JIJ maakt het verschil!

Door FFABW.org (Foundation For A Better World)

 • €715,00

  10% van €7.500,00


 • 12

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 11

  Dagen te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/ffabw/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Steun Foundation For a Better World en doneer zodat biologisch huisafval, riool en hemelwater kan worden verwerkt tot energie! Doe je mee?

Ons verhaal
Het milieu en onze directe leefomgeving wordt er niet beter op. Indien ook u daarin het verschil wil maken vragen wij u om ambassadeur van onze stichting te worden. Foundation For A Better World (www.ffabw.org) heeft de ANBI erkenning. Wij willen nu tot concrete actie komen en werken aan oplossingen met uw hulp.

Wat gaan wij doen?
Wij doen dit o.a. door in Open Source, dus voor iedereen vrij toegankelijk, apparatuur en systemen te ontwikkelen waarbij biologisch huisafval, riool en hemelwater wordt verwerkt tot energie, warmte en grijs water per huishouden. Deze processen worden gerealiseerd d.m.v. een algenkweek unit en een bio reactor. Mechanische onderdelen ontwerpen we zelf met 3D tekenen en 3D printing. Daarnaast staan er nog meer kleinschalige direct toe te passen projecten op stapel. (o.a. een zonnelei)

Waarom wij dit ook doen?
Wij willen ook kennis delen door mensen op te leiden, bv. statushouders, studenten en andere vrijwilligers die hun kennis kunnen ontwikkelen en delen. Hoe wij die apparatuur ontwerpen tot aan een prototype kunt u het best waarnemen in ons Fablab, waar u hartelijk welkom bent. Wij zijn geopend elke dinsdag en donderdag van 10:00 tot 17:00 uur.

De financiën
Om de systemen uit te werken tot prototypes en deze te promoten is geld nodig om o.a. materialen aan te schaffen. Ook voor de ontwikkeling middels het 3D tekenen en printen is extra apparatuur nodig. Daarnaast is de basis behoefte van een geschikte locatie noodzakelijk om het Fablab te huisvesten.

Het team
Naast de uitvinder staat een team van enthousiaste vrijwilligers als bestuur en medewerkers. Met een diversiteit qua leeftijden en  achtergronden geloven zij in “A Better World”.

5 Reacties

Geef een reactie

 1. Anoniem
  €75,00
 2. Anoniem
  €75,00
 3. Anoniem
  €200,00
 4. Peggy Wentzel
  €50,00
 5. Wendy Hedegaard
  €10,00
 6. Ludo Thijssen
  €40,00
 7. anne marie
  €5,00
 8. Anoniem
  €75,00
 9. Marguerite Gootjes
  €10,00
 10. Harshwardhan Joshi
  €50,00
 11. Marguerite Gootjes
  €100,00
 12. Elsa Kreeft
  €25,00

Vul je donatiebedrag in

Draag bij aan dit project
 • 11 Supporters

  Vul hier een bedrag naar keuze in vanaf

 • 1 Supporter

  Unieke kerstkaarten gemaakt van CD's worden ter beschikking gesteld aan diegenen die ons financieel steunen boven de € 30,00

Beste supporter,
Leuk dat je mee wilt helpen! Vul hieronder je naam, e-mailadres in en laat aan de initiatiefnemer weten wat je voor het project kunt betekenen en welke vragen je nog hebt. Wij sturen je gegevens en berichtje door zodat de initiatiefnemer contact met je op kan nemen.
 • Backers
  6 Vrijwilligers nodig

  Het leren werken met computer-programma's die 3D tekenen en 3D printen mogelijk maken. Bereid zijn te investeren qua tijd en inzet en mee willen werken aan het verwezenlijken van onze doelstellingen, welke zijn weergegeven op onze website www. ffabw.org