Alle hens aan dek voor een nieuwe zandbak

Door Zorg- en Kinderboerderij De Dierenhoeve

 • €1.950,25

  100% van €1.950,00


 • 11

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/dedierenhoeve2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

De Dierenhoeve is een groene oase voor jong en oud. Ervaar de natuur en ontmoet de dieren. Maar er is meer te beleven! Kinderen kunnen ravotten in de speeltuin, terwijl de (groot)ouders genieten van heerlijke biologische koffie met huisgemaakt gebak op het terras van ons koffiehuis.

Wij willen graag de speeltuin naast het terras nog fijner maken. Vooral onze zandbak is aan vervanging toe. Daarom willen wij sparen voor nieuwe zandbak in de vorm van een schip. Aan de mast kan een zeil gehangen worden wat de kinderen beschermt tegen de zon, het dek wordt afsluitbaar om het na gebruik goed te beschermen en het zand schoon en droog te houden. Maar bovenal gaan er natuurlijk spannende avonturen beleefd worden! Zandkoekjes bakken, zeerovers overmeesteren, dolfijnen en zeemeerminnen spotten. Het kan allemaal.

Kinderboerderijen Actief Toer

De Dierenhoeve doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage!  Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt op Voor je Buurt tot een maximum van €1000,-. Als je €10,- doneert betekent dat €20,- voor de kinderboerderij!

7 Reacties

 1. Opbrengst donatiepot

  Op de boerderij en op Kinderopvang Skoll stonden collectebussen waar iedereen kon doneren. Dit is de opbrengst daarvan.

 2. M. Radford

  Het schapenscheerfeest heeft al 550 euro opgeleverd voor een nieuwe zandbak. De Kinderboerderijen Actief Tour loopt nog de gehele maand juni met verschillende activiteiten. Blijf kijken op onze FB site zorg kinderboerderij De Dierenhoeve. Iedereen bedan kt voor jullie bijdrage!

Geef een reactie

 1. Opbrengst donatiepot ijsjes
  €50,00
 2. Opbrengst ijsjes ijsjes
  €150,00
 3. Anoniem
  €150,00
 4. Xandra en Ruby en Xandra
  €5,25
 5. Ruby en Xandra en Xandra
  €25,00
 6. Ceciel van der Heijden
  €10,00
 7. Fonds 1818
  €975,00
 8. M. Radford
  €550,00
 9. Melanie Hoek
  €15,00
 10. Yvonne
  €15,00
 11. Anoniem
  €5,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 9 Supporters

  Doneer naar eigen inzicht!

 • 1 Supporter

  Als dank voor jouw bijdrage mag je met zijn tweetjes een kopje koffie en een heerlijk stukje taart komen eten.

 • Supporters

  Jij krijgt niet alleen heerlijke koffie en taart. Jij mag ook twee kinderen verblijden met een rit op de pony en je wordt rondgeleid op onze boerderij.

 • 1 Supporter

  Ontzettend bedankt! Je mag met zijn vieren komen lunchen bij de Dierenhoeve!

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig