Occultfest 2016

Door Stichting Occultfest

 • €517,50

  100% van €517,50


 • 16

  Supporters

 • 3

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/occultfest2016/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Dit jaar voor de 15de maal Occultfest. Als vanouds met de vertrouwde gemoedelijke sfeer. Met een biertje in de ene hand en een pannenkoek in de andere bandjes kijken en met oude bekenden bijkletsen. Vanuit het authentieke Occultfest podium in de vorm van een kasteel zullen 20 bands met alle plezier van de wereld en in de puurste vorm die de metal kunstvorm kent hun artistiek tentoonstellen. Wie graag wegdroomt bij de gedachte aan de band die ooit het beste album van de twintigste eeuw heeft gemaakt gaat naar City Rock. Wie zich bij voorbaat al onderwerpt aan de waan van de dag kan Occultfest ook beter mijden. In 2015 helaas meer regen en modder dan nieuwe bezoekers om de kosten voor buitenlandse bands te kunnen dekken, Vandaar het idee voor crowdfunding. banner1 Wij zijn zeer verheugd dat onze Belgische vrienden van Thurisaz en Insanity Reigns Supreme met ons het avontuur aan durven middels crowdfunding om onze eigenzinnige programmering en opzet van Occultfest 2016 EXTRA vorm te geven. U zult waarschijnlijk denken waarom nu weer deze nieuwerwetse fratsen. Maar bekijk het eens van de andere kant. Hiermee krijgt iedereen de kans om te mogen zeggen: banner2 Voor degenen die vooral voor de sfeer komen kunnen ons sponsoren om ook bij regenval de modder te verminderen. Alle crowdfunders hebben gratis entree en kunnen te zijner tijd tegen kostprijs campingplekken en shirts reserveren.  Alle crowdfunders die ons 25 euro of meer sponsoren vermelden wij indien gewenst op onze ere boog. Kies je er voor om Thurisaz en/of Insanity Reigns Supreme te sponsoren dan kun je tegen kostprijs een shirt en/of cd van de betreffende band kopen. Alle crowdfunders die 50 euro of meer sponsoren krijgen een Meet en Greet met de band of de duistere krachten achter Occultfest + een duvels mooie verrassing. De algemene steun wordt verdeeld over de 3 doelen. De definitieve verdeelsleutel wordt afhankelijk van de uitkomsten in overeenstemming tussen de 3 partijen vastgesteld. Voor de fijnproevers onder de campinggasten hebben onze sponsoren nu ook beperkt de mogelijkheid net als in de begin jaren een koud biertje voor hun tent te nuttigen. Middels de crowdfunding  voor Occultfest 2016 willen wij iedereen efficiënt en optimaal de kans geven ons te steunen om er weer een zowel uniek als authentiek Occultfest van te maken. Steun ons en verdien naast 20 bands een boel gezelligheid ook minder modder.  Bel ons gerust met vragen via 06-54607891 SEE YOU @ OCCULTFEST 2016  shirt-cursed-front

Thurisaz

7 Reacties

Geef een reactie

 1. Loekie de Leeuw
  €50,00
 2. Loekie de leeuw
  €50,00
 3. Job Turkenburg
  €7,50
 4. Sam Menting
  €7,50
 5. Job Turkenburg
  €7,50
 6. Claudio Simone
  €80,00
 7. Anoniem
  €10,00
 8. gerlof pronk
  €25,00
 9. vincent snijders
  €12,50
 10. Anoniem
  €12,50
 11. Patrick Wanningen
  €7,50
 12. Anoniem
  €80,00
 13. Erwin de Vries
  €25,00
 14. Anoniem
  €12,50
 15. René Keppels
  €80,00
 16. Loekie de leeuw
  €50,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 5 Supporters

  Algemene Steun aan Occultfest 2016. Doe een bijdrage van 7,50 of hoger. Gratis entree Occultfest 2016.

 • 1 Supporter

  Gratis entree Occultfest 2016, mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en camping plekken tegen kostprijs.

 • 0 Supporters

  Gratis entree Occultfest 2016, korting op merchandise Insanity Reigns Supreme, mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en camping plekken tegen kostprijs.

 • 2 Supporters

  Gratis entree Occultfest 2016 mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en campingplekken tegen kostprijs.

 • 2 Supporters

  Vermelding op de ereboog en gratis entree Occultfest 2016, mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en camping plekken tegen kostprijs.

 • Supporters

  Vermelding op de ereboog, gratis entree Occultfest 2016, korting op merchandise Insanity Reigns Supreme, mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en camping plekken tegen kostprijs.

 • Supporters

  Vermelding op de ereboog en gratis entree Occultfest 2016, mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en campingplekken tegen kostprijs.

 • 1 Supporter

  Meet en greet met de duistere krachten achter Occultfest + verrassing. Vermelding op de ereboog en gratis entree Occultfest 2016, korting op merchandise Thurisaz, mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en campingplekken tegen kostprijs.

 • 1 Supporter

  Meet en greet met Insanity Reigns Supreme + verrassing. Vermelding op de ereboog, gratis entree Occultfest 2016, korting op merchandise Insanity Reigns Supreme, mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en camping plekken tegen kostprijs.

 • 1 Supporter

  Meet en greet Thurisaz + verrassing. Vermelding op de ereboog en gratis entree Occultfest 2016, korting op merchandise Thurisaz, mogelijkheden tot reserveren festivalshirts en campingplekken tegen kostprijs.

 • 3 Supporters
  Van 5 nog 2 beschikbaar

  Gratis entree en campingplekken voor 4 personen + gekoelde krat bier. Als men de krat met lege flesjes inclusief kroonkurken weer inlevert ontvangt men 5 euro retour. De betreffende krat bier word vanzelfsprekend gedoogd zolang de andere campinggasten en de autochtone bewoners van ons festival terrein (schapen) er geen hinder van onder vinden. Men heeft keuze uit Grolsch , Heineken of andere soorten die op gelijkwaardige manier kunnen worden verkregen.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • Backers
  6 Vrijwilligers nodig

  helpen met bijvoorbeeld het bakken van panenkoeken en hamburgers en het uitgeven van de consumpties .

 • Backers
  1 Vrijwilligers nodig

  Omdat de vrijwilligers vanwege hun activiteiten de optredens onvoldoende kunnen volgen , zien we graag een objectieve review inzake het licht en geluid over alle 20 optredens inclusief de opbouw en soundcheck om te kunnen bepalen waar de eventuele verbeterpunten zitten om binnen de opzet en budget het licht en geluid te verbeteren.

 • Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  Algemene logistiek op en achter het unieke Occultfest podium .

 • 2 Backers
  4 Vrijwilligers nodig

  Verspreiden posters en stickers. Maken van trailers en banners. Maken van een op www.occultfest.nl doorgelinkte foto site. Doorgeven van correcties en aanvullingen inzake www.occultfest.nl en andere digitale domeinen en sociale media van bands en dergelijke gerelateerd aan Occultfest.

 • Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  We houden al jaren een enquêtes onder de bezoekers en vrijwilligers. Kun jij de respons verbeteren?

 • 1 Backers
  5 Vrijwilligers nodig

  Het opzetten van ons unieke podium en camping is een hele klus. Tevens moeten we alle zeilen bijzetten om tijdig alle materiaal weer in de schuur te krijgen. Hierbij geldt veel handen maken licht werk.

 • Backers
  6 Vrijwilligers nodig

  Ons festival staat bekend om zijn uiterst gemoedelijke sfeer en dit willen we graag zo houden.