Mini Shopping Center of Cool in Amsterdam

De Mini Shopping Center Of Cool is het kleinste creatieve warenhuis in Amsterdam. Het is een platform voor unieke, authentieke, grafische ontwerpen van nationale en internationale ontwerpers en designers.

Donaties

Vrijwilligers

 • 100% Bereikt
 • €5.920,00 Opgehaald
 • 0 Uur te gaan

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 15 Supporters

  Je krijgt een greetingcard en een waardebon van €5 waarmee je 40% korting krijgt op je aankoop. Bij een besteding van €25 hoef je met deze bon maar €15 te betalen. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 12 Supporters

  Je krijgt een strijkpatch om je tas of jas op te leuken + een waardebon van €10 waarmee je 40% korting krijgt op je aankoop. Bij een besteding van €25 hoef je met deze bon maar €15 te betalen. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 16 Supporters

  Je krijgt een bloemetje en een waardebon van €20 waarmee je 40% korting krijgt op je aankoop. Bij een besteding van €50 hoef je met deze bon maar €30 te betalen. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 3 Supporters

  Je krijgt geprinte tas van Wasted Heroes. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 6 Supporters

  Wanneer je € 45,- doneert krijg je een T-shirt van American Apparel speciaal ontworpen voor de campagne voor jou door het Amsterdamse We Build Pyramids. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 5 Supporters
  Van 10 nog 5 beschikbaar

  Wanneer je € 50,- doneert krijg je twee theedoeken van het Berlijnse design duo Amy&Kurt. Hij is fotograaf, zij is grafisch designer en eigenlijk heten ze Christina en Nico. Er zijn 10 setjes beschikbaar. En je hebt een lot waarmee je kans maakt op unieke goodiebags. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 2 Supporters

  Wanneer je 60 euro doneert krijg je een bord met 17 cm doorsnee van Kijk op Amsterdam. Dit is een serie borden van Maaike Bertens die bestaan uit 59 stuks en toont een honderd jaar oude stadsplattegrond van Amsterdam. Je kunt je eigen wijk uitkiezen. Mail je buurt naar mme.semaka@gmail.com en bestel je eigen bord. Levertijd twee weken na het afloop van de campagne. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • Supporters
  Van 6 nog 6 beschikbaar

  Rinske Dekker, kunstenaar, thuisbasis Amsterdam. Haar creaties, Cecile, Bernice en Didi hebben zich aangemeld om de MSCOC te helpen met de Crowdfunding en zijn klaar om de wijde wereld in te trekken. Stuur een email naar mme.semaka@gmail.com wie van de 6 je mee naar huis wil nemen.

 • 1 Supporter

  Wanneer je € 75,- euro doneert krijg je een glicee print, gelimiteerd aan de donateurs, genummerd en getekend van Teresa Orazio, `multidisciplinary designer illustrator self taught` zoals op haar website staat. Ik kon niet kiezen dus heb twee tekeningen mogen uitkiezen van de post surrealisme collectie die ze voor deze campagne wilde geven. Stuur een email naar mme.semaka@gmail.com als je een keuze hebt kunnen maken. Wanneer je ze beide wil hebben wordt het donatie bedrag € 150,-. En je krijgt een lot voor de goodiebags. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • Supporters

  Wanneer je 80 euro doneert krijg je een bord met 28 cm doorsnee van Kijk op Amsterdam. Dit is een serie borden van Maaike Bertens die bestaan uit 59 stuks en toont een honderd jaar oude stadsplattegrond van Amsterdam. Je kunt je eigen wijk uitkiezen. Mail je buurt naar mme.semaka@gmail.com en bestel je eigen bord. Levertijd twee weken na het afloop van de campagne. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • Supporters

  Als VIP word je altijd uitgenodigd voor de opening van nieuwe exposities. Je krijgt bovendien het eerste jaar 15% korting op alle aankopen (behalve op de producten die in consignatie worden verkocht).

 • 1 Supporter
  Van 5 nog 4 beschikbaar

  Wanneer je € 125,- doneert krijg je The Purple Vain scarf ontworpen door Nicolas Barrome. Hier zijn er maar 5 van. Verpakt in een mooie giftbox. Afmeting 90 - 90 cm. En een lot voor een van de goodiebags. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • Supporters

  Of wanneer je € 125,- doneert krijg je een sweatshirt & cap van het franse skate merk F.A.U.X. die vooral bekend staan voor hun satirische prints. Je hebt de keuzes om te kiezen. Keuze graag mailen naar mme.semaka@gmail.com. Ook heb je een lot om mee te spelen voor de goodiebags. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • Supporters
  Van 5 nog 5 beschikbaar

  Lisa Noz is ras Amsterdamse en heeft fotografie gekozen om zich te uiten. Gegrepen door urban street photography legt ze de straten van Amsterdam, de grachten, de metro en de mensen van Amsterdam vast. Uren kijkt ze door de lens op zoek naar dat ene moment. Ze heeft 5 verschillende foto's aangeboden van de Urban Noise serie, in een oplage van 10 per foto. Bij een donatie van €150 krijg je één van de foto’s. Er zijn 3 foto’s in de serie Metro en die krijg je samen bij een donatie van €450. Deze zijn ook los van elkaar te krijgen.

 • 1 Supporter

  Wanneer je € 250,- doneert krijg je een tapijt gemaakt door de GUR. GUR maakt tapijten van rauwe materialen en is handgemaakt volgens traditionele weef technieken en wordt verder met losse borduursteken afgewerkt. Afmetingen zijn 70 -120 cm. En je krijgt 2 loten om mee te spelen voor de goodiebags. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • Supporters
  Van 1 nog 1 beschikbaar

  Deze beloning is super bijzonder. Mijn goede vriend Daniel Testas, alias Wolf van Adani & Wolf, heeft zichzelf in de strijd gegooid. Adani & Wolf, Project 2000, samenwerkingen met Praful, Monte la Rue, Benjamin Hermans, graag geziene gasten bij de North Sea Jazz Club in Amsterdam en een wekelijks terugkerende show bij Sublime FM (Who is afraid of Adani & Wolf) komt bij jullie een feestje bouwen en zal de avond voorzien van muziek en zal zijn DJ-set meenemen. Deze beloning kan maar 1x vergeven worden!

 • 3 Supporters
  Uitverkocht!

  Je krijgt een waardebon van €30 waarmee je maximaal 40% korting krijgt op je aankoop. Bij een besteding van €75 hoef je met deze bon maar €45 te betalen. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 2 Supporters
  Uitverkocht!

  Je krijgt een lot per goodiebag en een waardebon van €50 waarmee je 40% korting krijgt op je aankopen. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 2 Supporters
  Uitverkocht!

  Je krijgt twee loten per goodiebag en een waardebon van €100 waarmee je 40% korting krijgt op je aankopen. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 1 Supporter
  Uitverkocht!

  Je krijgt drie loten per goodiebag, één lot voor de extra prijzen en een waardebon van €150 waarmee je 40% korting krijgt op je aankopen. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 1 Supporter
  Uitverkocht!

  Je krijgt twaalf loten per goodiebag, vier loten voor de extra prijzen en een waardebon van €600 waarmee je 40% korting krijgt op je aankopen. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

 • 1 Supporter
  Uitverkocht!

  Je krijgt een T-shirt speciaal ontworpen voor de MSCOC door We Build Pyramids en de sticker en je krijgt 1 lot per goodiebag. En je krijgt een persoonlijke uitnodiging voor de opening van de winkel.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 1 Backers
  4 Vrijwilligers nodig

  Het promoten van mijn campagne om zoveel mogelijk mensen te bereiken