Educatieborden Stadsboerderij Essesteijn

Door Stadskinderboerderij Essesteijn

 • €1.000,00

  100% van €1.000,00


 • 6

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/essesteijn2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Welk dier is dit? Wat zijn de karakter eigenschappen? En waar komt dit dier eigenlijk vandaan? Om deze en nog vele andere vragen die onze bezoekers hebben te beantwoorden willen wij educatie borden over de dieren en de verschillende rassen van de Stadskinderboerderij Essesteijn maken.

Er komt voor elk dier en ras dat wij op de boerderij hebben een bord. De informatie op de borden gaat over de herkomst, ras standaard, leuke weetjes en ook verschillende andere leuke informatie.
De borden krijgen de kleuren groen, blauw, paars en oranje Dit zijn de kleuren van Stichting Middin waarmee wij samenwerken op de boerderij.

Vinden jullie dit een leuk idee? Doneer dan voor ons project!

Kinderboerderijen Actief Toer

Stadskinderboerderij Essensteijn doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage!  Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt op Voor je Buurt tot een maximum van €1000,-. Als je €10,- doneert betekent dat €20,- voor de kinderboerderij!

3 Reacties

 1. Eiso Frederiks

  Wij dragen de boerderij al jaren een warm hart toe en komen ook geregeld met een groep vrijwilligers de handen uit de mouwen steken. Wat ons betreft gaan we zo nog vele jaren door. Groeten Team van Zinnige Zaken.

Geef een reactie

 1. Anoniem
  €110,00
 2. Fonds 1818
  €500,00
 3. Eiso Frederiks
  €360,00
 4. Anoniem
  €10,00
 5. Anoniem
  €10,00
 6. Vetdonatie MVO
  €10,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 6 Supporters

  Dank voor je donatie!

 • Supporters

  Dank voor je donatie! Je krijgt van ons een rondleiding over de boerderij.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig