Kakelhof wil graag een varken

Door Stadsboerderij de Kakelhof

 • €1.645,00

  100% van €1.645,00


 • 8

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/kakelhof2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Op stadsboerderij de Kakelhof in Den Haag willen we het terrein nog leuker maker door speelvarken Oink toe te voegen aan ons dierenbestand. Om dit te kunnen doen willen we 1000 euro inzamelen. Doe nu mee om speelvarken Oink te kunnen verwelkomen.

Stadsboerderij de Kakelhof ligt midden in de woonwijk Loosduinen. Veel bezoekers kunnen hier genieten van de dieren en de groene omgeving. Het terrein van deze boerderij is helemaal afgesloten waardoor ook de allerkleinsten vrij rond kunnen lopen en lekker kunnen spelen op de loopfietsjes en de tractors op het erf.
We willen het speelplezier van de kinderen nog meer uit breiden door de komst van speelvarken Oink. Deze ziet er niet alleen heel leuk uit, maar het is een varken waar de kinderen ook nog iets van kunnen leren.
Kinderboerderijen Actief Toer Stadsboerderij Kakelhof doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.
Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage! 
Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt op Voor je Buurt tot een maximum van €1000,-. Als je €10,- doneert betekent dat €20,- voor de kinderboerderij!

7 Reacties

 1. Ton van der Linden

  Het varken is jullie gegund, hoop dat je het haalt.

 2. Vetdonatie MVO

  ‘Frituurvet recycle het!’ steunt als supporter kinderboerderijen die actief een inzamelbak hebben waar bezoekers het gebruikte (frituur)vet in kunnen doen. Meer weten over recycling van gebruikt vet http://www.frituurvetrecyclehet.nl

 3. Lucie

  Opbrengst pannenkoeken/ koffie/ thee terras en donaties!

Reageren is niet mogelijk.

 1. Kakelhof statiegeld en boerengolf
  €160,00
 2. Fonds 1818
  €400,00
 3. Ton van der Linden
  €25,00
 4. Anoniem
  €200,00
 5. Vetdonatie MVO
  €10,00
 6. Fonds 1818
  €500,00
 7. Opbrengsten koffie en thee terras statiegeld en boerengolf
  €200,00
 8. Anoniem
  €150,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 8 Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons een doosje met 6 eieren.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons twee potjes jam.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk zelf kaas te leren maken. Datum is in overleg.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk een schilderworkshop bij te wonen. Datum is in overleg.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig