Boer, waar zijn mijn klompen?!

Door Stadsboerderij Schildershoeve

 • €588,00

  100% van €588,00


 • 7

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/schildershoeve2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Stadsboerderij Schildershoeve is een unieke, leerzame en groene plek midden in de Haagse Schilderswijk.  Een plek waar omwonende vanaf hun balkon de wei en de boerderij in kijken. Zes dagen in de week van dinsdag t/m zondag van 9.00 tot 17.00 uur kan men gratis gebruik maken van deze prachtige plek, waar je de dieren kunt aaien, een boekje uit onze minibieb kunt lezen of even heerlijk kan genieten van de omgeving op een van de bankjes op het terrein. Om de boerderij nog leuker te maken willen we ons terrein uitbreiden met twee reuze klompen. 

Voor de vierde keer doen wij mee aan de kinderboerderij actief toer. Vorige jaren hebben wij gespaard voor een mooie voorleesstoel en een houten spellen op het erf van de boerderij. Hier wordt dankbaar gebruik van gemaakt.

    

Spaardoel 2017

Dit jaar willen wij ons terrein uitbreiden met een paar houten reuzen klompen. Het geeft de boerderij een gezellige en leuke uitstraling, maar je kan er ook mee op de foto als boer of boerin.

Kinderboerderijen Actief Toer

In juni doen wij mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer, de crowdfundingsmaand voor kinderboerderijen. Tijdens de Kinderboerderijen Actief Toer sparen kinderboerderijen voor een speciaal spaardoel. De spaardoelen maken de kinderboerderij nog aantrekkelijker als ontmoetingsplek voor jong en oud!

Ook iets doen voor jouw stadsboerderij?

 Woensdag 14 juni een speciale boer en beauty middag de opbrengsten van deze gezellige middag komen allemaal ten goede aan ons spaardoel. Vanaf 13.30 is iedereen welkom. We beginnen met voorlezen en daarna zijn er allemaal leuke activiteiten om te doen. Zo kun je zelf zeep of gel maken, glitter tattoo laten zetten en kun je een klomp versieren tot pennenbakje.

In juni staat er een grabbelton op de boerderij. Voor €0,50 kun je grabbelen. Jij een leuk cadeautje, wij weer €0,50 erbij voor ons spaardoel!

Fonds 1818 verdubbelt de bijdrage!

Fonds 1818 verdubbelt het bedrag dat binnenkomt op voor je Buurt tot een maximum van €1000,-. Als je €10,- doneert betekent dat €20,- voor de boerderij!

Je kunt de stadsboerderijen volgen op facebook via onderstaande link:

https://www.facebook.com/Stadsboerderijen-Den-Haag-1211668342286435/

3 Reacties

 1. Stadsboerderij Diverse donaties tijdens de boer en beauty middag

  Gezellige boer en beauty middag op de Schildershoeve gehad. Waar er verschillende activiteiten waren zoals gel maken, sieraden kistje versieren, glitter tattoo en armbandje van wol vilten. Ook is er druk gegrabbeld in de grabbelton. Allemaal met mooie geld donaties voor de actief toer. Zo zijn we deze middag weer €100,- dichter bij ons spaardoel gekomen.

Geef een reactie

 1. Schildershoeve Schildershoeve - Ingeleverde statiegeldflessen en donaties
  €20,00
 2. Stadsboerderij Schildershoeve - Donaties op de boerderij, door bezoekers en opbrengst grabbelton
  €15,50
 3. Stadsboerderij Schildershoeve - Donaties op de boerderij/grabbelton
  €25,00
 4. Vetdonatie MVO
  €10,00
 5. Fonds 1818
  €367,50
 6. Stadsboerderij Diverse donaties tijdens de boer en beauty middag
  €100,00
 7. inkomsten "veiling" schapenvachten stadsboerderij Schildershoeve
  €50,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 7 Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons een doosje met 6 eieren.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons twee potjes jam.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk zelf kaas te leren maken. Datum is in overleg.

 • Supporters

  Dank voor je donatie. Je bent welkom om op stadsboerderij op den Dijk een schilderworkshop bij te wonen. Datum is in overleg.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig