Nieuw terras voor De Nijkamphoeve

Door Stichting Vrienden van De Nijkamphoeve

 • €20,00

  2% van €1.000,00


 • 2

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/nijkamphoeve2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

’t is heerlijk vertoeven op het terras van De Nijkamphoeve


Als je op de Nijkamphoeve komt, dan zie je dat bezoekers niet alleen komen om te genieten van de dieren… maar ook om een drankje te nuttigen op ons terras, terwijl de (klein)kinderen veilig kunnen spelen! Het theehuis voorziet in een behoefte. Het is een bekende ontmoetingsplek in de wijk. Hier ontmoeten wijkbewoners elkaar, oud en jong.

De Nijkamphoeve heeft mooie voornemens om de boerderij uit te breiden met een huiskamer, het theehuis te vergroten en het aanleggen van een invalidentoilet. Bij deze nieuwbouw past een nieuw terras met leuke meubeltjes. Om deze wens te realiseren willen we met elkaar 1.000 euro inzamelen. Met jouw hulp kunnen we deze wens realiseren. Als iedere bezoeker een of meerder statiegeldflessen doneert aan de boerderij, komen we al een heel eind!  Maar natuurlijk zijn ook andere acties die geld opleveren van harte welkom. Als je een gift doet via deze pagina, dan krijg je een mooie beloning, passend bij het bedrag dat je gegeven hebt.

Help je mee om de bezoekers van het theehuis een mooi terras te bezorgen?

Kinderboerderijen Actief Toer
Kinderboerderij De Nijkamphoeve doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Van 17 t/m 23 juni is er een speciale actieweek waarin wij leuke activiteiten gaan organiseren. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage!
Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat opgehaald wordt via deze actie op Voor je Buurt tot een maximum van €1.000,-. Dit betekent dat als je €10 doneert, dat €20 oplevert voor de kinderboerderij! Help dus mee om De Nijkamphoeve nog mooier te maken.

2 Reacties

 1. Irene Castenmiller

  Voor een nog fijnere terraservaring bij De Nijkampervaring steun ik graag deze actie.

Geef een reactie

 1. Vetdonatie MVO
  €10,00
 2. Irene Castenmiller
  €10,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 2 Supporters
  Van 50 nog 48 beschikbaar

  Vul hier een bedrag naar keuze in.

 • Supporters
  Van 25 nog 25 beschikbaar

  Als dank voor je bijdrage mag je op de foto met je lievelingsdier!

 • Supporters
  Van 12 nog 12 beschikbaar

  Je doet mee aan een bijensafari en krijg ook nog een potje honing


 • Supporters
  Van 10 nog 10 beschikbaar

  Je mag een middag komen helpen als boer of boerin. Met als dank een T shirt van de Nijkamphoeve.


 • Supporters
  Van 2 nog 2 beschikbaar

  Je krijgt een VIP ezelwandeling voor 4 kinderen met een drankje voor en na de wandeling

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig