Occultfest 2018

Door Stichting Occultfest

 • €276,66

  17% van €1.666,00


 • 4

  Supporters

 • 2

  Vrijwilligers

 • 12

  Dagen te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/occultfest-2018/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Van 1 tm 30 september gaan we crowdfunden voor Occultfest 2018.  Niet omdat we op zwart zaad zitten, maar juist om onze reservepot effectief te kunnen te kunnen investeren. Onder de naam Occultfest Crew 2018 willen we namelijk graag onze huidige club 666 een vervolg geven. Dus naast inspraak in de programmering van Occultfest 2018 zijn er als beloning onder andere speciale shirts te verdienen.   Op de voorkant komen weer de bekende torens of Occultfest ster, tenzij iemand een alternatief aandraagt welke we graag aan Occultfest Crew 2018 voorleggen. Dit is een unieke kans om onderdeel van een succesvol Occultfest 2018 te mogen zijn. Ook voor bands met ambitie hebben we een mooie uitdaging: steun ons en win de slag om Occultfest. klik hier voor meer informatie.

Halen we het streefbedrag van 1666 euro dan komt er een Occultfest 2018 op 31 augustus en 1 september 2018 zolang er geen gekke dingen gebeuren. Slaagt de campagne niet dan word Occultfest 2018 een dilemma waar we liever niet aan denken. Voor een succesvol Occultfest 2018 hebben we ook veel vrijwilliger nodig. Help jij (weer) mee om er een donders mooi weekend van te maken. Word onderdeel van een succesvol Occultfest 2018 voordat het te laat is.

FAQ. Waarom Crowdfunden als er geen geldgebrek is? Omdat het aanvragen van subsidies en dergelijke steeds lastiger word vragen we van onze vrijwilligers en sponsoren een geringe toezegging voordat wij als bestuur besluiten weer een aanzienlijk deel van onze vrije tijd aan Occultfest op te offeren. Tevens willen we graag meer mensen betrekken in de promotie en programmering.

Waarom moet ik een Jaar vooruit kijken? Wij begrijpen dat er binnen een jaar dingen kunnen voorvallen die de hulp of bezoek aan Occulfest kunnen dwarsbomen. Wij hebben zelf ook menig beer van onze weg geschoten om 16 edities Occultfest te organiseren. Bij een goed verhaal willen we gerust in overleg jouw ticket overzetten op een andere naam.  Bij tijdig overleg kunnen we vast jouw toegezegde hulp omzetten in een ander soort hulp om van Occultfest 2018 tot een succes te maken. Het is vaak maar net in welk licht je het bekijkt.

Waarom moet een band betalen om Occultfest te mogen afsluiten? Hier geldt ook het is maar net in welk licht je het bekijkt. Ga je met je bandgenoten een avond goed stappen dan ben je ook al gauw gezamenlijk richting de 150 euro armer. Investeer je dit in Occultfest 2018 dan heb je als de crowdfunding slaagd één of meerdere mooie optredens en verdien je waarschijnlijk de 150 euro in zijn geheel of grotendeels terug. In het kader van Beauty is in the eye of the beholder gunnen we graag iedere band met ambitie een kans.

Waarom word het organiseren van Occultfest een steeds groter dillema? normaal gesproken denken wij altijd in kansen in plaats van problemen en vinden wij het prachtig eens wat nieuws te proberen. Maar om als bestuur niet achter de feiten aan te hoeven lopen kost deze hobby soms meer tijd dan je lief is. Soms raak je door onvoorziene zaken of ongelukkige combinaties toch achter op schema. Het kost dan nog meer inzet om weer bij te komen terwijl vaak de resultaten achter blijven. Dan zie je soms meer beren op de weg dan je lief is.

Geef een reactie

 1. Sebastiaan Vros
  €100,00
 2. Patrick Wanningen
  €6,66
 3. Anoniem
  €20,00
 4. Anoniem
  €150,00

Vul je donatiebedrag in

Draag bij aan dit project
 • 1 Supporter

  Gratis entree Occultfest 2017

 • Supporters

  Gratis entree Occultfest 2018 + inspraak programmering

 • Supporters

  Gratis entree Occultfest 2018 inclusief campingplaats + inspraak programmering + Verrassing

 • 1 Supporter

  Gratis entree Occultfest 2018 inclusief campingplaats + inspraak programmering + speciaal T-Shirt + Verrassing

 • Supporters

  Gratis entree Occultfest 2018 inclusief campingplaats + inspraak programmering + speciaal Hooded Sweater + Verrassing

 • Supporters

  Gratis entree Occultfest 2018 inclusief campingplaats + inspraak programmering + speciaal Vest + Verrassing

 • 1 Supporter

  4 maal gratis entree Occultfest 2018 inclusief campingplekken + inspraak programmering +16 munten + krat gekoeld bier naar keuze + Verrassing

 • 1 Supporter
  Van 4 nog 3 beschikbaar

  Jouw band speelt op de Slag om Occultfest welke plaatsvindt op 23 december 2017 in Hoogeveen. Het publiek bepaalt de winnaar. Entree is waarschijnlijk gratis. Win je niet dan krijg je de 150 euro inleg terug. Win je wel dan mag je Occultfest 2018 afsluiten!

Beste supporter,
Leuk dat je mee wilt helpen! Vul hieronder je naam, e-mailadres in en laat aan de initiatiefnemer weten wat je voor het project kunt betekenen en welke vragen je nog hebt. Wij sturen je gegevens en berichtje door zodat de initiatiefnemer contact met je op kan nemen.
 • Backers
  14 Vrijwilligers nodig

  Helpen met bijvoorbeeld het bakken van panenkoeken en hamburgers , tappen van bier en het uitgeven van de consumpties. Ideeën voor aanvulling op het assortiment zijn zeer welkom.

 • Backers
  1 Vrijwilligers nodig

  Omdat de vrijwilligers vanwege hun activiteiten de optredens onvoldoende kunnen volgen , zien we graag een objectieve review inzake het licht en geluid over alle 20 optredens inclusief de opbouw en soundcheck om te kunnen bepalen waar de eventuele verbeterpunten zitten om binnen de opzet en budget het licht en geluid te verbeteren.

 • Backers
  4 Vrijwilligers nodig

  Algemene logistiek op en achter het unieke Occultfest podium .

 • Backers
  5 Vrijwilligers nodig

  Verspreiden posters en stickers. Maken van trailers en banners. Maken van een op www.occultfest.nl doorgelinkte foto site. Doorgeven van correcties en aanvullingen inzake www.occultfest.nl en andere digitale domeinen en sociale media van bands en dergelijke gerelateerd aan Occultfest.

 • Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  We houden al jaren een enquêtes onder de bezoekers en vrijwilligers. Kun jij de respons verbeteren?

 • 2 Backers
  8 Vrijwilligers nodig

  Het opzetten van ons unieke podium en camping is een hele klus. Tevens moeten we alle zeilen bijzetten om tijdig alle materiaal weer in de schuur te krijgen. Hierbij geldt veel handen maken licht werk.

 • Backers
  4 Vrijwilligers nodig

  organisatie kinder activiteiten inclusief springkussen, sminken, popcorn en dergelijke schoonhouden toillet gebouw

 • Backers
  4 Vrijwilligers nodig

  -Afhandelen van de reserveringen, gastenlijsten en dergelijke. -Ontvangen en doorverwijzen vrijwilligers, band en pers -Verkoop kaartjes, munten, shirts en dergelijke.

 • Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  Verzorg jij de muziek voor bij het kampvuur,buikschuiven en dergelijke.

 • Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  We overwegen in 2018 een led gordijn tussen de torens te hangen. Kun jij de content verzorgen?

 • Backers
  10 Vrijwilligers nodig

  Occultfest omhelst inclusief opbouw, ontmanteling en klusdagen meer dan 10 dagen. Hierdoor zijn de benodigde hoeveelheid vrijwilligers per team een weinig zeggend getal omdat de ene vrijwilliger nu eenmaal meer uren kan en wil maken dan de andere. Dus meld u gerust aan als algemeen vrijwilliger mocht het benodigde aantal vrijwilligers zijn behaald. In overleg vinden we vast iets leuks waarmee u kunt helpen.