Klimmende geiten en crossende kinderen!

Door Boerderij Wolfslaar

 • €925,00

  117% van €787,50


 • 2

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/boerderijwolfslaar/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Wie helpt ons mee zodat de geiten binnenkort heerlijk kunnen klimmen en nog meer kinderen kunnen fietsen over het terrein?

Ons spaardoel
We willen graag een grote klimtoren laten bouwen om het natuurlijk gedrag van de geiten te stimuleren, namelijk klimmen en klauteren! prachtig om te zien en hartstikke goed voor de dieren. Daarnaast hebben we al een aantal tractoren en kleine trapfietsjes voor de jonge toekomst die ze kunnen gebruiken tijdens het bezoek aan de Boerderij. Heel graag zouden we wat meer fietsjes willen aanschaffen omdat de kinderen er zoveel plezier aan hebben.

Wat gaan we doen?
Dit spaardoel gaan we realiseren door allerlei activiteiten te organiseren. Mensen kunnen heerlijke aardbeienjam maken, statiegeldflessen inleveren en er zijn fantastische prijzen te winnen met een loterij actie. Ook zal de opbrengst van onze donatie bus gebruikt worden om ons spaardoel te bereiken.

Wat kunt u doen?
Op woensdag 14 juni jam gaan we zelf jam maken tegen een kleine bijdrage. U kunt zich opgeven via onze Facebook pagina. De donatie bus is elke dag beschikbaar om alle donaties (groot of klein) te ontvangen en u kunt via deze site uw donatie leveren. we zijn blij met elke cent en we hopen dat we samen met uw hulp de geiten én de kinderen heel erg blij kunnen maken.

Kinderboerderijen Actief Toer
Boerderij Wolfslaar doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

 

 

Geef een reactie

 1. Anoniem
  €225,00
 2. Wouter
  €700,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 2 Supporters

  Bedankt voor je donatie. Vul hier een bedrag naar keuze in.

 • Supporters

  Als dank voor je bijdrage mag je een heerlijk doosje eieren komen ophalen!

 • Supporters

  Super dat je bijdraagt aan de campagne. Jij krijgt een fotoshoot met je favoriete boerderijdier!

 • Supporters

  Super tof! Jij krijgt een exclusieve rondleiding van 60 minuten over de boerderij

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig