Geluksweekend045

Door Geluksweekend045

 • €1.256,00

  100% van €1.250,00


 • 25

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/geluksweekend2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Op 29 en 30 april 2017 gaat Heerlen weer voor het grote geluk, met de derde editie van Geluksweekend045! Dit keer met een vernieuwd concept. Help je ons het geluk zoveel mogelijk te verspreiden? Doneren kan al vanaf € 7.

Bij Geluksweekend045 gaat het om de vraag: waar word jij gelukkig van en wil je dat delen? Met liefst zoveel mogelijk mensen, met de hele stad! Lekker spontaan. Verbinden. Nieuwe inspiratie opdoen. Heel uiteenlopend. Jezelf en de ander een stukje gelukkiger maken. Zo ontstaan nieuwe verbindingen waar Heerlen mooier van wordt.

Nieuw concept
Op zaterdag vind je allerlei activiteiten in de binnenstad waar je happy van wordt. Nieuw is dat we op zondag locaties gaan bezoeken waar geluksmomenten extra welkom zijn. Denk aan een verpleeghuis, asielzoekerscentrum, ziekenhuis en verzorgingshuis.

Geluk zit overal in
In het centrum van Heerlen delen tal van mensen op zaterdag kosteloos waar ze zelf heel happy van worden en ze willen jou en iedereen laten meegenieten van hun activiteiten. Tal van locaties bieden hun ruimtes dan gratis aan. Zowel binnen als buiten vinden er allerlei activiteiten plaats. We hebben vaste Geluksplekken, locaties waar je terecht kunt, maar eigenlijk willen we van jouw hart en zelfs van de hele stad één grote geluksplek maken!

Het is jouw kans om van een heerlijke Reiki-behandeling te genieten, een workshop over geluk te volgen, unieke kruidenthee te proeven, lekker te dansen op muziek, naar mooie gedichten te luisteren, een lief handgeschreven kaartje te krijgen… en… en… te veel om op te noemen, maar wel te lezen op www.geluksweekend045.nl. De lijst van activiteiten op de site zal tot het geluksweekend groeien. Tijdens het weekend delen we programmaboekjes uit met plattegrond. Op zaterdag sluiten we gezamenlijk af met ‘Happie Together’, waarbij iedereen voor wat lekkers te eten en drinken zorgt. Vorig jaar waren er zo’n honderd brengers van geluk en kwamen honderden mensen geluk proeven!

  
 

Alle activiteiten kun je helemaal gratis, of soms tegen beperkte materiaalkosten, doen, volgen, genieten!

Wil je ons meehelpen Geluksweekend045 nog meer bekendheid te geven?
De organisatie van het Geluksweekend045 heeft natuurlijk wel z’n kosten, zoals drukwerk, vergunningen en promotiemateriaal. Wil je ons meehelpen het geluksweekend nog meer bekendheid te geven en deze kosten mee te dragen via deze crowdfunding?! Dan kunnen wij het verder gratis en mooi neerzetten, voor iedereen, jong en oud! En met wat extra geld kunnen we het Geluk(sweekend) nog mooier en sprankelender maken!

Wat hebben we dringend nodig:
– programmaboekjes met plattegrond
– posters
– flyers
– promotiemateriaal, zoals stickers
– vergunningen.

Help ons mee in het verspreiden van dit grote geluk. Door in het geluksweekend zelf te komen en als het kan nu, een voor jou passend bedrag te storten. Je maakt er veel mensen gelukkig mee. Wij zorgen voor leuke bedankjes voor je storting. Wij happy, jij happy! Alvast hartelijk bedankt!

Wie zijn wij?
Co-creatie is de basis voor Geluksweekend045. Tal van enthousiaste vrijwilligers maken het geluksweekend mogelijk door hun belangeloze bijdragen. De initiatiefnemers Karin Pieper, Loes Deppe, Leo Noy en Dick van Zomeren vormen samen het kernteam van Geluksweekend045 en hebben hiervoor Stichting Happiness045 opgericht. Wil je meer over ons en ons initiatief weten? Neem eens een kijkje op www.geluksweekend045.nl of op onze Facebookpagina Geluksweekend045. Je kunt ons mailen via info@geluksweekend045.nl.

Breng jij het geluk naar Heerlen? Doneer dan nu!


Karin Piep
er
‘Geluk is voor mij het leven van mijn dromen en daarbij van betekenis zijn voor anderen.’


Loes Deppe
‘Geluk is meedeinen op de stroom van het leven’


Leo Noy

‘Verbinden en delen, daar word ik gelukkig van.’


Dick van Zomeren
‘Geluk is als ik je zie!’

17 Reacties

 1. Daniel Peters

  Wandel in verbinding ondersteund Geluksweekend045 met een donatie om nog meer mensen een geluksmoment te kunnen brengen.
  Het verbinden van mensen met de kracht en beleving van de natuur is de rode draad in de activiteiten die we als team aanbieden en samen in eenheid uitdragen.

  • Geluksweekend045

   Geweldig, lieve Daniel! Hartelijk bedankt voor je fantastische donatie, waarmee we het geluksweekend mooi kunnen neerzetten en promoten, waardoor het geluk zich nog verder verspreidt binnen Parkstad! <3

 2. Mirella Dohmen

  Ik gun iedereen een portie geluk en daar draag ik graag aan bij. Ik wens jullie heel veel succes en als het even kan zal ik er zijn.
  Veel liefs
  Mirella

 3. Lucy Spoelstra

  Fijn: weer een geluksweekend in Heerlen, want geluk begint in jezelf, maar we maken het samen!

 4. Rianne Schoenmakers

  Zo’n prachtig initiatief mag gesteund worden op allerlei manieren. Geluk verdubbelt als we het delen!

 5. Leo Noy

  Hopelijk geven heel veel Gelukszoekers /-brengers / -vogels een donatie om dit mooie Event in Heerlen weer georganiseerd te krijgen.

Geef een reactie

 1. Paul Berden
  €100,00
 2. carry straeten
  €14,00
 3. Daniel Peters
  €200,00
 4. Miep Schneider
  €50,00
 5. Anoniem
  €9,00
 6. carry straeten
  €28,00
 7. Elies Verstappen
  €100,00
 8. Margôt Schrijvers
  €8,00
 9. Mirella Dohmen
  €25,00
 10. Marika Burda
  €28,00
 11. Harry Lindelauf
  €25,00
 12. Marlies Gulikers
  €20,00
 13. Sjoerdje Van Nes
  €100,00
 14. Eric Veringa
  €50,00
 15. Lucy Spoelstra
  €25,00
 16. Daniel Peters
  €14,00
 17. Dick van Zomeren
  €8,00
 18. VSBfonds
  €250,00
 19. Rianne Schoenmakers
  €100,00
 20. Judith
  €8,00
 21. Anoniem
  €8,00
 22. Anoniem
  €15,00
 23. Anoniem
  €7,00
 24. Leo Noy
  €50,00
 25. Anoniem
  €14,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 9 Supporters

  Kies jouw geluksgetal tussen 7 en 15 en doneer dat bedrag in euro’s. Uit het geluksgetal dat het vaakst is overgemaakt, trekken we een winnaar die een volfruitjampakket ontvangt.

 • Supporters
  Van 13 nog 13 beschikbaar

  Samen heksensoep maken in heksenketel in de tuin bij Twee Gezusters.


 • 4 Supporters
  Van 10 nog 6 beschikbaar

  Je krijgt een stevig kartonnen vogelhuisje met logo Geluksweekend045 (collectors item).

 • 3 Supporters
  Van 11 nog 8 beschikbaar

  Ga mee op ontdekkingstocht naar het rijke inheemse kruidenaanbod in de omgeving van Eys samen met meester herboriste Loes Deppe.

 • 1 Supporter
  Van 3 nog 2 beschikbaar

  Sjoerdje van Nes geeft je een reikibehandeling of een crystal healing naar keuze.

 • 1 Supporter
  Van 2 nog 1 beschikbaar

  Je krijgt een behandeling met dolfijnenenergie van Dick van Zomeren.

 • 2 Supporters
  Van 6 nog 4 beschikbaar

  Drink een kopje koffie of thee met iets lekkers met één van de geluksteamleden naar keuze. We houden allemaal van mooie ontmoetingen en inspiratie!

 • Supporters
  Van 10 nog 10 beschikbaar

  Je krijgt een jaar lang elke maand een inspirerende geluksspreuk in je mailbox.

 • 1 Supporter
  Van 10 nog 9 beschikbaar

  Je ontvangt een jaar lang elke maand een gelukskaartje met een mooie boodschap voor jou.

 • 3 Supporters
  Van 5 nog 2 beschikbaar

  We vermelden je (bedrijfs)naam op de achterkant van het programmaboekje. Daarnaast bedanken we je via de Dank-pagina op onze site en via onze Facebookpagina.

 • 1 Supporter
  Van 3 nog 2 beschikbaar

  We vermelden je (bedrijfs)naam inclusief logo op de achterkant van het programmaboekje. Daarnaast bedanken we je via de Dank-pagina op onze site en via onze Facebookpagina.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • Backers
  6 Vrijwilligers nodig

  Op zaterdag 29 april tijdens het geluksweekend wijs je gelukszoekers de weg en reik je programmaboekjes uit op één van de infopunten in de binnenstad van Heerlen.