Miles that Matter

Door Max van Deursen en Martine de Zoeten

 • €5.066,00

  101% van €5.000,00


 • 116

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/milesthatmatter/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Het is tijd om de wereld wakker te schudden, we kunnen klimaatverandering niet meer negeren en moeten dit probleem omzetten in een kans, in een avontuur! Daarom gaan wij (Max en Martine) niet zomaar met het vliegtuig naar onze studenten-uitwisselingsbestemming, maar met de trein: helemaal van Nederland tot aan Maleisië. Een tocht van ongeveer een maand, die ons door Siberische kou en tropische warmte zal brengen. Meer dan 10.000 kilometers die ertoe doen, die de wereld laten zien dat het anders kan. Maak je met ons deze groene, onwijs avontuurlijke reis mogelijk?

  

Studeren met een missie We zijn allebei wereldverbeteraars en misschien is het dan toch geen toeval dat we verliefd werden tijdens de introweek van de studie: Global Challenges aan de Leiden University College. Tijdens de studie hebben we over veel verschillende global challenges geleerd, maar er is er een die ons het meest raakt: namelijk dat we maar één aarde hebben en hier dus zorgvuldig en duurzaam mee om moeten leren gaan. Om deze challenge aan te pakken zullen we uit onze bubbel in Den Haag moeten komen. Martine gaat in West-Australië leren van inheemse volkeren, hoe ervaren zij klimaatverandering en wat zien zij als oplossing voor deze global challenge? Max gaat in Maleisië het regenwoud en de oceaan in om te zien wat de impact van klimaatverandering op deze oeroude ecosystemen is, en wat er gedaan moet worden om ze te beschermen.

 

Doen! Studeren over deze global challenge is een ding, om verandering te krijgen moet je ook gewoon doen. Dat is waarom deze reis zo belangrijk is. Door onze grenzen te verleggen en anderen te inspireren dat ook te doen, praten we niet alleen over duurzaamheid, maar zijn we met zijn allen onderdeel van de oplossing.

Word deel van ons avontuur Wanneer was de laatste keer dat jij je grenzen verlegd hebt en je dromen achterna bent gegaan? Doe mee met dit project en samen gaan we net dat stapje verder om deze idealen waar te maken. Samen met jou willen wij onze reis gaan inrichten en dat maak jij met jouw bijdrage ook direct mogelijk. De treintickets, visa, overnachtingen en een goede filmcamera zorgen er straks voor dat we jou helemaal mee kunnen nemen op elk avontuur en bij elke mijl. Als je meedoet krijg jij een certificaat waarop te zien is welk deel van de reis je mogelijk hebt gemaakt en hoeveel CO2 je hiermee bespaard hebt. En of dit nu de ijskoude Miles door Siberië zijn, een stuk door de betoverend mooi gekleurde Gobi desert of het tropische Thailand is, we gaan het allemaal samen beleven. Be the change you want to see in the world, let’s make miles that matter!

Even voorstellen.. ik ben Max! “Je hoeft niet oud te zijn om de wereld te kunnen verbeteren. Op mijn achttiende werkte ik een jaar lang in verschillende environmental education projecten in Tanzania, India en Nepal. Toen ik nog maar net terug was in Nederland, werd ik verliefd op Martine. Zij tipte me op een bijzondere vacature en zo werd ik vervolgens jongerenvertegenwoordiger duurzame ontwikkeling naar de Verenigde Naties. Dit betekent dat ik al bijna 2 jaar lang stad en land af reis om met jongeren te praten over duurzaamheid en met deze ideeën de VN wakker schud.”

…en ik ben Martine! “Ik heb een diepgewortelde passie voor dieren en de natuur. En terwijl Max met zijn titel als jongerenvertegenwoordiger vaak in de spotlight stond, heb ik me juist achter de schermen keihard ingezet voor een betere wereld. Ik moet toegeven dat ik zo’n reis heel spannend vind en ik houd niet echt van presenteren, maar toch zoek ik met dit project juist alle aandacht op. Omdat je soms ook je eigen grenzen moet verleggen om je dromen en idealen waar te maken.”

English Dear international friends! We want to walk the talk and show the world that we are serious about taking climate action. Therefore, we want to travel with fewer emissions and more adventure to our study exchange destination. A trip of more than 8525 miles that will bring us through the freezing cold of Siberia, the coloured deserts of west China and the tropical forests of Thailand. Become part of our journey and together we’re going to make miles that matter! How to join miles that matter: On the right side of this website you see a bunch of really cool ways to experience our travel, like a self-written book, self-made photo’s and a diner together. Choose one of the returns or press “Draag bij” to become a supporter! If you want more info, please drop us an email (push the “stel een vraag” button on this page) and we’ll get back to you. Thank you for joining the movement!

Updates

Op de laatste dag van de crowdfund nog een mooi artikel in het AD. Hopelijk hebben we hiermee ook weer mensen aan het denken kunnen zetten over duurzaam reizen!

Yay! na een erg leuk interview een leuk artikel in het Noordhollands Dagblad! 

 

Whihoo!! We zijn intussen meer dan 50 supporters sterk!! En samen maken we deze fantastische reis mogelijk. 

Wat een leuk toeval dat we  (het "Haagse stel" ook net vandaag te gast waren bij Den Haag FM! Praten over hoe het is om in Den Haag Centraal op een trein te stappen die het begin is van een reis helemaal tot aan Maleisië. Luister terug via de link! 

http://denhaagfm.nl/…/max-en-martine-gaan-op-duurzame-were…/

85 Reacties

 1. Christine Verduijn

  Heel inspirerend wat jullie gaan doen! Succes met de laatste loodjes van de campagne en natuurlijk veel plezier op reis! Geniet ervan!

 2. Sanne Bos

  Ha Max en Martine,

  Wat een onwijs tof plan. Ik duim dat jullie het eindbedrag halen & wens jullie alvast een hele goede en duurzame reis 🙂

  Liefs,

  Sanne.

 3. Martine Vayssieres

  Ha, j’ai trouvé tellement chouette, cette petite vidéo! J’ai été captivée surtout par les paroles de Martine (qui est tellement relax) même si je ne les comprend pas. Je vous suivrai bien volontiers.

 4. Daniëlle Konings

  Zo ontzettend gaaf! Dit plan van jullie. Alle succes van, maar vooral namens, de wereld 😉
  Daniëlle

 5. Kayleigh Voorhout (Mollen)

  Success met de laatste paar honderd euro. En geniet van de “once in your lifetime” reis.

 6. Willemijn Kadijk

  Veel succes en plezier beiden. Maak die wereld een mooiere plek! Liefs, Willemijn

 7. Mary & Rudi de Zoeten

  Good luck with everything. Thanks for putting up karl for a few days!!!

 8. Karin Van de Goor

  Max en Martine, ik hoop dat jullie je reis kunnen waar gaan maken. En zo weer ’n steentje bijdragen aan een betere wereld. Love you. See you.
  Karin

 9. Isa Beauchampet

  Natuurlijk support ik deze duurzame reis van mijn toffe studiegenoten. Niet alleen omdat het jullie gegund is, maar ook omdat jullie de impact van vliegen en hoe leuk duurzaam reizen is hiermee onder de aandacht brengen. Ga zo door!

 10. Kee De Vrije

  Mooi project, succes! Verdiende vakanatie na 2 jaar hard werken voor het NJR Max. 😉

 11. Sarike de Zoeten

  Wat ik jullie wil meegeven om over na te denken:

  “To travel is to discover that everyone is wrong about other countries.” – Aldous Huxley

 12. Sarike de Zoeten

  Dit wens ik jullie!

  “To travel is to discover that everyone is wrong about other countries.” – Aldous Huxley

 13. Marian de Wit

  Lieve Max en Martine, wat een prachtig mooi initiatief en tevens een voorbeeld voor veel jonge mensen, hoe je op een ludieke manier bij kan dragen voor een beter klimaat op deze wereld.
  Verbeter de wereld en begin bij jezelf, jullie hebben het helemaal begrepen!
  Zelf ben ik gek op avontuur en reizen, maar komt het er niet zo vaak van, dus ben ik heel erg blij dat ik nu met jullie ” mee op virtuele reis” mag, ik heb er zin in!
  Tip: Vergeet vooral geen Waka-Waka light mee te nemen een prachtige Ned. Uitvinding, waarmee je bij je aankoop er ook nog eens één weggeeft aan iemand in de “derde wereld”
  Het geeft super veel licht en je kan er je mobiel mee opladen en dit allemaal op zonne-energie!
  Veel succes met voorbereiden en pakken, hartelijke groeten van een Oma met 8 kleinkinderen!

 14. Annie Kooij

  Ik kijk er echt naar uit om jullie reis te volgen! Hoop dat de projecten abroad goed uitpakken en dat jullie veel leren. Ben heel erg benieuwd wat jullie allemaal tegen gaan komen en kijk er naar uit om het fotoboek te ontvangen!

 15. LUSTRA+ Scholarship

  Deze scholarship is bedoeld om de studie periode in het buitenland mogelijk te maken. Miles that Matter is een super invulling hiervoor!

 16. Martijn Lindhout

  Beste Max en Martine,

  Veel succes met dit mooie initiatief.
  Wanneer jullie terug zijn van jullie reis kunnen we misschien samen kijken of we een bijeenkomst voor relaties of gasten kunnen organiseren in blooming hotel of op landgoed Het Hof in Bergen.

  Hartelijke groet,
  Martijn Lindhout

 17. Patrick et Fabienne Dartenset

  Bonjour les jeunes. Quel beau projet; les voyages forment la jeunesse, c’est bien. Choisissez s.v.p. des photos que vous aimez, et elles seront romantiques et joyeuses surement. A bientôt á Bergerac!

 18. Coline et Jean Dartenset-Urieta

  Nous, on veut et le certificat (design de David) et une carte postale de la-bas, c’est sympa; on vous suivra á la letter / á la page. Bises

 19. Elisabeth Hoijtink

  Graag diner samen met de buurvrouw (te weten je moeder!). Graag iets wat jij ook lekker vindt.

 20. Rick Joosten

  Wat een tof idee, ik ben nu zelf onderweg van Beijing naar Bangkok via Vientiane met de trein en het is best goed te doen 🙂 veel succes en veel plezier. Xoxoxo Rick Joosten

 21. Regina van Deursen - Beekman

  Vakantiegeld zomer 2017 van Oma Trein. Super dat jullie het op deze manier gebruiken. Heel veel plezier samen!

 22. netwerk chronische pijn

  Max en Martine,

  We kijken uit naar jullie workshop.
  keep up the good work
  goede reis!

 23. chronisch pijnnetwerk oefentherapeuten

  Max en Martine,
  we kijken uit naar jullie workshop
  Keep up the good work
  goede reis!!!

 24. Sybren Bosch

  Max & Martine, heel veel succes, plezier & inspiratie gewenst! Ik weet zeker dat jullie een fantastische tijd gaan beleven, en een ervaring op gaan doen die jullie niet meer gaan vergeten. Ik hoop dat dit boek de eerste van velen wordt!

 25. Erika van der Linden

  Wiehoeee super leuk om jullie hier zo mee bezig te zien! Ga zo door! 🙂

 26. Hande Taner

  Hi Max en Martine, super toffe campagne van jullie! Raising awareness at its best, vind ik, en tegelijk ook een enorm gave avontuur meemaken:) Ik wens jullie al het beste voor jullie reis, veel succes met de planning en uitvoering, pas goed op jullie zelf en vooral, geniet ervan! Ik weet niet wanneer jullie terugkomen maar als jullie klaar zijn met jullie eindfilm (als dat er komt) zou een screening op LUC wel leuk zijn, georganiseerd door Fortuna.
  Looking forward to the postcard!

  – Hande

 27. Doreen Baselmans

  Hoihoi Max en Martine. Heel veel succes met jullie reis , echt een heel groot avontuur. En vooral Genieten 🙂
  groetjes Doreen.

 28. Tibbe Van den Nieuwenhuijzen

  Ha Max,
  Wat een gave campagne. Topactie zo na je JV tijd. Ik wil wel alle verhalen horen!

  T

 29. Peter van Deursen

  Super Martine en Max, jullie zijn al heel goed op weg om dit doel te halen. Heel veel plezier en succes, geniet van alles! groeten Peter

 30. Joost van der Sanden

  Hee Max en Martine,
  Onvoorstelbaar met wat voor prachtige, wereldverbeterende ideeën jullie blijven komen… Heel veel succes maar vooral heel veel plezier!!
  Joost

 31. Iris

  Lieverds! Jullie gaan een prachtige reis maken die waarschijnlijk jullie leven gaat veranderen. Door deze campagne veranderen jullie hopelijk ook het leven en reisgedrag van anderen.

 32. linda van Deursen

  Wij wensen jullie heel veel plezier en succes met de voorbereidingen van jullie treinreis. Wat een avontuur!! Eric, Linda, Nena en Bo

 33. Iris

  Het is zo vet dat jullie dit echt gaan doen! Door al die landen met de trein! Deze campagne maakt mensen bewust van het gemak waarmee men gewoonlijk het vliegtuig pakt.

 34. Eva Op 't Einde

  Het wordt tijd dat we meer aan duurzaamklimaat gaan werken.

  Super goed dat jullie dit initiatief nemen. Daar kunnen veel mensen nog een voorbeeld aannemen.

  Heeeeeul veeel succes en geniet van de reis 🙂 .

  Dikke kus eva

 35. David de Zoeten

  Hey Max en Martine! Tuurlijk steun ik jullie schoolreisje 😉 Maak er wat moois van, probeer veel mensen te spreken en houd ons op de hoogte.

  x mij

 36. Corry Verouden

  Lieve max en martine,
  Een kleine bijdrage voor jullie reis en toekomst. Dat komt met zo n twee lieve mensen als jullie helemaal goed!
  Dikke knuffel van oma

 37. Wiebke Bergermann

  Max and Martine,

  although I cant read anything on this website I hope that the money still gets where it needs to get.

  Max and Martine, please invest the 10€ into vitamins to keep you strong and healthy on the trip so you dont end up in hospital again 😉 Wishing you a splendid time.

  Take care and always go with your intuition.
  Best,
  Wiebke

 38. Carla van Weert

  IK wens jullie een goede reis en succes met alles wat jullie willen bereiken ! Leer en geniet 🙂

 39. Dinet van den Broek

  Goede bewustmakingsactie!
  Ben heel trots op jullie! Goed initiatief en een hele mooie reis toegewenst.

 40. Regina van Deursen - Beekman

  Lieve Max en Martine. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie reis, en hoop dat jullie gezond blijven en dat jullie er heel veel van kunnen genieten. Ik hou ook heel veel van treinreizen en heb ook veel gereisd met de trein. Vooral de treinreizen met jullie (de kleinkinderen) en met Opa vond ik altijd heel fijne gezellig en leuk. Ik zal voor jullie allebei een kaarsje opsteken en wens jullie heel veel plezier samen. Groetjes, Oma Trein.

 41. Laura Donk

  Hey Max & Martine,

  Heel gaaf hoe jullie dit opgezet hebben en heel veel succes op reis!
  Geniet van het avontuur

  Laura (van ChiLeren)

 42. Sanne Kruid

  Hoi Max en Martine!
  Ik ken jullie niet echt, maar ik vind het heel gaaf dat jullie je zo inzetten voor het klimaat en daarmee voor de toekomst van de aarde en komende generaties!
  Ik denk dat onze generatie een belangrijke rol speelt en gaat spelen in het vormen van deze toekomst!
  Jullie reis en exchange wordt vast en zeker een super ervaring!
  Geniet er van!

  Groetjes!

 43. Bart van der Heijden

  Hee Max en Martine,
  Echt een hele gave actie en wat leuk om jullie zo actief te zien werken aan jullie passie: een wereld om trots op te zijn. Heel veel plezier, ik hoop dat jullie een inspiratie kunnen zijn voor velen.
  Dikke knuffel

 44. Claudi Luijkx

  Lieve Max en Martine,

  Heel veel mooie inspirerende weken gewenst met elkaar, in de natuur en variatie van culturen. …
  Prachtig wat jullie doen en in beweging zetten.

  Pluk en koester!

  Liefs Bram, Claudi, Harm en Britte x

 45. Claudine de Zoeten

  Wat ziet de site er mooi uit! Kunnen jullie met zijn tweetjes ook in Bergen komen voor het diner? Ik zou graag drie vriendinnen willen uitnodigen. Maman

 46. Guusje van Deursen

  Heel gaaf dat jullie het zo groot aanpakken:) Ik steun jullie graag! Knuffels Guusje

 47. Peter van Deursen

  Lieve Martine en Lieve Max, maak er een hele mooie reis van samen. Geniet van alles wat je tegenkomt onderweg en van elkaar. Wordt helemaal super! Alle goeds en liefs, Peter.

 48. Jip van Deursen

  Heee lieve Martine en Max, ik vind het echt een super super goed doel om bij te dragen. 🙂 Alvast een hele fijne reis!! Xxx Jip

 49. mieke verouden

  Lieve Martine en Max. Ik draag graag bij aan jullie inspirerende reis. Maak er een mooi avontuur van samen!!!!!!

 50. Jip van Deursen

  Heee lieve Martine en Max, ik vind het echt een super super goed doel om bij te dragen. 🙂 Alvast een hele fijne reis!! Xxx Jip

 51. mieke verouden

  Ik draag graag bij aan jullie inspirerende reis. Maak er een mooi avontuur van samen!!!!!!

 52. Martijn Visser

  Jullie zijn een inspiratie voor velen, en deze campagne gaat een super groot succes worden! Ik kijk er naar uit om jullie reis te volgen!

Geef een reactie

 1. Anoniem
  €10,00
 2. Marc Lodeweegs
  €100,00
 3. Paula Robitsch
  €10,00
 4. Herlinde Baeyens
  €50,00
 5. Renée van Veen
  €10,00
 6. Christine Verduijn
  €35,00
 7. Kwint Jonker
  €35,00
 8. Pim Van gils
  €10,00
 9. Anoniem
  €50,00
 10. Pieter van den Broek
  €35,00
 11. Manish Kakkar
  €20,00
 12. Sanne Bos
  €10,00
 13. Jules
  €10,00
 14. Martine Vayssieres
  €10,00
 15. Anoniem
  €26,00
 16. Daniëlle Konings
  €10,00
 17. Anoniem
  €35,00
 18. Jessica Mills
  €10,00
 19. Willemijn Kadijk
  €10,00
 20. Gjalt Annega
  €20,00
 21. Ursula
  €10,00
 22. Mary & Rudi de Zoeten
  €50,00
 23. Thomas Bolding
  €10,00
 24. Brecht Nijman
  €50,00
 25. Anoniem
  €50,00
 26. Isa Beauchampet
  €10,00
 27. Kee De Vrije
  €10,00
 28. Sarike de Zoeten
  €100,00
 29. Sarike de Zoeten
  €10,00
 30. Nikolaus Kelnreiter
  €10,00
 31. Dorrie Beekman
  €50,00
 32. Marian de Wit
  €100,00
 33. Marjoke Laduc
  €50,00
 34. Joke Winder
  €10,00
 35. Marleen Rooseboom de Vries
  €10,00
 36. Tedje van den Broek
  €10,00
 37. Annie Kooij
  €50,00
 38. LUSTRA+ Scholarship Scholarship
  €450,00
 39. Cas en Mieke van Deursen
  €10,00
 40. Merel Sprenger
  €10,00
 41. Anoniem
  €50,00
 42. Anoniem
  €150,00
 43. Anoniem
  €50,00
 44. Anoniem
  €10,00
 45. Bastiaan
  €50,00
 46. Sam Kuijken
  €10,00
 47. A.C. de Zoeten sandin
  €150,00
 48. Anoniem
  €50,00
 49. Elon Bing
  €100,00
 50. Karl de Zoeten
  €20,00
 51. Martijn Lindhout
  €25,00
 52. Patrick et Fabienne Dartenset
  €35,00
 53. Coline et Jean Dartenset-Urieta
  €20,00
 54. Elisabeth Hoijtink
  €150,00
 55. Simon de Rijke
  €10,00
 56. Martine U
  €20,00
 57. Anoniem
  €20,00
 58. Rick Joosten
  €20,00
 59. Aniëlla Boogaerts
  €50,00
 60. Netwerk Chronische pijn
  €500,00
 61. Regina van Deursen - Beekman
  €35,00
 62. Paul de Haas
  €50,00
 63. Sybren Bosch
  €100,00
 64. Nikolaus Kelnreiter
  €10,00
 65. Anoniem
  €50,00
 66. Arevik Grigorjan
  €20,00
 67. Anoniem
  €20,00
 68. Hande Taner
  €20,00
 69. Collega Van Claudine
  €10,00
 70. Anoniem
  €20,00
 71. Wilbert
  €10,00
 72. Doreen Baselmans
  €50,00
 73. Teun Clemens
  €50,00
 74. Tibbe Van den Nieuwenhuijzen
  €150,00
 75. Janine Bouwman
  €10,00
 76. Anne Roosenberg
  €50,00
 77. Peter van Deursen
  €35,00
 78. Marie Calvier
  €10,00
 79. Joost van der Sanden
  €20,00
 80. Mamie Odette Odette
  €100,00
 81. Corinne et Michel Dartenset et Michel Dartenset
  €50,00
 82. Willem Lepelaars
  €10,00
 83. Iris
  €50,00
 84. linda van Deursen
  €20,00
 85. Emma Rikken
  €10,00
 86. Ted en Nardy Oud
  €35,00
 87. Eva Op 't Einde
  €20,00
 88. nummer 29 Van de Straat
  €50,00
 89. David de Zoeten
  €35,00
 90. Corry Verouden
  €20,00
 91. Jetty van Wezel
  €20,00
 92. Carla van Weert
  €10,00
 93. Dinet van den Broek
  €25,00
 94. Loeki van den Broek
  €10,00
 95. Regina van Deursen - Beekman
  €50,00
 96. Eric van Kleef
  €20,00
 97. Laura Donk
  €10,00
 98. Sanne Kruid
  €10,00
 99. Rex Van Deursen
  €20,00
 100. saskia van Oordt
  €10,00
 101. Renee De Zoeten
  €50,00
 102. Bart van der Heijden
  €50,00
 103. Saskia Jansson
  €10,00
 104. Emily
  €20,00
 105. Helma Deutekom
  €50,00
 106. Rabbit17 de Zoeten
  €10,00
 107. Claudi Luijkx
  €25,00
 108. Claudine de Zoeten
  €150,00
 109. Guusje van Deursen
  €20,00
 110. Ja Zo
  €30,00
 111. Peter van Deursen
  €100,00
 112. Mees
  €25,00
 113. Jip van Deursen
  €35,00
 114. mieke verouden
  €100,00
 115. Remi
  €10,00
 116. Martijn Visser
  €20,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 48 Supporters

  Welkom bij de movement! Elke deelnemer ontvangt een certificaat waarop te zien is welk deel van de route jij mogelijk hebt gemaakt en hoeveel CO2 je hiermee hebt bespaard! Dit is tevens je toegangskaartje tot de pre-departure party.

 • 20 Supporters
  Uitverkocht!

  Super, jij zult de eerste zijn die te horen krijgt hoe de reis er echt aan toe is gegaan. Want jij krijgt een persoonlijk kaartje uit Maleisië en bovendien krijg je de achter de schermen beelden te zien.

 • 11 Supporters
  Van 30 nog 19 beschikbaar

  Top, Martine gaat de mooiste ervaringen, mensen en natuur vastleggen met haar camera. We bewaren de mooiste beelden speciaal voor jou. Jij krijgt een uniek inkijkje in onze reis middels de afdruk van een ongepubliceerde foto.

 • 24 Supporters
  Van 50 nog 26 beschikbaar

  Super! Om echt alle ins en outs, ups en downs van onze reis mee te maken, krijg jij het boek met onze reiservaringen en anekdotes, geschreven door Max. Dit is een exclusieve druk, enkel voor deelnemers van deze campagne!

 • 9 Supporters
  Van 10 nog 1 beschikbaar

  Met jouw naam op de kaft, een persoonlijk voorwoord en een illustratie van het deel van de route dat jij mogelijk hebt gemaakt, is dit een uniek exemplaar!

 • 4 Supporters
  Van 6 nog 2 beschikbaar

  Yay, wij verzorgen een heerlijk duurzaam diner voor jou (voor of na de reis, naar keuze). Helemaal volgens het recept uit een van de landen waar we doorheen zullen reizen, zodat we jou op deze culinaire manier meenemen op onze reis!

 • Supporters
  Van 5 nog 5 beschikbaar

  Now we’re talking miles! Omdat jij een groot deel van ons avontuur mogelijk maakt komen we bij je langs om een inspirerende TED-talk of workshop te geven. Onderwijsinstellingen 50% korting: neem hiervoor contact met ons op.

 • Supporters
  Van 2 nog 2 beschikbaar

  Wow, bedankt voor deze bijdrage! Je bent voor ons een boegbeeld van de reis en daar zijn we trots op. Daarom laten we jouw logo aan zoveel mogelijk mensen zien, bijvoorbeeld in de vlogs die we maken en de berichten die we delen op social media. Verder komen we ook graag bij jouw bedrijf/instantie een TED-talk geven om de verhalen te vertellen die jij mogelijk hebt gemaakt!

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig