Workshop crowdfunding Amsterdam-Oost

Door jefthakun

Ben jij bezig met een initiatief waarmee je jouw dorp of buurt in Amsterdam-Oost nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op 20 september vanaf 19.00 uur in stadsdeel Oost!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!

Wat? Workshop crowdfunding door Voor je Buurt (crowdfundingplatform voor buurt, dorp en stad)
Wanneer? Woensdag 20 september  van 19.00  tot 22.00,
Waar? Ludo cultureel centrum, Pampuslaan 1 (4e etage) Amsterdam (IJburg)
Voor wie? Initiatiefnemers in Amsterdam Oost die overwegen binnen een half jaar te starten met een crowdfundingcampagne.
Kosten? Gratis

Ludo cultureel centrum heeft een buurtrestaurant waar om 18.00 uur een tweegangendiner genuttigd kan worden voor 3,50 euro. Deelnemers zijn van harte welkom om voorafgaand aan de workshop aan te schuiven.

Aanmelden of vragen? Stuur uiterlijk 17 september een e-mail naar info@voorjebuurt.nl  met als onderwerp “Workshop crowdfunding Amsterdam-Oost” met je naam, het aantal personen waarmee je komt en een korte omschrijving van je initiatief.

Deze workshop wordt georganiseerd door het crowdfundingplatform Voor je Buurt (www.voorjebuurt.nl) in samenwerking met stadsdeel Oost. Mail voor meer informatie over de inhoud van de workshop naar info@voorjebuurt.nl