Springplezier op de Balijhoeve

Door Stadsboerderij de Balijhoeve

 • €1.530,94

  191% van €800,00


 • 7

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/balijhoeve2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Springplezier op Stadsboerderij de Balijhoeve

Op stadsboerderij de Balijhoeve worden veel activiteiten georganiseerd. Helaas is ons springkussen afgelopen jaar kapot gegaan. Voor de kleinste bezoekertjes willen wij heel erg graag een nieuw springkussen aanschaffen.  Stadsboerderij de Balijhoeve is een bekende ontmoetingsplek in de wijk. Hier ontmoeten wijkbewoners elkaar, oud en jong. Om de wens voor een nieuw springkussen te  realiseren willen we met elkaar 800 euro inzamelen. Met jouw hulp kunnen we deze wens realiseren. Als iedere bezoeker geld  doneert in het spaarvarken op de boerderij, komen we al een heel eind!  Maar natuurlijk zijn ook andere acties die geld opleveren van harte welkom. Als je een gift doet via deze pagina, dan krijg je een mooie beloning, passend bij het bedrag dat je gegeven hebt. Help je mee om Stadsboerderij de Balijhoeve een mooi springkussen te bezorgen? Op woensdag 14 juni tijdens Nationale straatspeeldag zullen wij op de boerderij verschillende leuke activiteiten aanbieden, waarbij volop gedoneerd kan worden.

Kinderboerderijen Actief Toer
Stadsboerderij de Balijhoeve doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Van 17 t/m 23 juni is er een speciale actieweek waarin wij leuke activiteiten gaan organiseren. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage!
Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat opgehaald wordt via deze actie op Voor je Buurt tot een maximum van €1.000,-. Dit betekent dat als je €10 doneert, dat €20 oplevert voor de kinderboerderij!

5 Reacties

 1. Maaike Balijhoeve

  Dit geld is opgehaald met diverse acties op de stadsboerderij de Balijhoeve!

Geef een reactie

 1. Fonds 1818
  €365,47
 2. Manon Wensveen
  €140,07
 3. Manon Wensveen
  €245,40
 4. Vetdonatie MVO
  €10,00
 5. Fonds 1818
  €400,00
 6. Anoniem
  €40,00
 7. Lies Wijga
  €20,00
 8. Maaike Balijhoeve
  €310,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 6 Supporters

  Vul hier een bedrag naar keuze in.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt een doosje met 6 heerlijke eieren!

 • Supporters

  Naast een doosje eieren krijg jij als dank voor je donatie ook een heerlijke pot honing!

 • 1 Supporter

  Dankjewel voor je hoge donatie! Jij ontvangt eieren, honing én heerlijke kaas!

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig