Klussendienst Tuk Tuk

Door Stichting ResuRRection

 • €1.005,00

  137% van €735,00


 • 11

  Supporters

 • 16

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/klussendienst-tuk-tuk/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Uw rollator stuk? Kleine verhuizing? Lege flessen of oud papier ophalen en wegbrengen? Bibliotheekboeken terugbrengen? Wij komen langs met de Tuk Tuk en helpen u gratis uit de brand! Maar eerst hebben we uw hulp nodig.

Een paar bewoners en enkele jongeren van de jeugdsoos ResuRRection hebben in het Groningse dorp Eenrum een klussendienst opgericht. Het doel van de klussendienst is om zoveel mogelijk kleine klussen te doen in en om het huis, voor de kwetsbare groepen in het dorp (ouderen, mindervaliden) maar ook voor bewoners die net tussen wal en schip vallen.

Om mobieler en slagvaardiger te kunnen zijn, hebben wij een Piaggio Ape met laadbak (Tuk Tuk) gekocht. Wegens ruimtegebrek van de leverancier mochten we de Tuk Tuk eerder ophalen. De aanbetaling van 900 euro is gefinancierd door het Stimuleringsfonds Eenrum, Ainrom Old & Nij en jeugdsoos ResuRRection. Maar we hebben nog een tekort van 735 euro. Helpt u mee dit gat te dichten?

Als we meer geld ophalen betalen we daarmee de kosten voor de Tuk Tuk zoals benzine, onderhoud en de verzekering. Voor elke 100 euro die we extra ophalen kan de Tuk Tuk een maand langer blijven rijden!

Als u nu geld doneert komt de klussendienst als tegenprestatie langs voor een kleine klus. Maait u liever zelf het gras? Geef deze klus dan cadeau aan iemand die wel wat hulp kan gebruiken.

De eerste donateur is Marten van Esch van cafetaria/bar Eendrum.  Hij heeft toegezegd 100 euro te doneren en als tegenprestatie plaatsen we 3 maanden lang het logo van de cafetaria op de Tuk Tuk. De tweede donateur is Swanny Beukema van ‘Dasjagoud Uitagenda’ van het Hogeland e.o. Ook de woningbouwvereniging Wierden en Borgen heeft geld toegezegd, dit geld gebruiken we om de kosten voor het aanvragen van een kenteken, de verzekering en het eerste onderhoud te dekken.

Wilt u ook dat de Tuk Tuk kan blijven rijden om mensen te helpen in het dorp, doneer dan ook 10 euro of meer via Voor je Buurt.

Heeft u vragen over ons project bel dan Bert Bos: 06-40246540

U kunt bijdragen aan dit project door een account aan te maken op voorjebuurt.nl en dan via ‘Steun dit project’ geld over te maken via IDeal of te helpen met taken bij ‘Help mee’. Het is belangrijk dat u zich registreert omdat Voor je Buurt geld terug stort als een project niet succesvol is en de initiatiefnemer contact met u op neemt voor tegenprestaties en updates.

DSC08739

Geef een reactie


 1. €1.005,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 2 Supporters
  Van 100 nog 98 beschikbaar

  Schilderijtje/lamp ophangen of lege flessen ophalen

 • 1 Supporter
  Van 100 nog 99 beschikbaar

  In de herfst bladeren opruimen. In de wintermaanden stoep ijsvrij maken

 • 2 Supporters
  Van 100 nog 98 beschikbaar

  Gras maaien of heg snoeien. Tuinmeubelen van/naar bergruimte verplaatsen

 • 3 Supporters
  Van 100 nog 97 beschikbaar

  Kleine verhuizing

 • 1 Supporter
  Van 100 nog 99 beschikbaar

  Huur de Tuk Tuk 2 uur met chauffeur

 • 1 Supporter
  Van 100 nog 99 beschikbaar

  Logo 3 maanden op Tuk Tuk

 • 1 Supporter
  Van 100 nog 99 beschikbaar

  Logo jaar op Tuk Tuk

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 1 Backers
  7 Vrijwilligers nodig

  Kleine klussen in en om het huis. Schilderijtje ophangen, cv-ketel bijvullen, stoepje vegen, lamp ophangen/vervangen, Ikea-meubel in elkaar zetten, afstandsbediening/tv instellen, smartphone/tablet uitleg, enz.

 • 5 Backers
  5 Vrijwilligers nodig

  Sneeuwschuivers, prikkers, grijpers en plastic zakken.

 • 0 Backers
  5 Vrijwilligers nodig

  Vervoer bij calamiteiten in de winter: lege flessen wegbrengen, bibliotheekboeken brengen/halen, boodschappen doen, medicijnen ophalen, enz.

 • 10 Backers
  10 Vrijwilligers nodig

  IJs- en sneeuwvrij maken van opritten en stoepen.