Spellen voor Het Akkertje!

Door Hans Erik Kuiper en Marion de Graaf

 • €1.913,40

  239% van €800,00


 • 8

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/hetakkertje2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

 

Op kinderboerderij Het Akkertje wordt al jaren gewerkt voor het plezier van mens en dier. Kinderboerderij Het Akkertje is een onderdeel van Middin. Onze medewerkers zijn mensen met een verstandelijke beperking. Hun zorg voor zowel dier als mens is ongekend en zij geven zich dan ook voor de volle 100% om het iedereen naar de zin te maken. Daarnaast zijn wij voor een groot deel afhankelijk van onze vrijwilligers. Ook dit jaar doen wij weer mee met de crowdfunding . Op deze manier willen wij geld bij elkaar sparen om de kinderboerderij nog aantrekkelijker te maken voor de kinderen. Maak jij dit mede mogelijk?

In 2016 hebben wij ook meegedaan aan de campagne en hebben hierdoor een speelhuisje voor de kinderen kunnen aanschaffen. Ook dit jaar willen wij ons richten op de kinderen. Graag willen wij onze verouderde pleinspellen vernieuwen, zodat de kinderen binnenkort weer kunnen hinkelen en mens erger je niet kunnen spelen. In de horeca willen wij een wandspeelbord voor de ontwikkeling van de allerkleinste bezoeker.

 

Kinderboerderijen Actief Toer
Kinderboerderij Het Akkertje doet mee aan de kinderboerderijen Actief Toer samen met kinderboerderijen uit heel Nederland. Naast de online geldinzameling zijn er van 1 juni t/m 30 juni op woensdagmiddag diverse activiteiten op Kinderboerderij Het Akkertje te doen.

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage!
Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat opgehaald wordt via deze actie tot een maximum van 1000 euro. Dit betekent dat als je 10 euro doneert, dit 20 euro oplevert voor de kinderboerderij. Help dus mee om Kinderboerderij Het Akkertje nog gezelliger te maken!

4 Reacties

Geef een reactie

 1. Fonds 1818
  €556,70
 2. Anoniem
  €61,00
 3. Anoniem
  €415,00
 4. Fonds 1818
  €400,00
 5. Anoniem
  €430,70
 6. Eloise Brouwer
  €25,00
 7. Vetdonatie MVO
  €10,00
 8. Anoniem
  €5,00
 9. Robert heijdemann
  €10,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 6 Supporters

  Bedankt voor jouw bijdrage! Vul hier een bedrag naar keuze in.

 • 1 Supporter

  Als dank voor je bijdrage krijg je een ijsje naar keuze

 • 1 Supporter

  Dank voor je donatie! Jij krijgt een heerlijk bakje koffie of thee met lekkere appeltaart voor 2 personen!

 • Supporters

  Een lunch, als dank voor jouw donatie! Jij krijgt een panini en een heerlijk drankje naar keuze waar je samen van kan komen genieten!

 • Supporters

  Je bent geweldig! Jij krijgt een exclusieve high tea voor 2 personen, als dank voor je donatie!

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig