Boter kaas en eieren op Reigershof

Door stadsboerderij Reigershof

 • €1.684,00

  100% van €1.684,00


 • 10

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/reigershof2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Stadsboerderij Reigershof is een oase van rust en groen aan de rand van de wijk Mariahoeve. Bezoekers van 0 tot 100 jaar weten ons te vinden voor educatie en recreatie. De dieren en de natuurspeelplaats zijn echte publiekstrekkers. Wij willen onze stadsboerderij nog aantrekkelijker maken voor de bezoekers door dit boter-kaas-en eierenspel.

Kinderboerderijen Actief Toer In juni doen wij mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer, de crowdfundingsmaand voor kinderboerderijen. Tijdens de Kinderboerderijen Actief Toer sparen kinderboerderijen voor een speciaal spaardoel. Deze maken de kinderboerderij nog aantrekkelijker als ontmoetingsplek voor jong en oud.

Om ons spaardoel te behalen verzamelen wij in juni al onze inkomsten van de verkoop van onder andere voer voor de dieren en donaties. Verder gaan wij op 21 juni een pannenkoekmiddag organiseren, de opbrengst van deze activiteit komt ook ten goede aan ons spaardoel Maar jij kunt ook meedoen! Wij nodigen bezoekers, scholen, eigenlijk iedereen, uit om acties op touw te zetten om geld in te zamelen voor onze stadsboerderij

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage! Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt op www.voorjebuurt.nl tot een maximum van €1000,-. Als je €10,- doneert betekent dat €20,- voor de kinderboerderij! Vanaf een bijdrage van 10 euro ontvang je een tegenprestatie, zie kader Dus wil jij binnenkort dit leuke actieve spel spelen, kom naar stadsboerderij Reigershof en HELP MEE!

4 Reacties

Geef een reactie

 1. Anoniem
  €10,00
 2. Anoniem
  €65,00
 3. Leeuwerikhoeve
  €20,00
 4. Stadsboerderij Reigershof
  €66,00
 5. Andrew Eversden
  €50,00
 6. Stadsboerderij Reigershof Verkoop pannenkoeken, donatie's en verkoop voer
  €90,00
 7. Stadsboerderij Reigershof Inkomsten verkoop voer en pannenkoeken op de buitenspeeldag
  €121,00
 8. Vetdonatie MVO
  €10,00
 9. Fonds 1818
  €1.000,00
 10. Stadsboerderij Reigershof - Voerverkoop, donaties op de boerderij
  €252,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 9 Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons een doosje met 6 eieren.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons twee potjes jam.

 • 1 Supporter

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk zelf kaas te leren maken. Datum is in overleg.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk een schilderworkshop bij te wonen. Datum is in overleg.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig