Een buitenspeelverblijf voor de konijnen!

Door Stichting Alphense Kinderboerderijen

 • €320,00

  43% van €750,00


 • 4

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/contactweide2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Een deel van de konijnen kan nog niet lekker buiten spelen. Op de Contactweide willen we een stuk weide aanpassen zo dat de konijnen wel vrij kunnen rondrennen overdag. Op dit stukje weide, dat je hieronder ziet, lopen nu de kippen rond. Maar met wat goed materiaal kunnen we een hok neerzetten en het zo afrasteren dat ook de konijnen hier vrij kunnen rondlopen. Om het materiaal aan te schaffen hebben we jouw gift nodig. De Stichting is namelijk voor een groot deel afhankelijk van jouw bijdrage om dit te kunnen uitvoeren! Als we eenmaal materiaal hebben kunnen onze beheerders en klus-vrijwilliger, die zijn heel handig, zelf in elkaar maken. Kinderboerderij De Contactweide ligt in de wijk Snijdelwijk, te Boskoop naast de flat Lage Weide. De kinderboerderij is in 1975 opgericht en is sinds 2016 in het beheer van de Stichting. Zij bestaat uit twee delen: de Kinderboerderij en de Schaapskooi. Je kunt hier knuffelen met konijnen, hangbuikzwijnen, de ezel en pony. Ook zijn er geiten, cavia’s, schapen en heel veel soorten eenden en andere vogels zoals kippen en parkieten. Trek in een kopje koffie, thee of limonade? Ook daarvoor kan je bij ons terecht, net als een potje honing en/of eieren, en kan je de recreatiezaal huren voor een feestje. De Stichting Alphense Kinderboerderijen heeft in totaal drie kinderboerderijen in haar beheer in Alphen aan den Rijn en Boskoop. Wij zijn bijna dagelijks gratis open voor het publiek en wij trekken jaarlijks zo’n 75.000 bezoekers. Deze bezoekers genieten van de boerderijdieren en de activiteiten die wij organiseren. Dit kunnen wij doen door de bijdrage vanuit de gemeente en voor een groot deel de gulle bijdragen uit het bedrijfsleven en publiek. Om verbeteringen uit te voeren met betrekking tot de huisvesting van de dieren zijn wij afhankelijk van gulle giften. Wil jij een van de gulle gevers zijn? Spaar dan via deze crowd-funding actie tijdens de Kinderboerderij Actief Toer in Juni mee voor het buitenverblijf van de konijnen! Kinderboerderijen Actief Toer Kinderboerderij De Contactweide doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl. 

1 Reactie

Geef een reactie

 1. Sissy Bijsterbosch
  €160,00
 2. Anoniem
  €75,00
 3. Anoniem
  €75,00
 4. Natasja
  €10,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 3 Supporters

  Dank voor je donatie! Hiermee steun jij onze kinderboerderij.

 • 1 Supporter
  Van 20 nog 19 beschikbaar

  Dank voor je bijdrage. Je krijgt van ons als dank een doosje eieren met 6 eieren.

 • Supporters
  Van 10 nog 10 beschikbaar

  Dank voor je bijdrage. Je krijgt van ons als dank een pot honing

 • Supporters
  Van 2 nog 2 beschikbaar

  Dank voor je bijdrage. Je krijgt van ons als dank een ponyverzorgingscursus van 1 uur. Tijdens de cursus leer je hoe je een pony moet poetsen en wat hij of zij aan eten, onderdak beweging en sociale contacten nodig heeft.

 • Supporters
  Van 3 nog 3 beschikbaar

  Dank voor je bijdrage. Je krijgt van ons als dank een varkenstrainingscursus van 1 uur. Varkens zijn hele slimme, leergierige dieren. Tijdens de cursus leer je hoe je varkens kan trainen om ze bijvoorbeeld trucjes te laten doen.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig