Think about it Stagemarkt

Door Denise Verkaik

crowdfunding voor je buurt stagemarkt
 • €220,00

  100% van €220,00


 • 16

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/stagemarkt/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Vind jij het ook zo moeilijk om een passende stageplek te vinden? En vind je het soms lastig om het eerste contact te leggen met een mogelijke stageorganisatie? Steun dan de Think About It stagemarkt, zodat wij jou de mogelijkheid kunnen bieden om rechtstreeks in contact te komen met welzijnsorganisaties die nog op zoek zijn naar stagiairs.

Mijn naam is Denise Verkaik en ik loop stage bij Click Jongeren. Daarnaast ben ik een MBO student aan de opleiding Sociaal Cultureel Werker. Uit eigen ervaring weet ik dat het soms onwijs lastig is om een goede stageplek te vinden, vooral als MBO student in de welzijn. Ook ken ik veel medestudenten die het lastig vinden om het eerste contact te leggen met een mogelijke stageplek. In het begin weet je nog niet met wie je te maken hebt en hoe je een goede motivatiebrief schrijft.

Tijdens de stagemarkt krijgen studenten een beeld van de organisatie waar ze mogelijk stage gaan lopen. En ze kunnen persoonlijke kennis maken en een goede eerste indruk achterlaten bij de organisaties die op de stagemarkt aanwezig zijn.

De organisaties die op de stagemarkt aanwezig zijn komen direct in contact met MBO studenten die een stage zoeken. Ook krijgen ze meteen een beter beeld van de een mogelijke stagiair(e)s.

Tijdens deze stagemarkt wil ik ook aandacht besteden aan de voedselbank. Daarom vragen we in plaats van een entreeprijs om een zak pasta of rijst. Deze kunnen we dan aan de voedselbank doneren. Daarnaast krijgt iedereen op de stagemarkt een lootje en wordt er het einde van de avond een winnaar getrokken die een leuke prijs krijgt.

click stagemarkt voor je buurt crowdfunding

Geef een reactie


 1. €220,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 9 Supporters
  Van 100 nog 91 beschikbaar

  Click USB Armband Iedereen die €5,00 of meer doneert ontvangt een leuk en handig USB armbandje.

 • 6 Supporters
  Van 100 nog 94 beschikbaar

  Je ontvangt een Click USB Armband en een persoonlijk bedankkaartje van mij

 • 1 Supporter
  Van 20 nog 19 beschikbaar

  Click USB Armband + klein fruitpakket + De persoon die het hoogste bedrag doneert voor de stagemarkt ontvangt een originele paarse Click Jongeren trui.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig