Occultfest 2017

Door Stichting Occultfest

 • €406,66

  61% van €666,00


 • 12

  Supporters

 • 9

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/occultfest2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

 Geachte Muziek Vrienden

 
We laten het doorgaan van Occultfest 2017 niet afhangen van een crowdfunding actie. We hebben immers de winnaar van de publieksprijs van de Metal Battle Finale op 22 april te Harderwijk een plek in de programmering belooft. 
 
Een harde kern van vrijwilligers inclusief bestuur gaan weer hun uiterste best doen er een zowel uniek als authentiek Occultfest 2017 van te maken.Wij hopen op uw hulp en/of  komst want des te groter het succes van Occultfest 2017 des te groter de mogelijkheden voor een eventueel Occultfest 2018. We hopen rond het zesde uur van de zesde dag van de zesde maand van 2017 jullie het programma te presenteren. volg onze Twitter en facebook voor sneak previews. 
 
Met vriendelijke groeten namens Stichting Occultfest,
 
Jaco, Mark en Winanda,

 

 Occultfest 2017  1 en 2 september HOOGEVEEN Dit jaar voor de 16de keer Occultfest. Als vanouds met de vertrouwde gemoedelijke sfeer. Met een biertje in de ene hand en een pannenkoek in de andere bandjes kijken en met oude bekenden bijkletsen. Vanuit het authentieke Occultfest podium in de vorm van een kasteel zullen 20 bands met alle plezier van de wereld en in de puurste vorm die de metal kunstvorm kent hun artistiek tentoonstellen. Wie graag Colaaaa drinkt gaat naar Ilse. Wie zich bij voorbaat al onderwerpt aan de waan van de dag kan Occultfest ook beter mijden. Doorbreek de sleur, lees verder en steun ons!  Occultfest wordt mogelijk gemaakt door een harde kern van vrijwilligers. Als wij met elkaar besluiten dat we ons uiterste best gaan doen voor occultfest 2017 maakt belofte nu eenmaal schuld. Helaas wordt elk jaar onze belofte een groter dilemma. Regelmatig kost het organiseren meer tijd dan er eigenlijk voor vrijgemaakt kan worden en gaat dit ten koste van het gezin. Daarnaast blijven we achter de feiten aanlopen waardoor het nog meer tijd kost terwijl het resultaat achter blijft. Dus help ons met deze campagne, sponsor ons en/of meld je voor één van de vacatures. Help ons de 16e editie van een uniek en authentiek Occultfest te organiseren en beslis mee welke bands er op Occultfest 2017 spelen. Sponsor ons voor 100 euro en je hebt inspraak in de programmering, 16 munten, gratis entree + camping plekken voor jezelf en 3 vriend(in)en. Als klap op de vuurpijl staat er dan ook nog een gekoeld kratje bier naar keuze voor je klaar op de camping. Zodat je wel weer als vanouds bier kunt zuipen op de Occultfest camping, maar dan nu wel gekoeld! Tevens maak je kans op een verrassing. Heb je geen 3 vriend(in)en of een kleiner budget dan zijn er ook andere leuke tegenprestaties en maak je net even minder kans op een verrassing. Je kan natuurlijk ook vrijwilliger worden en ons fysiek helpen om van Occultfest een waar feest te maken. Klik hier voor meer info over het hoe en waarom van crowdfunding. Als we voor 11 maart 20:00 de 666 euro en 666 % van de gevraagde vrijwilligers bij elkaar hebben wordt elke crowdfunder lid van Club 666 en heeft inspraak op de programmering van occultfest 2017 en geeft Stichting Occultfest direct een rondje tijdens de Veldslag Noord van de Metalbattle 2017 in het podium. (gratis entree voor iedereen) Als de stembussen voor de Tweede Kamer verkiezing op 15 maart sluiten, sluit ook deze campagne en gaat het bestuur van Stichting Occultfest in conclaaf over Occultfest 2017. Hopelijk kunnen we een decennium vol afgunst, betutteling, overwaardering en wantrouwen afsluiten met een duivels mooi Occultfest. Want laten we het in godsnaam gezellig houden! Beauty is in the eye of the beholder.

Stuur ons een email voor deze poster in A2 formaat

Occultfest 2016 op TV Drenthe

Doorbreek de middelmaat

Occultfest een ware beleving!

Bezoek www.occultfest.nl voor foto,s reviews en nog meer video’s

Voor de echte liefhebbers Occultfest 2016 samen gevat in één uur

7 Reacties

 1. leonie dekkers

  Al vele jaren komen wij met veel plezier naar occultfest. De gezelligheid, de saamhorigheid dat is gewoon super. Dat we op deze manier ons steentje kunnen bijdragen aan dit super festival is alleen maar super. regen of zon het is gewoon een super feest

 2. Jack Reinders

  Ik zou voor de vrijdag voor een breder publiek programmeren. Zaterdag zoals Occultfest is.
  Kratje bier graag gewoon thuis. Haha.

 3. dijk

  www. Jack and the Spitfires doen niet mee aan de voorrondes. Wij hebben ervaring genoeg en spelen ieder weekend in Noord Nederland. We willen uiteraard graag meedoen, als we komen gaan we een grandioos Rock & Roll concert weggeven.

Geef een reactie

 1. Francis Luth
  €5,00
 2. Reinier Luth
  €5,00
 3. Henri Rietberg
  €5,00
 4. Patrick Wanningen
  €6,66
 5. Wilfred ten Caat
  €25,00
 6. leonie dekkers
  €100,00
 7. vin snijders
  €5,00
 8. Mattis
  €25,00
 9. Jack Reinders
  €100,00
 10. Serpents Seduction Turkenburg
  €15,00
 11. Golgotha Cries Turkenburg
  €15,00
 12. Rene Keppels
  €100,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 6 Supporters

  Dank voor je bijdrage! Je krijgt gratis entree tot Occultfest 2017.

 • Supporters

  Je krijgt gratis entree tot Occultfest 2017 en inspraak in de programmering.

 • 2 Supporters

  Je krijgt gratis entree tot Occultfest 2017, inspraak in de programmering, een mogelijkheid tot reserveren van festivalshirts en camping plekken tegen de kostprijs en je maakt kans op een verassing!

 • Supporters

  Je krijgt gratis entree tot Occultfest 2017 inclusief een campingplek, inspraak in de programmering, een mogelijkheid tot reserveren van festivalshirts tegen de kostprijs en je maakt kans op een verassing!

 • 2 Supporters

  Je krijgt gratis entree tot Occultfest 2017 inclusief een campingplek, 4 munten voor het festival, inspraak in de programmering, een mogelijkheid tot reserveren van festivalshirts tegen de kostprijs en je maakt kans op een verassing!

 • 2 Supporters

  Jij en 3 vrienden krijgen gratis entree tot Occultfest 2017 inclusief campingplekken, 16 munten voor het festival, inspraak in de programmering, een krat gekoeld bier naar keuze en je maakt kans op een verassing!

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 4 Backers
  10 Vrijwilligers nodig

  Help ons met bijvoorbeeld het bakken van pannenkoeken en hamburgers, tappen van bier en het uitgeven van de consumpties. Ideeën voor aanvulling op het assortiment zijn zeer welkom.

 • Backers
  1 Vrijwilligers nodig

  Omdat de vrijwilligers vanwege hun activiteiten de optredens onvoldoende kunnen volgen, zien we graag een objectieve review inzake het licht en geluid over alle 20 optredens inclusief de opbouw en soundcheck om te kunnen bepalen waar de eventuele verbeterpunten zitten om binnen de opzet en budget het licht en geluid te verbeteren.

 • Backers
  4 Vrijwilligers nodig

  Algemene logistiek op en achter het unieke Occultfest podium.

 • Backers
  5 Vrijwilligers nodig

  Help ons in de verspreiding van posters en stickers en het maken van trailers en banners. Ook kan je ons helpen bij het maken van een foto site op www.occultfest.nl. Geef correcties en aanvullingen door voor www.occultfest.nl en andere digitale domeinen en sociale media van bands en dergelijke gerelateerd aan Occultfest.

 • Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  We houden al jaren een enquêtes onder de bezoekers en vrijwilligers. Kun jij de respons verbeteren?

 • 2 Backers
  8 Vrijwilligers nodig

  Het opzetten van ons unieke podium en camping is een hele klus. Tevens moeten we alle zeilen bijzetten om tijdig alle materiaal weer in de schuur te krijgen. Hierbij geldt veel handen maken licht werk.

 • Backers
  10 Vrijwilligers nodig

  Ons festival staat bekend om zijn uiterst gemoedelijke sfeer en dit willen we graag zo houden.

 • 1 Backers
  3 Vrijwilligers nodig

  organisatie kinderactiviteiten inclusief springkussen, schminken, popcorn en dergelijk schoonhouden van het toiletgebouw

 • 2 Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  Afhandelen van de reserveringen, gastenlijsten en dergelijken. -Ontvangen en doorverwijzen vrijwilligers, band en pers -Verkoop kaartjes, munten, shirts en dergelijke.

 • Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  Verzorg jij de muziek voor bij het kampvuur, buikschuiven en dergelijke.

 • Backers
  2 Vrijwilligers nodig

  We overwegen dit jaar een led gordijn tussen de torens te hangen. Kun jij de content verzorgen?

 • Backers
  10 Vrijwilligers nodig

  Occultfest 2017 omhelst inclusief opbouw, ontmanteling en klusdagen meer dan 10 dagen. Hierdoor zijn de benodigde hoeveelheid vrijwilligers per team een weinig zeggend getal omdat de ene vrijwilliger nu eenmaal meer uren kan en wil maken dan de andere. Dus meldt u gerust aan als algemeen vrijwilliger mocht het benodigde aantal vrijwilligers zijn behaald. In overleg vinden we vast iets leuks waarmee u kunt helpen.