Nieuwe dierenambulance voor Eemland!

Door Stichting DierenZorg Eemland

 • €30.518,60

  102% van €30.000,00


 • 247

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/dierenambulanceeemland/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

UPDATE:
Jaaaaaa!!! Kijk nou, lieve mensen, we hebben het gehaald! Wat zeg ik? We hebben het zelfs RUIM gehaald! Wat geweldig dat iedereen zo heeft meegeholpen!

Die nieuwe dierenambulance voor het Eemland is al bijna een feit, want ook de € 18.000,00 die naast deze € 30.000,00 nodig is, is zo goed als binnen. Binnenkort kunnen we de nieuwe dierenambulance gaan bestellen.

Aan ons nu de schone taak de nodige acties in gang te zetten die te maken hebben met de tegenprestaties. Omdat het momenteel vakantietijd is zal het wat langer duren dan normaal, maar jullie ontvangen spoedig bericht van ons aangaande de nodige na(a)m(en) die wij nodig hebben om op de nieuwe dierenambulance te kunnen plaatsen en zo voort.

Jullie horen dus snel van ons.

NAMENS DE DIEREN: BEDANKT!

                                                                                                                                                                                                                   

UPDATE: Lieve mensen, we zijn zomaar de € 10.000,- al overstegen! Wat goed dat iedereen zo heerlijk doneert!

Van een van onze weldoeners is een filmpje gemaakt. Kijk wat IB Construction BV voor ons deed!


Wij zijn Stichting DierenZorg Eemland en wij houden ons bezig met dieren(nood)hulp binnen de regio Eemland. Voor het nodige transport van deze dieren zetten wij onze dierenambulance in, maar de bus is ernstig aan vervanging toe. Help mee en laat onze chauffeurs niet lopen!

Dierenambulance Eemland rijdt 24 uur per dag, 7 dagen per week door de gehele regio Eemland om dieren(nood)hulp te verlenen en/of te transporteren naar een dierenarts of een opvanglocatie binnen onze stichting, zoals Dierentehuis ’t Hart, Vogelopvang Soest en Konijnen- en Knaagdierenopvang Eemland. Het Eemland is een flink gebied! Het omvat de plaatsen Soest, Soesterberg, Soestduinen, Baarn, Lage Vuursche, Eemnes, Eemdijk, Eembrugge en Bunschoten-Spakenburg. Bij Dierenambulance Eemland zijn ongeveer 20 zeer enthousiaste, vooral stoere vrijwilligers werkzaam. Met hun tomeloze inzet en dierenliefde houden zij onze regio zo goed mogelijk vrij van dierenleed. Ze verenigen verdwaalde honden met hun baasjes, geven thuisloze moederpoezen en hun kittens een veilig heenkomen, rapen gewonde vogels van de straat en brengen deze naar de Vogelopvang en ga zo maar door.         Vol trots en overgave sturen zij onze dierenambulance door het enorme werkgebied, maar… de bus van Dierenambulance Eemland is de laatste tijd regelmatig kapot en dus kunnen wij onze dierennoodhulp niet altijd meer bieden. Voor de hulpbehoevende dieren in onze regio is dit een ramp en voor onze vrijwilligers is het erg frustrerend dat zij hun taak niet kunnen uitvoeren door technische mankementen aan de ambulance.

Wij richten ons tot jullie, omdat wij hopen dat jullie het belang inzien van een goed rijdende dierenambulance en mee willen helpen om dit grote bedrag bij elkaar te brengen. Als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt kan Dierenambulance Eemland snel weer zorgeloos de weg op en doen waarvoor hij is bedoeld, zich inzetten voor dieren in nood!

Help de dieren in onze regio en help onze vrijwilligers weer op weg.

SPAAR MEE VOOR EEN NIEUWE DIERENAMBULANCE!

KIJK HIERNAAST WELKE LEUKE TEGENPRESTATIES WE VOOR JULLIE DONATIE BIEDEN –> Als de campagne succesvol is afgelopen, ontvangt u van ons een bericht en kunt u de nodige informatie (naam huisdier e.d.) aan ons doorgeven.

           

Updates

Afgelopen dinsdag hebben wij per brief een noodoproep gedaan naar al onze donateurs en oud-donateurs. Hiermee weten we in ieder geval zeker dat we dierenvrienden bereiken. Wellicht heeft u zo'n brief ontvangen terwijl u al gedoneerd had. Jammergenoeg konden wij hier geen scheiding in aanbrengen. Wij willen benadrukken dat we hoe dan ook blij zijn met uw gift, of u we die nu naar aanleiding van onze crowdfunding of naar aanleiding van de brief van u mochten ontvangen. Heel hartelijk bedankt!!

Want KIJK! De teller is de 20.000 gepasseerd! Mensen, wat een geweldige prestatie! 

De dierenambulance staat sinds vorige week trouwens definitief stil. Zelfs de wonderdokters van de garage kunnen niets meer voor ons betekenen zonder dat het een aantal duizend euro gaat kosten. Nu zijn we nog niet helemaal verloren, want de vrijwilligers mogen voorlopig gebruik maken van de witte caddy van Dierentehuis 't Hart. Dat zorgt ervoor dat we de nodige dierennoodhulp kunnen blijven bieden, maar het is wel erg behelpen met deze, veel kleinere, wagen.

Maar zoals het nu loopt kan de nieuwe dierenambulance snel besteld worden en dan kunnen onze mensen weer in een helemaal geschikte wagen het mooie Eemland doorkruisen en dat doen waar ze zich voor in willen zetten, namelijk dieren helpen. Mede namens uw inzet! Nogmaals onze hartelijke dank.

Blijft u onze uitingen op Facebook delen? Wellicht bereiken we nog voldoende mensen om aan de beoogde 30.000 euro te komen voordat de campagne afloopt. Dat is over 24 dagen al! Kortom; zegt het voort!

Namens de dieren, bedankt!

107 Reacties

 1. Guus Weitzel

  Vele kleintjes maken grote. Ik hoop dat mijn bescheiden bijdrage nogop tijd komt voor de aanschaf van een nieuwe bus.

 2. Guus Weitzel

  Vele kleintjes maken grote ! Ik hoop dat alles bij elkaar de nieuwe bus kan komen .

 3. Ineke Knauer

  Graag wil ik ook mijn steentje bijdragen voor de aanschaf van een ” nieuwe” Dierenambulance.
  Laten we hopen dat dit op zeer kort termijn gerealiseerd kan worden.

 4. Marijke de Jong

  Beste mensen van de Dierenambulance, dank voor al jullie goede werk voor de dieren! Mijn naam hoeft niet op de bus, zet die van jullie zelf er maar op, want dat verdienen jullie! Marijke de Jong

 5. Roy Bruins

  Hierbij een bijdrage voor de nieuwe ambulance en hoop dat jullie veel dieren mogen helpen!

 6. Rosanno en Monique Sambajon

  Top! Heel veel succes gewenst met dit geweldige project! Wij hopen dat jullie snel een mooie nieuwe dierenambulance voor Eemland hebben!

  Groetjes van Rosanno en Monique Sambajon

 7. Rosanno en Monique Sambajon

  Top! Heel veel succes gewenst met dit geweldige project! Wij hopen dat jullie snel een mooie nieuwe dierenambulance voor Eemland hebben!

  Groetjes van Rosanno en Monique Sambajon

 8. Rosanno Sambajon

  Top! Heel veel succes gewenst met dit geweldige project! Wij hopen dat jullie snel een mooie nieuwe dierenambulance voor Eemland hebben!

  Groetjes van Rosanno en Monique Sambajon

 9. Els Stolwijk

  Heel veel succes met dit geweldige werk en ik hoop dat die nieuwe ambulance er snel kan komen

 10. Gerard Visser

  erg belangrijk werk dat jullie doen!! veel sukses met de aktie!

  Gerard Visser
  Amersfoort

 11. Nadie Ramdani

  Hopelijk hebben jullie het bedrag snel bij elkaar zodat alle dieren weer geholpen kunnen worden!

 12. Marijke Breukink

  Heel veel succes gewenst voor dit geweldige project en ik hoop dat jullie en alle dieren snel gaan genieten van een mooie nieuwe ambulance!

 13. Kirsten & Coen

  Dieren zijn ontzettend belangrijk in ons leven. Daarom hebben zij dezelfde aandacht & zorg nodig als mensen.
  Wij ondersteunen dit initiatief graag en hopen dat de dierenambulance snel zal worden aangeschaf!

 14. Maudy Veenendaal

  Succes met deze inzamelingsactie. Ik hoop dat het gaat lukken want het is zo hard nodig!

 15. Caroline Steman

  Het werk van de mensenvan de dierenambulanceis ongelooflijk belangrijk en goed materiaalisdaarbij een noodzaak. Daar draagik graagmijn steentje aan bij.

 16. Evert Hooijer

  Prima werk en triest dat de rijke gemeenten eaar wij wonen miets bijdragen uit de hondenbelasting opbrengsten. Dan weet je ook dat je geld goed wordt besteed.

 17. Corrie Appeldoorn

  Hoop dat het lukt voor een nieuwe ambulance
  En voor jullie heel veel veilige kilometers.
  En een duim voor de dieren vrienden.

 18. Wil Vermeulen

  Wat moeten de dieren zonder deze geweldige vrijwilligers en wat moeten de vrijwilligers zonder een goede dierenambulance.

 19. Evert Oosterman

  Hoop dat er snel voldoende geld is voor een spiksplinternieuwe Dierenambulance :-))

 20. Brenda Woerdman

  Doe graag mee. Hoef er niets voor terug. Ook die kosten migen in het potje. Hoop dat het bedrag snel binnen us.

 21. Cindy Schouten

  Als alle dierenvrienden in Amersfoort en omgeving een klein steentje bijdragen is die nieuwe Ambulance zo voor elkaar!!

 22. Frank Otter

  Ik heb geen huisdieren, maar heb de dierenambulance wel eens moeten bellen voor dieren in nood. Het kan en mag niet zo zijn dat deze hulp zou moeten stoppen omdat het vervoer niet toereikend is.
  Ik wens jullie heel veel succes!

 23. Peter en Lenneke Bakker

  Veel succes met deze actie! Ik hoop dat jullie de nieuwe ambulance snel vij elkaar hebben.

 24. Hans Bijlsma

  Ik hoop dat jullie snel een mooie, snelle en grote nieuwe wagen hebben
  ga door met het goede werk!

 25. Annemiek de Groote

  Ik hoop zo dat jullie het geld gauw bij elkaar krijgen. Dit is natuurlijk essentieel voor jullie werk en jullie kunnen niet zonder!

 26. Esmeralda Rekke

  Ik hoop van harte dat jullie aan het benodigde bedrag zullen komen, jullie werk is zo hard nodig en zeer gewaardeerd.

 27. Marjolijn Prause-Verweij

  Namens ons 21 jarige poesie Eefje, die dankzij de D Amb na 48 uur toch weer veilig thuis kwam.

 28. Frank & Lisette Bielschowsky

  We laten het toch niet gebeuren dat er straks geen Dierenambulance is!

 29. sonja van der laan

  Hopelijk dat veel mensen een bedrag doneren elke euro is er 1 .kom op mensen.in het belang van onze dieren.

 30. H.R. Higler-Botma

  Grote waardering voor het werk wat jullie doen en de manier waarop jullie omgaan met dieren!

 31. Monique Heijblom

  Natuurlijk help ik mee voor een nieuwe dierenambulance! Jullie staan altijd klaar voor alle dieren in nood en verdienen het om geholpen te worden!

 32. Loes de Groot

  Jullie doen super werk. Ik heb tweemaal een liefdevolle redding mogen meemaken en heb gezien met hoeveel respect jullie de dieren behandelen. Of het nu een kauw of een kat is. Ik weet dat als ik jullie hulp nodig heb op jullie kan rekenen

 33. Yvette Van Der stoel

  Laten we hopen dat de bus volgedrukt wordt met mooie (dieren)namen. Echt een super leuk idee

 34. greta krijthe

  Wij dragen jullie een warm hart toe. veel succes.
  Eethuis de sluis,
  Bunschoten-Spakenburg.

Geef een reactie

 1. Agnes Hoogerbrugge
  €10,00
 2. Guus Weitzel
  €10,00
 3. Anita Schonewille
  €100,00
 4. Anoniem
  €50,00
 5. Jacob van Dijk
  €500,00
 6. Anoniem
  €30,00
 7. Bas van Doorn
  €100,00
 8. Michelle Marsé
  €10,00
 9. Pien Boas
  €5,00
 10. Jeroen en Barbara en Barbara
  €100,00
 11. Len Nijland
  €500,00
 12. Anoniem
  €35,00
 13. Anoniem
  €100,00
 14. Fred Scholten
  €25,00
 15. Gonnie
  €25,00
 16. Rene De Zoete
  €50,00
 17. Marlene Gigase
  €50,00
 18. Anoniem
  €1.000,00
 19. Corina Vermeer
  €75,00
 20. Anoniem
  €500,00
 21. Bas van Dijen
  €100,00
 22. Ineke Knauer
  €50,00
 23. Anoniem
  €500,00
 24. M.A.A Van Steenkiste
  €50,00
 25. Dijatec Machinebouw V.O.F. Machinebouw V.O.F.
  €500,00
 26. Amber
  €5,00
 27. Anoniem
  €50,00
 28. Monica Rensink
  €100,00
 29. Anja Kramer
  €100,00
 30. Jose Kalsbeek
  €5,00
 31. Henriette van Gisbergen
  €50,00
 32. Anoniem
  €2.680,00
 33. P&O Yield P ter Velde
  €100,00
 34. Anoniem
  €350,00
 35. Anoniem
  €4.433,00
 36. Sabrina Schimmel
  €30,00
 37. Maarten
  €30,00
 38. Anoniem
  €2.365,50
 39. Sienke Roelofswaard
  €5,00
 40. Anoniem
  €10,00
 41. Esther Vos
  €30,00
 42. Anoniem
  €100,00
 43. Monique Van Plateringen
  €5,00
 44. Ank van den Berg
  €50,00
 45. Antwan Westra
  €30,00
 46. Marijke de Jong
  €100,00
 47. Roy Bruins
  €150,00
 48. Sigrid Postema
  €10,00
 49. Rosanno en Monique Sambajon
  €75,00
 50. Anoniem
  €5,00
 51. Ellen van Loon
  €10,00
 52. Els Stolwijk
  €100,00
 53. Marie Simon
  €30,00
 54. Anoniem
  €10,00
 55. Judith Post
  €10,00
 56. rob bosch
  €5,00
 57. Gerard Visser
  €10,00
 58. Karen Pas
  €50,00
 59. Paul Peiler
  €10,00
 60. Anoniem
  €250,00
 61. Fleur Schreuders
  €100,00
 62. Diana Tolboom
  €10,00
 63. Anoniem
  €15,00
 64. Anoniem
  €30,00
 65. Charlotte De Rochemont
  €5,00
 66. Nadie Ramdani
  €15,00
 67. Viola Spiekerman
  €30,00
 68. Anoniem
  €10,00
 69. Tinka Hoving
  €5,00
 70. Josanne Koelewijn
  €10,00
 71. Marijke Breukink
  €25,00
 72. Anoniem
  €45,16
 73. Anoniem
  €680,00
 74. G. van der Pijl
  €50,00
 75. Anoniem
  €75,00
 76. Cor Lambrechts
  €50,00
 77. Kirsten & Coen & Coen
  €30,00
 78. Maudy Veenendaal
  €5,00
 79. Manon Van de grift
  €5,00
 80. Anjuli
  €10,00
 81. Anoniem
  €10,00
 82. Anoniem
  €10,00
 83. Jan Willem de Lange
  €10,00
 84. Anoniem
  €50,00
 85. Anoniem
  €10,00
 86. Areke Tromp
  €30,00
 87. Stephanie Rietveld
  €5,00
 88. Anne Hout
  €20,00
 89. Anoniem
  €10,00
 90. Angelique Tates
  €50,00
 91. Matthew
  €5,00
 92. Anoniem
  €30,00
 93. Anoniem
  €10,00
 94. Annemiek de Groote
  €50,00
 95. Gea Scherpenhuisen
  €5,00
 96. Anoniem
  €20,00
 97. John Van der heiden
  €10,00
 98. Anoniem
  €30,00
 99. Anoniem
  €10,00
 100. Sander Engels
  €25,00
 101. Anoniem
  €10,00
 102. Evert
  €50,00
 103. Lukas Osinga
  €5,00
 104. Diana V V
  €50,00
 105. Corrie Appeldoorn
  €5,00
 106. Anoniem
  €5,00
 107. Anoniem
  €25,00
 108. Anoniem
  €10,00
 109. Anoniem
  €10,00
 110. Wil Vermeulen
  €100,00
 111. Hans van der Ploeg
  €25,00
 112. Anoniem
  €25,00
 113. Mieke Melkert
  €25,00
 114. Carolien van Dalen
  €25,00
 115. André du Bois
  €50,00
 116. Ellemieke Seversalle
  €5,00
 117. Evert Oosterman
  €50,00
 118. Anoniem
  €500,00
 119. Lieke Zoetelief
  €5,00
 120. Clementine de Kruijf
  €10,00
 121. Anoniem
  €50,00
 122. Kor-Jan Duizendstra
  €5,00
 123. Linda Feron
  €10,00
 124. Anneke Schouten
  €50,00
 125. Marjan Crabtree
  €5,00
 126. Anoniem
  €30,00
 127. Cynthia Koezen
  €5,00
 128. Anoniem
  €30,00
 129. varuna plijnaar
  €10,00
 130. Diny Ruizendaal
  €30,00
 131. Marion Zandee
  €50,00
 132. P. Koelewijn
  €10,00
 133. Anoniem
  €200,00
 134. Caroline Kouwenberg
  €5,00
 135. Ineke Van der Meijden
  €50,00
 136. Anoniem
  €5,00
 137. Sylvia Lith
  €10,00
 138. Hannah Griffioen
  €30,00
 139. Johanna
  €30,00
 140. Joost Snabel
  €5,00
 141. Anoniem
  €30,00
 142. Cindy Schouten
  €30,00
 143. Anoniem
  €5,00
 144. Anoniem
  €30,00
 145. Nadia Ari
  €5,00
 146. Marijke Sweers
  €30,00
 147. Karen Dekkers
  €150,00
 148. LIZZ
  €30,00
 149. Inge Venema
  €30,00
 150. Heleen van Vonno-Meijering
  €10,00
 151. Carolien Kroon
  €10,00
 152. José koel
  €30,00
 153. Ellis Rademaker
  €30,00
 154. Anoniem
  €110,00
 155. Erik jan Veldhuis
  €10,00
 156. Anoniem
  €10,00
 157. Alex Meij
  €30,00
 158. Familie Huisman
  €10,00
 159. Anoniem
  €30,00
 160. Marian Van Hofslot
  €10,00
 161. Frank Otter
  €50,00
 162. Anoniem
  €30,00
 163. Esther Van der Velden
  €10,00
 164. Peter en Lenneke Bakker
  €30,00
 165. Mandy Zwaan
  €15,00
 166. Anke van Heteren
  €100,00
 167. Wendy Van Dijk
  €5,00
 168. Hans Bijlsma
  €25,00
 169. Anoniem
  €25,00
 170. Inge Van ginkel
  €5,00
 171. Anoniem
  €50,00
 172. Jennifer Amsterdam
  €10,00
 173. Anoniem
  €10,00
 174. Ivo Gurp, van
  €10,00
 175. Marco en Fleur Van 't Veld
  €10,00
 176. Bandi Sebok
  €10,00
 177. Marion Woltjer-Schampers
  €25,00
 178. Rienk Bruinsma
  €15,00
 179. Anoniem
  €25,00
 180. Esmeralda Rekke
  €5,00
 181. Iris Calmes
  €10,00
 182. Joop Verwoerd
  €10,00
 183. Jaap van den Boogaard
  €10,00
 184. Marjolijn Prause-Verweij
  €30,00
 185. Francesca Palthe
  €150,00
 186. Rene Kuijten
  €200,00
 187. Anoniem
  €50,00
 188. Anoniem
  €5,00
 189. Michiel Knol
  €5,00
 190. Marja Haven
  €10,00
 191. Kees
  €15,00
 192. Anoniem
  €60,00
 193. Anoniem
  €295,00
 194. Anoniem
  €30,00
 195. Anoniem
  €5,00
 196. Sabine Boneschanscher
  €5,00
 197. Natascha Lutters-Cino
  €10,00
 198. Dina Septer
  €100,00
 199. Frank & Lisette Bielschowsky
  €50,00
 200. Joep Leeuwenkamp
  €30,00
 201. Anoniem
  €50,00
 202. Suzanne van Kasteren
  €10,00
 203. Marlies Toonstra
  €10,00
 204. Xander van Bosbeek
  €100,00
 205. Angelique Erkelens
  €5,00
 206. sonja van der laan
  €100,00
 207. Anoniem
  €50,00
 208. Fabienne Hulspas
  €10,00
 209. sonja van der stel
  €20,00
 210. Cor Havelaar
  €100,00
 211. Victoria Nagelkerke
  €100,00
 212. Wim de Beer
  €10,00
 213. Sanne Hans
  €500,00
 214. H.R. Higler-Botma
  €50,00
 215. Sandra Lutters
  €5,00
 216. Anoniem
  €50,00
 217. Loes de Groot
  €10,00
 218. Yvette Van Der stoel
  €30,00
 219. Anoniem
  €339,05
 220. Anoniem
  €597,07
 221. Anoniem
  €23,00
 222. Anoniem
  €500,00
 223. Anoniem
  €292,25
 224. Carolina Konijn
  €30,00
 225. Ed de Leeuw
  €30,00
 226. Nicole De Wit
  €30,00
 227. Liesbeth Rijksen
  €10,00
 228. greta krijthe
  €200,00
 229. Marjolein Peters
  €100,00
 230. Ton Jongsma
  €10,00
 231. Mirjam van de Veen
  €100,00
 232. Mieke Soppe
  €30,00
 233. Anoniem
  €100,00
 234. Anoniem
  €10,00
 235. Anoniem
  €30,00
 236. Tj Althuis
  €30,00
 237. Anoniem
  €5,00
 238. Els Lierop
  €50,00
 239. Gon Smiet
  €50,00
 240. Soester Onderlinge Onderlinge
  €80,00
 241. Donny Kippers
  €10,00
 242. Anoniem
  €100,00
 243. IB Construction BV
  €5.000,00
 244. Jorien Roks
  €10,00
 245. Alice
  €10,00
 246. Anoniem
  €10,00
 247. Hanny de Lange
  €20,00
 248. Anoniem
  €283,57

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 107 Supporters

  Als vriend van Dierenambulance Eemland help je ons met dieren(nood)hulp verlenen en maak je jezelf blij!

 • 53 Supporters

  Wat maak jij ons gelukkig met deze bijdrage! En de dieren in jouw regio natuurlijk ook, want deste eerder hebben wij die nieuwe ambulance bij elkaar en kunnen we weer snel hulp bieden daar waar dat nodig is.

 • 35 Supporters

  Dank je wel! Voor dit bedrag zetten we zelfs de naam van je huisdier (of je eigen naam) op onze nieuwe ambulance (maximaal 8 letters/leestekens/spaties in een vak van 1 x 5 cm). Het ultieme bewijs dat je aan deze ambulance hebt mee gespaard!

 • 21 Supporters

  Wat een prachtig bedrag! Voor dit bedrag kun je de naam van je huisdier (of je eigen naam) op onze nieuwe ambulance laten plaatsen (maximaal 8 letters/leestekens/spaties in een vak van 1 x 5 cm). Hiernaast krijg je een uitnodiging voor de doop van de wagen. Feest!

 • 3 Supporters

  Wow! Hiervoor krijg je de plaatsing van de naam van je huisdier (of je eigen naam) in het groot op onze nieuwe ambulance (maximaal 16 letters/leestekens/spaties, 8 per regel in een vakje van 2 x 5 cm)

 • 19 Supporters

  Voor zo’n prachtig bedrag plaatsen we de naam van je huisdier (of je eigen naam) in het groot op onze nieuwe ambulance (maximaal 16 letters/leestekens/spaties, 8 per regel in een vakje van 2 x 5 cm) en krijg je ook nog een uitnodiging voor de doop van de nieuwe wagen.

 • 2 Supporters

  Steun ons met dit mooie bedrag en je krijgt de naam van je huisdier (of je eigen naam) in het grotere lettertype op de bus (maximaal 16 letters/leestekens/spaties, 8 per regel in een vakje van 2 x 5 cm) èn je mag mee met een ritje èn je komt op de doop van de nieuwe ambulance. We maken er een feestje van!

 • Supporters

  Hiervoor zetten we de naam van je huisdier of (of je eigen naam) extra groot op de nieuwe ambulance (18 letter/leestekens/spaties, 9 per regel in een vakje van 3 x 10 cm). Valt dat even op!

 • 2 Supporters

  Op deze manier is die nieuwe auto er in no time! Voor zo’n prachtdonatie zetten we de naam van je huisdier (of je eigen naam) extra groot op de nieuwe ambulance (18 letter/leestekens/spaties, 9 per regel in een vakje van 3 x 10 cm) en krijg je natuurlijk een uitnodiging voor het feestje rondom de doop van de nieuwe wagen.

 • Supporters

  Dank je wel, vooral namens de dieren! Hiervoor zetten we de naam van je huisdier (of je eigen naam) natuurlijk extra groot op de nieuwe ambulance (18 letter/leestekens/spaties, 9 per regel in een vakje van 3 x 10 cm). Bovendien krijg je een uitnodiging voor het feestje rondom de doop van de nieuwe wagen en een rit in de nieuwe dierenambulance.

 • 5 Supporters

  Hiermee benoemen we jou tot ‘Zilveren Vriend’ van Dierenambulance Eemland en zetten we de naam van je huisdier (of je eigen naam) extra groot op de nieuwe ambulance (18 letter/leestekens/spaties, 9 per regel in een vakje van 3 x 10 cm). Bovendien krijg je een uitnodiging voor het doopfeest, mag je mee een ritje maken in de gloednieuwe wagen en krijg je een foto van jou/jullie bij of in de nieuwe ambulance.

 • Supporters

  Voor zo’n geweldig bedrag word je ‘Gouden Vriend’ van Dierenambulance Eemland. Je krijgt een foto van jou/jullie bij de nieuwe dierenambulance waar we extra groot de naam van je huisdier (of je eigen naam) op hebben gezet, je gaat mee een ritje maken in de ambulance, bent bij de doop van de nieuwe wagen en we nemen je mee op excursie naar onze drie opvanglocaties. (Dierentehuis ’t Hart, Vogelopvang Soest en Konijnen- en Knaagdierenopvang Eemland) Word een Stichting DierenZorg expert!

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig