Opgeruimd staat netjes!

Door Marjan Vegt

 • €2.008,50

  201% van €1.000,00


 • 4

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/kinderboerderijwassenaar2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Onze boerderij ligt aan de rand van Wassenaar middenin het groen. En mooie plek om te genieten van de natuur en met name van de dieren.

Op onze kinderboerderij zijn we actief bezig met duurzaamheid en het milieu! Zo zamelen we papier en kleine elektrische apparaten in. Het inzamelen zit in ons bloed en maakt deel uit van onze boerderij. Zo dienen we de maatschappij en nog belangrijker het milieu. Daarnaast verdienen we er ook nog wat mee. Het idee is geboren om een leuke uitbreiding hiervan te creëren waarbij we juist ook de kinderen aanspreken.  Door de leuke plaatjes op de inzamelbakken trekt het de aandacht van kinderen. Idee is dus een inzamelpunt te realiseren voor vet, kleding en kleine elektrische apparaten. We hebben een voorbeeld foto toegevoegd.

Op dit moment zamelen we al papier en kleine elektrische apparaten in en het lijkt ons heel leuk om dat een zonnig karakter te geven met een leuk ingerichte milieu straat. Als u ons daarbij kan helpen komen we een heel eind!!

Kinderboerderijen Actief Toer

Kinderboerderij Wassenaar doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. Wij organiseren extra activiteiten om het doelbedrag te halen, waaronder een loterij en een pannenkoekenmiddag.De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage!
Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt op Voor je Buurt tot een maximum van €1000,-. Als je €10,- doneert betekent dat €20,- voor de kinderboerderij!

3 Reacties

Geef een reactie

 1. Fonds 1818
  €504,25
 2. Fonds 1818
  €500,00
 3. Stichting Vrienden van de Kinderboerderij Stichting Vrienden van de Kinderboerderij
  €650,00
 4. Ben Vogels
  €30,00
 5. Ben Vogels
  €324,25

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 4 Supporters

  Dank voor je bijdrage! Je krijgt van ons als dank een rondje ponyrijden met een ijsje toe.

 • Supporters

  Dank voor je bijdrage! Je krijgt van ons als dank een fotolijstje met een afbeelding van een dier van onze kinderboerderij.

 • Supporters

  Dank voor je bijdrage! Je krijgt van ons als dank een potje honing van eigen boerderij.

 • Supporters

  Dank voor je bijdrage! Je krijgt als dank een kopje koffie met plak boerencake voor 2 personen.

 • Supporters

  Dank voor je bijdrage! Je krijgt als dank een kopje koffie met een tosti of panini.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig

  Maak van de Lindeboom een duidelijke thermometer zodat we de voortgang van de campagne kunnen volgen.