Een warme gezellige zitplek in de stal

Door Stadsboerderij Herweijerhoeve

 • €641,20

  142% van €450,00


 • 10

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/herweijerhoeve2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Stadsboerderij Herweijerhoeve is een ontmoetingsplek voor jonge en oud. Je kunt er van alles leren over de dieren, natuur en je eigen leefomgeving. 

Met mooi weer is het op de boerderij buiten heerlijk vertoeven. Maar ook met wat minder weer is een bezoek aan de boerderij de moeite waard.  In de stal zijn wisselende informatiepanelen te vinden er kan regelmatig met de cavia’s geknuffeld worden. Er worden workshop of knutselactiviteit georganiseerd, maar je kunt er ook gezellig tussen de dieren een boekje lezen uit de minibieb of gewoon lekker even uitrusten. Helaas hebben we op het moment geen geschikte tafel en banken meer hiervoor. Met een zithoek die aanpasbaar is in vorm en grootte kunnen jong en oud weer volop activiteiten aan bieden. Of het nu goed of slecht weer is.

In de maand Juni zetten de beheerders en vooral de vrijwilligers zich in om geld in te zamelen zodat er een geschikte tafel en banken kunnen aanschaffen. Helpt u ons mee sparen?  Doe een donatie of doe mee aan één van onze workshops, ditmaal tegen een kleine vergoeding die uiteraard volledig ten goeden komt aan onze zithoek. Daarnaast kan je ook tegen een kleine vergoeding op onze rommelmarkt staan en verdien zelf ook een zak centje verdienen door je oude spullen te verkopen. Kijk voor een overzicht van al onze activiteiten op de Facebook pagina van Stadsboerderijen Den Haag.

Kinderboerderijen Actief Toer
Stadsboerderij Herweijerhoeve doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage! 

Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt op Voor je Buurt tot een maximum van €1000,-. Als je €10,- doneert betekent dat €20,- voor de kinderboerderij!

9 Reacties

 1. betty meerstadt

  ondanks het stormachtig weer een mooi bedrag opgehaald met onze workshop zeepjes maken. alle deelnemers bedankt.

 2. Herweijerhoeve

  het eerste bedrag dat wij via de collecte bus in de boerderij hebben ontvangen bedankt.

Geef een reactie

 1. Fonds 1818
  €95,60
 2. betty meerstadt
  €20,00
 3. betty meerstadt
  €30,00
 4. betty meerstadt
  €10,00
 5. betty meerstadt
  €109,60
 6. betty meerstadt
  €25,00
 7. Vetdonatie MVO
  €10,00
 8. Fonds 1818
  €225,00
 9. betty meerstadt
  €20,00
 10. betty meerstadt
  €25,00
 11. Anoniem
  €60,00
 12. Herweijerhoeve meerstadt
  €11,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 8 Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons een doosje met 6 eieren.

 • 2 Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons twee potjes jam.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk zelf kaas te leren maken. Datum is in overleg.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk een schilderworkshop bij te wonen. Datum is in overleg.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig