Scheuren op Kinderboerderij de Kooi

Door Ingrid Elderson en Michael Huijzers

 • €395,00

  113% van €350,00


 • 6

  Supporters

 • 1

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/dekooi/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Update:

Geweldig! Ons streefbedrag voor twee traptractoren is behaald!
Maar de crowdfunding loopt nog de hele maand, dus we hopen dat u met ons verder mee spaart voor looptractoren en speelgoed voor bij de zandbak!

In de maand juni 2017 doet Kinderboerderij De Kooi mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer. Een crowdfundingsactie waarbij de kinderboerderij geld wil inzamelen voor twee nieuwe traptractoren op het terrein voor de kinderen.

Veel bezoekertjes maken dankbaar gebruik van de traptractor op De Kooi. Omdat er zoveel op gespeeld wordt, wil De Kooi graag een paar nieuwe exemplaren aanschaffen. Om het bedrag voor de speelmaterialen bij elkaar te krijgen, is ieders hulp hard nodig! Helpt u mee met sparen voor deze traptractoren? Alle donaties, groot en klein zijn welkom. Bij donaties vanaf bepaalde bedragen wordt een tegenprestatie geboden. Om het doelbedrag te halen, worden er in de maand juni extra activiteiten en acties georganiseerd. Om mee te doen aan de activiteit zal een minimumbijdrage worden gevraagd. Meer doneren mag natuurlijk ook! Kijk ook vooral even op onze website als je meer wilt weten over Kinderboerderij de Kooi.

Het programma 

Zondag 4 juni om 8.30 uur: Dauwtrappen rond de boerderij op zoek naar eetbare planten. Samen met medewerker Sander wordt in de omgeving gespeurd naar eetbare planten. Bij terugkomst op de boerderij is er voor elke deelnemer een boerenknapzakontbijt en wordt er gezamenlijk van de verzamelde planten een lekker soepje gebrouwen! Kosten: € 9,50 per volwassene en € 7,50 per kind. Maximaal kunnen er 20 personen mee, dus voor deze activiteit moet je je voor 2 juni hebben aangemeld op de boerderij of via kbkooisenc@rotterdam.nl.

Zondag 4 juni tussen 11.30 en 14.30 uur: Bak je eigen pannenkoek! Voor minimaal € 1,00 mag je je eigen pannenkoek bakken. Een hoger bedrag mag natuurlijk ook… Graag zelfs, want die traptractoren moeten er komen! Uiteraard gaat er lekker wat suiker of stroop op de pannenkoek.

Woensdag 7 juni tussen 13.30 en 15.30 uur: Boerenspelletjesmiddag. Kinderen tussen de 7 en 12 jaar kunnen vanmiddag meespelen. Doe de kruiwagenrace, ga dieren water geven op de skippybal en speel het dierenmemorie spel. De kosten voor een strippenkaart zijn minimaal € 2,50 en dan krijg je ook nog een beker drinken.

Woensdag 14 juni tussen 13.30 en 16.00 uur:  Kruidenmiddag in samenwerking met Groei&Bloei. Wat voor kruiden zijn er allemaal en wat kun je er mee doen? Kom kruidenboter schudden, maak je eigen kruidenzeep en –azijn. Wel eens van een zaadbom gehoord? Zo maar een greep uit de activiteiten die je vanmiddag kunt doen. Voor minimaal € 2,50 koop je een strippenkaart. Zo steun je de actie en kun je mee doen aan alle activiteiten.

Zondag 25 juni tussen 12.00 en 16.00 uur: Midzomerfeest met als thema: De Kooi aan zee! Waan je een middag aan zee, bouw een zandkasteel, maak je eigen kruidenzeezout en ontdek zeevogels in het memorie spel. Doe mee aan het blote voetenpad en ontdek het zachte zand tussen je tenen! Tijd om uit te rusten? Ga er lekker bij zitten en geniet van muziek met wat lekkers. Voor minimaal € 2,50 koop je een strippenkaart. Zo steun je de actie en kun je mee doen aan een groot deel van de activiteiten. Doe mee en maak je bezoek aan De Kooi nog leuker!

3 Reacties

 1. Alexandra

  Al ruim 3 jaar komen wij vrijwel elke maandag met onze kleinzoon bij kinderboerderij de Kooi ons groenteafval voeren aan de dieren. Het is elke keer een feest. Wat opvalt bij De kooi is dat, hoewel het welzijn van de dieren duidelijk op de eerste plaats staat, er een ongedwongen sfeer heerst, waarin de kinderen de ruimte krijgen te leren omgaan met de dieren. Petje af hoe het team dat voor elkaar krijgt!

Geef een reactie

 1. Vetdonatie MVO
  €10,00
 2. Alexandra
  €250,00
 3. Anoniem
  €30,00
 4. Anoniem
  €30,00
 5. Anoniem
  €40,00
 6. Anoniem
  €35,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 5 Supporters

  Dankje voor je bijdrage! Vul hier een bedrag naar keuze in.

 • Supporters

  Dank voor je donatie! Je ontvangt een dubbel zakje voer voor de dieren

 • Supporters

  Dank voor je donatie! Je ontvangt een doosje boerderij eieren

 • Supporters

  Dank voor je donatie! Je ontvangt een potje eigen gemaakte jam uit onze buurtmoestuin

 • 1 Supporter

  Dank voor je donatie! Je mag een uur met de dierverzorger mee naar de paarden: poetsen, zadelen en een ritje in de bak.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • Backers
  1 Vrijwilligers nodig

  Sponsoring vragen bij plaatselijke supermarkt.

 • 1 Backers
  1 Vrijwilligers nodig

  Kinderen begeleiden in het bakken van een pannenkoek.

 • Backers
  5 Vrijwilligers nodig

  Kinderen begeleiden bij diverse spellen

 • Backers
  5 Vrijwilligers nodig

  Kinderen begeleiding bij diverse activiteiten met kruiden.

 • Backers
  4 Vrijwilligers nodig

  Bezoekers begeleiden bij diverse activiteiten tijdens "De Kooi aan zee".

 • Backers
  Vrijwilligers nodig

  Voorlezen aan de kinderen tijdens een activiteit.