Een ei hoort erbij

Door Kinderboerderij de Maten

 • €886,00

  197% van €450,00


 • 17

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/dematen2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Kinderboerderij de Maten
Kinderboerderij de Maten is een unieke kinderboerderij die mensen bij elkaar brengt op een mooie locatie in de wijk de Maten, aan de rand van het Matenpark. Jaarlijks ontvangen wij met veel plezier ruim 110.000 bezoekers en elk jaar groeit dit aantal. Door de combinatie van dieren, recreatie en educatie brengen wij mensen uit alle lagen van de bevolking en verschillende achtergronden bij elkaar. Voortdurend zijn we onze educatie aan het vernieuwen en verbeteren, dit jaar willen wij door middel van deze crowdfundings actie de hele buurt en onze volgers oproepen mee te werken om een heus kippenproject te kunnen maken, leuk voor jong en oud.

Want: Wat is er lekkerder dan een vers gelegd eitje , maar waarom legt een kip een ei?

Educatie staat voor onze boerderij in hoog vaandel. Kippen leggen natuurlijk eieren om zich voort te planten, dit willen wij graag laten zien. Er komen in het hok van de krielkippen “kijkgaten” zodat kinderen kunnen zien dat een kip eitjes legt en uiteindelijk gaat broeden. Ze kunnen volgen hoe het gaat van ei naar kip ! Als wij met deze actie ons spaardoel halen, zullen wij een nieuw kippenhok neer gaan zetten voor onze leghennen. De eitjes gaan we dan verkopen op in ons winkeltje, er gaat niks boven een vers eitje op tafel ! Op 18 juni hebben wij een activiteiten middag met spelletjes , springkussens, pony rijden en nog veel meer. Een gedeelte van de opbrengst van die middag gaat ook naar deze actie, kom allemaal tussen 13 en 17 uur !

Maar wat kun jij nog meer doen ?
Wij zijn op zoek naar mensen die zich verbonden voelen met de kinderboerderij en ons en onze visie een warm hart toedragen. Door ons doel te steunen kan straks iedereen een heerlijk vers eitje kopen en kijken naar de broedende kipjes in het hok. Steun ons door geld te doneren of door samen met vrienden, familie, je buurt of klas acties op te zetten en de opbrengst hiervan te doneren voor het goede doel. Vanaf € 10 zijn er leuke tegenprestaties op onze boerderij.

Kinderboerderijen Actief Toer
Kinderboerderij de Maten doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

 

8 Reacties

 1. Silke, ecokids Koning

  Silke, deelnemer aan Ecokids Apeldoorn heeft met een lege flessenactie dit geweldige bedrag gedoneerd !
  Top Silke !
  Marieke

Geef een reactie

 1. Sara ecokids
  €5,00
 2. Anoniem
  €46,00
 3. Silke, ecokids Koning
  €25,00
 4. Nicola Balzan
  €10,00
 5. Anoniem
  €500,00
 6. Harma Brouwer
  €25,00
 7. Rosanne Oudshoorn
  €10,00
 8. Anoniem
  €10,00
 9. Anoniem
  €25,00
 10. Marjolein Koning
  €10,00
 11. Dwayne Kaal
  €50,00
 12. Anoniem
  €10,00
 13. Linda
  €10,00
 14. Mathilde Pool
  €25,00
 15. Fenna
  €15,00
 16. Anoniem
  €100,00
 17. Anoniem
  €10,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 1 Supporter

  Dank voor je donatie.

 • 12 Supporters

  Dank voor je donatie! Je mag een middagje helpen op de boerderij. (max 2 kinderen)

 • 3 Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt een gratis kopje koffie met wat lekkers. (1 persoon)

 • 1 Supporter

  Dank voor je donatie. Je mag 10 rondjes op de pony rijden. (kan voor 1 kind maar natuurlijk ook voor 10)

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig