Eikels in de tuin?

Door Stadsboerderij Op den Dijk

 • €1.185,00

  100% van €1.185,00


 • 5

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/opdendijk2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Op stadsboerderij Op den Dijk sparen we voor een eikeldop stoeltje, deze komt in de educatieve tuin waar ook de wiebelbrug nog in komt. Hiervoor moet de eindstand op 30 juni minimaal €1450,- zijn, inclusief de verdubbeling. Doe je mee?

Kinderboerderijen Actief Toer

Op den Dijk doet dit jaar al weer voor de derde keer mee aan de Kinderboerderij Actief Toer! Dit betekent dat onze crowdfundingcampagne samenvalt met een speciale actiemaand -juni- waarin wij verschillende activiteiten organiseren om het bedrag bij elkaar te krijgen. Zo organiseren we als eerst de jaarlijks succesvolle straatspeeldag, dit keer op woensdag 7 juni! Nieuw dit jaar zijn de Thai Chi workshops, hierin is keuze voor een zondag- en een dinsdag morgen, 2 rustige momenten. Beide keren van 10:00 tot 12:00. Deze vinden plaats op 11 en 13 juni. Je kunt je op de boerderij opgeven. Op 21 juni toveren we de boerderij voor de 2e keer om tot pannenkoekrestaurant, wegens groot succes vorig jaar. Om 17 uur gaan we van start, je kunt vanaf heden een plekje reserveren. Heerlijke pannenkoeken eten in de stal of als het weer het toelaat, buiten. Daarnaast zijn er de hele maand  potjes jam te koop EN, vanaf dinsdag 13 juni kun je bij ons verschillende smaken overheerlijk BOERENIJS kopen.

Maar natuurlijk kun jij ook meedoen! We nodigen iedereen; bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen en vooral ook jou uit om een actie op touw te zetten en extra geld in te zamelen  voor onze stadsboerderij. Heb je een leuk idee? Help je mee? Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage! Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt op Voor je Buurt tot een maximum van €1000,-. Als je €10,- doneert betekent dat €20,- voor de kinderboerderij!

5 Reacties

Geef een reactie

 1. Jamal Omoussa
  €50,00
 2. Gretha Dam
  €265,00
 3. Fonds 1818
  €725,00
 4. Gretha Dam
  €135,00
 5. Vetdonatie MVO
  €10,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 4 Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons een doosje met 6 eieren.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons twee potjes jam.

 • 1 Supporter

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk zelf kaas te leren maken. Datum is in overleg.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk een schilderworkshop bij te wonen. Datum is in overleg.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig