Afrekenen

Top dat je een campagne steunt op Voor je Buurt! Nadat je hebt betaald ontvang je een bevestiging van je bijdrage per e-mail. Na afloop van de campagne op Voor je Buurt krijg je van ons een update en ontvang je van de initiatiefnemer informatie over de door jou gekozen beloning. 

Vul hieronder de gegevens in waarmee de initiatiefnemer contact met je kan opnemen en ga daarna door met betalen. Bij je donatie komen je voor-, je achternaam en het donatiebedrag te staan. Wil je anoniem blijven? Vul alleen je voornaam in of vink aan dat je anoniem wilt blijven. Neem voor vragen contact op met het Voor je Buurt-team en kijk bij de veelgestelde vragen. Let op: betaal je met een Nederlandse bankpas, kies dan in het betaalscherm voor iDeal en NIET voor Maestro. Maestro is een creditcard die vooral in België wordt uitgegeven.

Thanks for supporting a campaign on Voor je Buurt! Just complete the form below and press ‘ga verder’ to complete your donation. We need your e-mail address and name (‘Voornaam’), and you can only proceed if you accept our terms and conditions (‘Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden’). Any questions? Don’t hesitate to contact us at info@voorjebuurt.nl.

Je winkelwagen is leeg.