Fiets m erin!

Door Stadsboerderij Gagelhoeve

 • €1.478,00

  100% van €1.478,00


 • 12

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/gagelhoeve2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Op stadsboerderij Gagelhoeve willen wij graag uitbreiden met leuke duw/fietskarren voor kinderen tussen de 0 en 8 jaar. Op de boerderij is veel te beleven, zo kun je bij de dieren op bezoek, lekker spelen in de zandbak, verstoppertje spelen in het vele groen of een boekje lezen uit de mini bieb. Maar binnenkort kun je misschien ook rond racen op een mooie duwkar of driewieler. Hiervoor hebben we  jullie hulp nodig. Met het doelbedrag willen wij graag 6 karren/fietsen aanschaffen. Mocht het lukken kunnen we natuurlijk ook nog mooie parkeervakken en zebrapaden maken!

De hele maand juni staat in het teken van crowdfunden. Zo hebben wij de hele maand een pop up store op de boerderij waar we van alles verkopen om het doelbedrag te halen. De Kinderboerderijen Actief Toer is een crowdfundingsactie waarbij kinderboerderijen gedurende een actiemaand proberen een spaardoel te realiseren met hulp van bezoekers, omwonenden, bedrijven en iedereen die de kinderboerderij een belangrijke voorziening in de buurt / stad vindt. D.m.v. acties en speciale activiteiten kan geld bij elkaar gebracht worden om het spaardoel te realiseren. Samen in actie voor de kinderboerderij! De voorgaande jaren hebben wij ook met groot succes deelgenomen aan de kinderboerderijen actief toer. Vorig jaar hebben we een mooie mandschommel voor de greencourt aan kunnen schaffen. Dit jaar gaan wij ons weer voor de volle 100% inzetten om ons doelbedrag te halen. Online via voorjebuurt.nl maar natuurlijk ook offline kan je op allerlei manieren helpen.

Wil je ook graag komen fietsen? Steun onze campagne, bezoek in juni de stadsboerderij, of doneer via deze pagina!

2 Reacties

Geef een reactie

 1. Nienke ten Berge
  €20,00
 2. Anoniem
  €72,00
 3. Anoniem
  €10,00
 4. Anoniem
  €12,00
 5. Anoniem
  €14,00
 6. Anoniem
  €50,00
 7. Anoniem
  €60,00
 8. Vetdonatie MVO
  €10,00
 9. Anoniem
  €45,00
 10. Anoniem
  €85,00
 11. Fonds 1818
  €900,00
 12. Anoniem
  €200,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 12 Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons een doosje met 6 eieren.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons twee potjes jam.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk zelf kaas te leren maken. Datum is in overleg.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk een schilderworkshop bij te wonen. Datum is in overleg.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig