De Eettafel van de Verbinding

Door Stichting Ludo Cultureel Centrum en Stichting Prisma

 • €421,00

  80% van €525,00


 • 13

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 4

  Dagen te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/de-eettafel/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

In de Week tegen Eenzaamheid op IJburg: De Eettafel van de Verbinding

Doneer vanaf 12 euro en betaal voor een ander én jezelf een diner bij Ludo!

Op vrijdag 29 september 2017 bieden wij een gratis diner aan voor 50 tot 70 IJburgers die in een isolement leven. Om dit te kunnen realiseren hebben wij uw medewerking nodig en het is voor u tevens een gelegenheid om zelf deel te nemen aan het diner. Met uw donatie kan dit diner gerealiseerd worden en een mooie ontmoetingsavond worden! Als dank voor uw bijdrage krijgt u namelijk ook toegang tot een diner bij Ludo! Vanaf € 12,-p.p. kunt u dineren tijdens de Eettafel in Ludo op 29 september of op één van onze ‘Ludo Kookt’ woensdagavonden in de maand oktober. Wij bieden dan een heerlijke 2 gangen maaltijd + frisdrankje. 

Driehonderdduizend Amsterdammers voelen zich eenzaam, waarvan een tachtigduizend ernstig eenzaam. Deze zijn er slecht aan toe”, zegt hoogleraar Theo van Tilburg, verbonden aan de VU Amsterdam en gespecialiseerd in eenzaamheid.

In de Week tegen Eenzaamheid op IJburg: De Eettafel van de Verbinding

Stichting Ludo Cultureel Centrum biedt samen Stichting Prisma en Coalitie Erbij een gratis diner aan voor IJburgers die in isolement leven. Jaarlijks worden er in Amsterdam Eettafels georganiseerd tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Gratis etentjes waar Amsterdammers bij aan kunnen schuiven om met elkaar in contact te komen en nieuwe verbindingen aan te gaan.

De Eettafel is een initiatief van Coalitie Erbij, een coalitie van diverse welzijnsorganisaties. Stichting Prisma en Ludo Cultureel Centrum steunen dit initiatief. Coalitie Erbij, bestaande uit verschillende zorgorganisaties, kan deze mensen bereiken en zonodig voor vervoer zorgen plus begeleiding, naar en van het diner. Dit vergroot voor sommige gasten de laagdrempeligheid om deel te nemen. Stichting Prisma is een vrijwilligers-gedreven organisatie die zich inzet voor de deelname aan de maatschappij door Amsterdammers met een verstandelijke beperking. Meer info op www.ludocultureelcentrum.nl/

4 Reacties

Geef een reactie

 1. Anoniem
  €12,00
 2. Anoniem
  €5,00
 3. Anoniem
  €12,00
 4. Ferd de Bruijn
  €12,00
 5. VSBfonds
  €250,00
 6. Suus Balak
  €7,00
 7. Anoniem
  €48,00
 8. Nina Kazemzadeh
  €24,00
 9. Charles Hamburger
  €12,00
 10. SyreetaChristina InspireerJeToekomst
  €5,00
 11. Nora
  €5,00
 12. Sander Kleijne
  €24,00
 13. Anoniem
  €5,00

Vul je donatiebedrag in

Draag bij aan dit project
 • 6 Supporters

  Bedankt voor je donatie!

 • 4 Supporters

  Bedankt voor je donatie! Je ontvangt voor 1 persoon toegang tot het diner op 29 september én je zorgt ervoor dat 1 ander persoon gratis kan aanschuiven!

 • 2 Supporters

  Bedankt voor je donatie! Je ontvangt voor 2 personen toegang tot het diner op 29 september én je zorgt ervoor dat 2 anderen gratis kunnen aanschuiven!

 • Supporters

  Bedankt voor je donatie! Je ontvangt voor 3 personen toegang tot het diner op 29 september én je zorgt ervoor dat 3 anderen gratis kunnen aanschuiven!

 • 1 Supporter

  Bedankt voor je donatie! Je ontvangt voor 4 personen toegang tot het diner op 29 september én je zorgt ervoor dat 4 anderen gratis kunnen aanschuiven!

 • Supporters

  Bedankt voor je donatie! Je ontvangt voor 5 personen toegang tot het diner op 29 september én je zorgt ervoor dat 5 anderen gratis kunnen aanschuiven!

 • Supporters

  Bedankt voor je donatie! Je ontvangt voor 6 personen toegang tot het diner op 29 september én je zorgt ervoor dat 6 anderen gratis kunnen aanschuiven!

Beste supporter,
Leuk dat je mee wilt helpen! Vul hieronder je naam, e-mailadres in en laat aan de initiatiefnemer weten wat je voor het project kunt betekenen en welke vragen je nog hebt. Wij sturen je gegevens en berichtje door zodat de initiatiefnemer contact met je op kan nemen.
 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig