Help boswachter Frans met een uitkijktoren!

Door Natuurmonumenten

 • €30.275,00

  101% van €30.000,00


 • 315

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/uitkijktoren/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Frans KapteijnsBoswachter Frans Kapteijns gaat met pensioen! Jarenlang weet hij al duizenden volgers, op radio, social media en in het veld, te boeien met de mooiste en meest verrassende verhalen over de natuur. 

Zijn afscheid willen we groots vieren. Letterlijk. Met de hulp van iedereen die hem en de natuur een warm hart toedraagt. Met de crowdfunding voor een nieuwe uitkijktoren op de Kampina! Heb jij wel eens geluisterd naar boswachter Frans zijn natuurverhalen, heeft hij je rondgeleid of volg je zijn belevenissen op twitter? Laat zien dat je van zijn verhalen hebt genoten en draag een steentje bij voor deze toren in zijn favoriete natuurgebied.

De uitkijktoren

Een mooie, nieuwe uitkijktoren kost tussen de €50.000,- en €90.000,-. Hoe hoger de bijdrages, hoe hoger de toren kan worden. Enkele grote bedragen zijn al binnen. We zoeken nog minimaal €30.000,- en dan staat er in de zomer van 2017 een nieuwe toren! Johan van den Hout, gedeputeerde Provincie Noord-Brabant: “Wat Frans voor de natuur in Brabant heeft gedaan, is van onschatbare waarde.” 

Foto: Roy Beusker

Boswachter Frans: “Kampina, mijn schat” “De schat van Brabant is voor mij de Kampina. Het natuurgebied is namelijk van ongelooflijke waarde, zowel op cultuurhistorisch gebied als op het gebied van natuurrijkdom. Zelf zeg ik altijd dat de Kampina het Madurodam is van de natuur in Noord-Brabant. Je komt er namelijk alle biotopen tegen waar Brabant zo rijk aan is. Naast twee hele mooie beekdalen, liggen er vennen, beekbegeleidende bossen, bossen van hogere zandgronden, droge én natte heidevelden, oude graslanden, bolle akkers en resten van een voormalig gehuchtje. De Kampina geeft mij dat Brabantse gevoel, dat iedere Brabander heeft als hij thuiskomt van een vakantie of zo, je bent er welkom.

ReeDus het eerste wat ik altijd doe, en dat al zeer veel jaren, als ik thuiskom van een langere vakantie, is ff naar de Kampina gaan. Het gebied voelen, beleven en zelfs ruiken. Als dat dan weer goed voelt, dan ben ik pas weer thuis. De Kampina verrast je telkens weer en dat komt vooral doordat het een zeer afwisselende landschap is. Je kan lopen zwerven over de paden door de schitterende heidevelden. Je loopt er door de bossen en dan plotseling sta je oog in oog met een prachtig uitzicht en kijk je uit over een van de vele vennen. Bij die vennen aangekomen tref je vaak buitelend zoekend naar voedsel die prachtige sierlijke visdiefjes. Of je zwerft langs een slingerende Beerze, een beek die er al honderden jaren zo ligt. En als je dan over het kerkpad langs de Beerze loopt, dan besef dat vele voetstappen je voor zijn gegaan. Maar je kan ook langs de vele kleurrijke graslanden lopen en dan zie je soms nog net een ree wegschieten. In de zomer hoor je de dudeljo, oftewel de wielewaal, en dan blijf je bewegingloos staan en hoop je dat die prachtige gele, bijna tropische vogel, zich toch even wil laten zien. Overigens heeft elk seizoen op Kampina iets te bieden. Als je in de winter langs de moerasbossen loopt en er ligt ijs, dan klinkt er zo tegen het einde van zo’n winter vaak een ijsconcert van krakend en kruiend ijs. Of in de lente midden op de Kampina staan en jubelende wulpen om je heen horen, dan word  je toch blij. Tot slot, want ik kan nog uren doorgaan, word ik altijd ook heel blij bij het zien van een mooie opkomende zon, staande op de brandheuvel bij het Brandven. Ik word dan een heel stil en nietig mens en durf me bijna niet meer te verroeren, zeker als de eerste vogels zich ook nog eens laten horen. Volgens mij kan ik best zeggen dat de Kampina het mooiste natuurgebied van Brabant is. Vandaar dat ik graag, samen met jullie, die uitkijktoren zou willen zien.”

149 Reacties

 1. Marijke Peters

  Vandaag (5/11/2016) deelgenomen aan een interessante en leuke wandeling/excursie over de toekomst van Jachtslot Mookerheide en omgeving en de rol van o.a. Natuurmonumenten. Een donatie waard! Veel succes met alle mooie toekomstplannen.

 2. Pieter C de Nooijer

  Hi Frans,hierbij onze bijdrage. We hopen natuurlijk bij de opening te kunnen zijn. vd zomer,want die toren die komt er vast. (t Is zo ook wel een beetje je 10.000ste volgerfeestje hè. Knipoog.)

 3. ineke schuijt

  Frans,
  Nog heel veel “natuurlijke” jaren na je pensionering. Natuurmonumenten wens ik nog heel veel nieuwe “Fransen” toe.
  Ineke Schuijt van Schuijt Opleidingen

 4. André Nijsen

  Frans, diep respect en waardering voor de inspirerende manier waarop jij al enkele decennia met tomeloze energie en kennis, iedereen die op een of andere manier met de natuur en Natuurmonumenten in aanraking wil komen, tegemoet komt!

 5. Frances Van Lipzig

  Beste Frans,
  Deze toren wordt het mooiste plekje om van de zonsondergang te genieten omrind door de prachtige Angus runderen met hun mooie kalfjes die al grazend en genietend meehelpen om hier op Banisveld de spil in stand te houden van Het Groene Woud, door zo de Kampina en de Mortelen/Scheeken met elkaar te verbinden. Dat ook hier op deze uitkijktoren de verbinding tussen vele mensen en de natuur tot stand mag komen!
  Dank voor alle geweldig inspirerende wandelingen en dat er nog velen mogen volgen!
  Hartelijke groet, Frances van Lipzig

 6. Eric & Yvonne Sessink

  Goede actie en welverdiend voor Frans voor zijn actieve rol bij het natuurbehoud in Brabant.

 7. C.J.F. van Rijn

  Beste Frans,

  De uitkijktoren is je van harte gegund. Je bent dan wel met pensioen, maar nog lang niet klaar met de natuur. We hopen dat vele andere natuurliefhebbers nog lang van jou mogen genieten en van de uitkijktoren gebruik kunnen maken met het mooiste uitzicht in Nederland, de Kampina.

  Groetjes,
  Sisco en Ellen van Rijn

 8. Hans en Agnita Rooa

  Wij doneren graag uit dankbaarheid voor de vele boeiende verhalen van Frans over de natuur in onze regio (Oisterwijkse bossen en vennen, alsmede Kampina).

 9. Hans en Agnita Roos

  Wij doneren graag omdat wij zeer goede herinneringen hebben aan de boeiende verhalen van Frans over de natuur in onze regio. Bovendien wandelen wij vaak in het Banisveld en genieten regelmatig van het prachtige uitzicht vanaf de (oude) uitzichttoren.

 10. Monique van Lierop

  Natuurlijk wil ik een bijdrage leveren aan het afscheidscadeau van de altijd vrolijke en enthousiaste boswachter Frans. Een uitkijktoren over de Kampina heeft hij meer dan verdiend, na alles wat hij voor de natuur heeft gedaan (en blijft doen).

 11. Jan Emmen

  Beste Frans,

  Dank voor de inspirerende lezing en het mooie project waar jij mee bezig bent.

  Jan Emmen

 12. Margreet Zwols

  Fantastisch dat ie er komt Frans, jouw eigen natuurmonument op de Kampina!
  En meer dan terecht, want wat heb jij veel gegeven aan de natuur, Brabant en Natuurmonumenten met je nooit aflatende energie en grote hart. Blijf genieten en inspireren Frans, vooral vanaf je eigen toren met zicht over onze prachtige Kampina! Lieve groet, Great.

 13. Yvonne Kroon

  Ha Frans, een uitkijktoren in het natuurgebied waar jij je hart aan hebt verpand en waar nog zoveel meer mensen van meegenieten!

 14. Yvonne Kroon

  Een uitkijktoren voor het natuurgebied waar jij je hart aan hebt verpand en waar zoveel mensen van genieten. Daar draag ik graag aan bij!

 15. Annelies van der Hidde

  Lieve Frans,
  een kleine bijdrage, nog maar een klein stukje! Mooi als de nieuwe uitkijktoren er komt. Geweldig! liefs, Annelies

 16. Kees van Dongen

  Beste Frans,

  Je bent zelf een “Natuurmonument” en verdient dus ook een “Natuurmonument”.

  Hartelijke groet,

  Kees van Dongen

 17. Piet van Oers

  Frans Kapteijns: Uit het goede hout gesneden !
  We kijken uit naar de bouw van zijn toren !

 18. Selma van Dijk

  Beste boswachter Frans, wat was het een leuke en leerzame ochtend in “jouw” prachtige natuurgebied. Heb enorm genoten! Hopelijk kunnen we de volgende keer de Kampina vanaf grote hoogte zien. Succes met de toren! Liefs, Selma

  • Frans Kapteijns

   Beste Selma, dank voor je donatie en je lieve woorden. Vond het ook een heerlijke ochtend en voor herhaling vatbaar. Groetjes, Frans

 19. Marjanne

  Ik wens Frans heel veel plezier onder en op de toren en hoop nog lang van zijn enthousiasme voor de natuur te blijven genieten.
  Een toren zou een prachtcadeau voor hem en voor De Kampina zijn.

  Hartelijke groet, Marjanne
  Een fan van de natuur, maar niet van de vroedmeesterpad.

  • Frans Kapteijns

   Dank voor je mooie woorden Marjanne en je donatie. Kan me er alles bij voorstellen, dat jij niet dol bent op vroedmeesterpadden. Is ook raar, dat ze daar zitten. Groeten, Frans

 20. Annemiek Boosten

  Veel dank boswachter Frans voor je enorme inzet voor de natuur en de enthousiaste manier waarop je dit deelt met vele mensen, jong en oud, van dichtbij en ver weg!

  • Frans Kapteijns

   Dank je Annemiek. Ben blij met het je donatie en je mooie woorden. En met veel enthousiastme zal ik me blijven inzetten. Groeten, Frans

 21. Henk Peters

  Beste Frans,
  Jij gaf eigenlijk de aanzet tot het schrijven van mijn artikel over “Oorlogsmonumenten in NP de LDDuinen,” dat op de website staat van dit Nationaal Park (bij Arrangementen.). Nog bedankt daarvoor. Ik wens je nog veel gezondheid en ik geniet wekelijks van jouw bijdrage op Omroep Brabant. Gr. Henk

  • Frans Kapteijns

   Dank je Henk. Ik gaf idd destijds de aanzet, maar jij hebt er iets ongelofelijk moois mee gedaan. Klasse. Groeten, Frans

 22. Dimphi en Wieger Hombergen-Frenken

  Lieve Frans, van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal!
  Wij zijn als familie supertrots op jou.

 23. Toine en Willy van de Roer

  Frans, geniet van je pensioen (alhoewel ik me niet voor kan stellen dat jij minder gaat doen). We zien je wel weer in Oisterwijk (biermatinee) of in Raalte (Ribs & Blues)

  Toine & Willy

  ps groeten aan Anneke

  • Frans Kapteijns

   Dank jullie Toine en Willy en inderdaad stilzitten zal het niet worden. Wel ff rustig aan opstarten. Dank voor jullie donatie.

   Groeten,
   Frans

 24. Jan Pieter Vermeulen

  Dag Frans,

  Ik ga graag binnenkort met jou de toren op. Hoe hoger hoe beter !

  Hartelijke groet, Jan Pieter Vermeulen

 25. Nicole van der Heijden

  Frans, de DC van Noord-Brabant draagt jouw Tour de Frans een warm hart toe. Hartelijke groet!

  • Boswachter Frans

   Dank voor jullie inzet en bijdrage lieve Nicole. Samen met de DC collega’s zullen we samen de Toer de Frans beklimmen. Groetjes, Frans

 26. Roy Van Boekel

  Frans jij helpt iedereen vanuit je hart, nu helpen wij jou!
  Roy van Boekel, Natuurbegraven Nederland

 27. Roy Van Boekel

  Frans jij helpt vanuit je hart iedereen, dus wij helpen jou ook!
  Roy van Boekel, Natuurbegraven Nederland

  • Boswachter Frans

   Dank jullie voor de enorm mooie bijdrage, hierdoor zal de Tour de Frans zeker gerealiseerd worden. Groeten, Frans

 28. Marjo van Gennip

  Frans, namens DEC-Oisterwijk wensen we je een mooie tijd toe voor de nieuwe fase die nu aanbreekt.
  Geniet ervan,
  Bestuur DEC-Oisterwijk

 29. Tom van den Oetelaar

  Frans een heel fijne dag vandaag!

  Kan helaas niet bij je afscheid zijn omdat ik moet werken. Maar we zien elkaar vast snel.
  Groetjes, Tom

 30. Jan Pieter Vermeulen

  Met zo’n toren op de Kampina kunnen we hopelijk goed de effecten zien van de herstelmaatregelen voor het Natura 2000 gebied uit de Programmatisch Aanpak Stikstof waar we moementeel met velen aan werken. Met veel plezier blijf ik me daar voor inzetten. Mede door jouw vele mooie berichten en plaatjes hiervoor geïnspireerd, Frans.

 31. Charles van de Waarsenburg

  Hallo Frans,
  jammer dat je als professional gaat stoppen. Toch denk ik altijd Frans dat d’n contentste mens van Brabant zijn. Waarom? Wie krijgt de kans van zijn overtuiging en hobby zijn beroep te mogen maken en wie krijgt ná zijn pensionering de mogelijkheid dan weer terug te kunnen vallen in dezelfde bezigheden als hobby.
  Frans ik dank je voor alle fijne, gezellige wandelingen die we met elkaar gemaakt hebben en voor alle wijsheid die jij over de Brabantse en Limburgse natuurgebieden hebt overgebracht.
  Wij gaan elkaar vast nog heel vaak zien.

  Groet Charles van de Waarsenburg

 32. Ilja Bos

  Beste Frans,
  Wat een ontzettend mooi en leuk initiatief als pensioenwens.
  Geniet van het mooie voor-uitzicht!

  BOS&BOS
  Ilja, Bart, Sandra & Jop

 33. Hanneke de Brouwer

  Beste Frans,

  Veel succes met de uitkijktoren. En natuurlijk wensen we je een mooie tijd tegemoet om te gaan genieten van alles wat je dierbaar is.

  Hanneke de Brouwer

 34. Bezoekerscentrum Brunssummerheide

  Beste Frans,
  We wensen je na je pensioneren een hele mooie tijd toe! We zijn er volkomen van overtuigd dat jij die heel zinvol en natuurvol zult gaan invullen. En we hopen je dan ook regelmatig nog op onze mooie Brunssummerheide te mogen ontmoeten.

  Geniet van de mooie dingen van het leven, in goede gezondheid met de mensen die je lief zijn!

  Team Bezoekerscentrum Brunssummerheide Natuurmonumenten
  Corrie, Gerda, Hans en Liesbet

  • Frans Kapteijns

   Dank voor jullie donatie lieve collega’s en ik heb me altijd heel goed thuis gevoeld bij jullie. Het was als een warm bed. Dank voor jullie donatie. Groeten, Frans

 35. Gerard Berkelmans

  Beste Frans,

  Hierbij een bijdrage voor en veel succes gewenst bij het tot stand komen van je uitkijktoren.

  Met vriendelijke groet,

  Landgoed De Groene Kamer
  Gerard Berkelmans

 36. Cindy Burger

  Zeer bedankt Frans en veel plezier in de tijd hierna! Mooi aandenken op Kampina. Tot ziens, groetjes Cindy

 37. Hennie Maathuis

  Een erg leuk initiatief! We hopen dat de uitkijktoren er spoedig staat, zodat iedereen kan gaan genieten.

  • Frans Kapteijns

   Dank voor je donatie Hennie en samen met jou hoop ik ook dat we het halen. Zou erg gaaf zijn. Groeten, Frans

  • Frans Kapteijns

   Fantastisch Carla en dank al die lieve mensen maar, want zo komt die uitkijktoren steeds een stukje dichterbij. Geweldig. Groetjes, Frans

 38. Irene Lemmens

  Lieve Frans, meer dan natuurlijk bij te dragen aan een mooi cadeau voor je afscheid bij Natuurmonumenten. Een periode waar ik je leerde kennen en heb genoten van je enthousiaste persoonlijkheid, gezelligheid en onuitputtelijke kennis over flora en fauna. Heel veel succes in de nieuwe carrière waaraan je gaat beginnen. Waarin we elkaar nog vaak mogen treffen. X Irene

  • Frans Kapteijns

   Dank voor je mooie woorden en je donatie lieve Irene. We waren samen best vaak een kei goed team. Heb altijd enorm veel aan je gehad bij de diverse projecten. Mis dat nu al. Ook dank voor je wens bij mijn stap op mijn nieuw levenspad. Hopelijk komen we elkaar daar ook weer tegen. Groetjes x, Frans

 39. Kim en Ina van Halteren

  Beste Frans,

  Bedankt voor de mooie jaren waarin we hebben samengewerkt. Je komt nu als vrijwilliger terug en daar verheug ik mij op.
  Dus niet “goodbuye” maar tot ziens.

  Hartelijke groeten van Ina en Kim van Halteren.

  • Frans Kapteijns

   Dank voor jullie mooie woorden Kim en Ina en inderdaad Kim jij en ik gaan samen als vrijwilligers elkaar best wel weer eens zien. Daar ben ik trouwens heel blij om, want ik zou jouw grappen en grollen niet willen missen. Tot binnenkort dus. Groeten, Frans

  • Frans Kapteijns

   Dank je lieve schoonzus en ik ben blij dat jij in mijn familieleven zit. Dank ook jij voor alles en ook deze mooie donatie. Groetjes, Frans je (schoon)broer

  • Frans Kapteijns

   Hartelijk dank voor deze grootse donatie. Samen komen we op voor een sterkere natuur en ik ben dan ook erg blij, dat het Brabants Landschap er is.

  • Frans Kapteijns

   Dank voor je mooie woorden collega Marjolein en ik ben blij dat ik je binnen onze mooie club heb leren kennen. Gelukkig blijven er mensen bij deze club werken, zoals jij, want dat maakt Natuurmonumenten zo mooi. Groetjes, Frans

  • Frans Kapteijns

   Ga ik doen lieve Christel en jou dank ik nog eens speciaal voor al je financiële hulp. Was heel prettig. Groetjes, Frans

 40. Mariska van Aanholt

  Hallo Frans,
  veel succes met het realiseren van de toren en veel dank voor het collega zijn al die jaren.
  Groet, Mariska

  • Frans Kapteijns

   Hartelijk dank Mariska en je neemt de woorden uit mijn mond. Daarnaast dank jou extra, want je stond altijd voor me klaar. Heerlijk was dat als jij ontnuchterend je reacties gaf. Heb ik heel veel aan gehad. Groeten, Frans

 41. Claudia Majoor

  Super initiatief Frans. Dank voor je prachtige natuurverhalen. Ik zie je graag terug als vrijwilliger 🙂 Groetjes Claudia

  • Frans Kapteijns

   Dank je lieve collega Claudia voor je mooie woorden. Jou wil ik danken voor de ontzettend leuke en goede samenwerking. Vooral bij de projecten samen met Natuurbegraven Nederland waren we echte maatjes. Dank daarvoor en het ga je heel goed. Groetjes, Frans

 42. Ecotopia

  Dank je wel Frans voor de vele jaren dat jij je ingezet hebt voor de biodiversiteit in Oisterwijk.
  groene groet, Joop

  • Frans Kapteijns

   En jij bedankt voor je steun. Nu in geld, maar destijds als wethouder voor je bestuurlijke inzet voor de biodiversiteit. Groeten, Frans

 43. Philo IJpelaar

  Wat een grandioos kado voor een bijzonder persoon, jij Frans! Onvermoeid, met een eindeloos geduld en 300% energie en liefde voor het vak, weet je de mensen na al die jaren nog steeds te boeien met al wat heet ‘natuur’. Dat wordt genieten straks op “onze” Kampina. Ik kijk al uit naar de uitkijktoren..;)

  • Frans Kapteijns

   Dank je Philo voor je mooie woorden. Wordt er verlegen van. Hopelijk gaan we samen nog jaren door met het inzetten voor verhoging biodiversiteit in Oisterwijk.

   Groeten,
   Frans

 44. John Meulensteen

  Hallo Frans,
  Alle reden om dit project te steunen: een geweldig natuurgebied, jeugdherinneringen en een eerbetoon aan een groot natuurliefhebber, jij. Jij bent wars van procedures en regeltjes. Gewoon vertellen waarom we de natuur in alle schoonheid moeten beschermen. Klasse!

  • Frans Kapteijns

   Dank voor je support John en je mooie reactie. Als alle hectiek achter de rug is, kom ik je graag, als je dat leuk vindt, bezoeken in Tilburg. Groeten, Frans

 45. Inge Sprangers

  En wat staat er vervolgens op je bankafschrift….? Help boswachter Frans met een ui. Haha. Het gaat je lukken Frans!

  • Frans Kapteijns

   Dank je Inge en de ui heb ik gepeld. Volgens mij is die ui nu weg. Oh ja, en de uitnodiging was naar een verkeerd adres gestuurd. Mijn schuld. Nu het juiste. groeten, Frans

 46. Sander

  Dag Frans, stoppen op je hoogtepunt krijgt met deze toren weer een nieuwe betekenis! Heel veel plezier en hopelijk tot snel op de toren. Met natuurlijke groet! Sander

Geef een reactie

 1. Anoniem
  €100,00
 2. Diederik van Daal
  €75,00
 3. Rob Mallens
  €20,00
 4. Anoniem
  €250,00
 5. P.H.A. Boonk
  €10,00
 6. Edutel, Ons Brabant Net
  €400,00
 7. Rabobank Hart van de Brabant
  €1.000,00
 8. Jan de Baat
  €50,00
 9. Sander van den berg
  €25,00
 10. Marcel en Maria Joosten
  €25,00
 11. Wilma van Andel
  €25,00
 12. Anoniem
  €5,00
 13. Marijke Peters
  €15,00
 14. J van Rooij
  €50,00
 15. Anoniem
  €200,00
 16. Anoniem
  €10,00
 17. Pieter C de Nooijer
  €10,00
 18. Anoniem
  €10,00
 19. ineke schuijt
  €100,00
 20. Anoniem
  €5,00
 21. Christianne Peperkamp
  €25,00
 22. Hilly Boers
  €10,00
 23. Anoniem
  €75,00
 24. Anoniem
  €7,50
 25. André Nijsen
  €50,00
 26. Casper Boot
  €10,00
 27. Yvonne van der Mey
  €10,00
 28. Anoniem
  €7,50
 29. Louck Everaars
  €10,00
 30. Harry Eijkemans
  €25,00
 31. Annemiek van Nimwegen - Van Ballegoij
  €25,00
 32. Jeroen van Nimwegen
  €50,00
 33. Anoniem
  €5,00
 34. George Rijk
  €5,00
 35. Pascal
  €20,00
 36. Theo Beekman
  €50,00
 37. Frances Van Lipzig
  €25,00
 38. Piet Veraa
  €50,00
 39. Frans van Grinsven
  €25,00
 40. Audrey Verhagen
  €10,00
 41. Eric & Yvonne Sessink
  €100,00
 42. C.J.F. van Rijn
  €20,00
 43. Hans en Agnita Rooa
  €250,00
 44. Theo van Duppen
  €25,00
 45. Joke van de Braak
  €25,00
 46. Rob Mallens
  €25,00
 47. Monique van Lierop
  €10,00
 48. Jan Emmen
  €100,00
 49. Anoniem
  €25,00
 50. Hagar Roijackers
  €15,00
 51. Margreet Zwols
  €112,50
 52. Hetty Boot
  €25,00
 53. Anoniem
  €10,00
 54. Angelique :)
  €5,00
 55. Tux
  €10,00
 56. Yvonne Kroon
  €10,00
 57. Gemma Copal
  €5,00
 58. Anoniem
  €5,00
 59. Anoniem
  €5,00
 60. Annelies van der Hidde
  €5,00
 61. Waterschap de Dommel
  €5.000,00
 62. Kees van Dongen
  €50,00
 63. Pieter Best
  €10,00
 64. Anoniem
  €7,50
 65. Hans Rutten
  €10,00
 66. Alexander Timmers
  €10,00
 67. Anoniem
  €25,00
 68. Maartje Van der Heijden
  €25,00
 69. IVN afdeling Son en Breugel 10 personen
  €250,00
 70. Ed van Puijenbroek
  €10,00
 71. Margreet Steendijk
  €10,00
 72. Rene Wisse
  €10,00
 73. Hanna Van Dijck
  €25,00
 74. Anoniem
  €5,00
 75. Piet van Oers
  €10,00
 76. Anoniem
  €10,00
 77. Provincie Brabant
  €5.000,00
 78. De Lachende Ooi bv Bart van Ekkendonk
  €250,00
 79. Willem-Jan en Marieke en Marieke
  €25,00
 80. Anoniem
  €10,00
 81. Selma van Dijk
  €50,00
 82. Anoniem
  €50,00
 83. Wim Ruis
  €75,00
 84. Marjanne
  €100,00
 85. Henk van der Zanden
  €1.000,00
 86. Annemiek Boosten
  €10,00
 87. Maria Zijlmans
  €25,00
 88. Sammy Van de Sande
  €5,00
 89. Anoniem
  €10,00
 90. Henk Peters
  €10,00
 91. Anoniem
  €20,00
 92. Rozemarijn Krijgsheld
  €5,00
 93. Marya Vollebregt
  €25,00
 94. Anoniem
  €10,00
 95. Dimphi en Wieger Hombergen-Frenken
  €50,00
 96. Anoniem
  €10,00
 97. Anoniem
  €250,00
 98. Toine en Willy van de Roer
  €25,00
 99. Hanneke de Bont
  €10,00
 100. anne van der Veeken
  €25,00
 101. Frans De Kok
  €10,00
 102. Merijn Biemans
  €10,00
 103. Monique Luijckx
  €10,00
 104. Anoniem
  €100,00
 105. Anoniem
  €70,00
 106. Jan Pieter Vermeulen
  €25,00
 107. Nicole van der Heijden
  €350,00
 108. Wyke Smit
  €75,00
 109. Anoniem
  €10,00
 110. Jolande en Arian en Arian
  €25,00
 111. Bert van Meer
  €12,50
 112. Anoniem
  €10,00
 113. Roy Van Boekel
  €5.000,00
 114. Ben Overbeek
  €10,00
 115. Sabien
  €25,00
 116. Marjo van Gennip
  €50,00
 117. Tom van den Oetelaar
  €10,00
 118. Frans en alma Van Roy
  €50,00
 119. Anoniem
  €7,50
 120. Rietje Smeets
  €10,00
 121. Marietta Nollen
  €15,00
 122. John Ypma
  €25,00
 123. Charles van de Waarsenburg
  €10,00
 124. Ad van den Oord
  €25,00
 125. Marlous Fox
  €20,00
 126. Kees Nagel
  €10,00
 127. Helga Nagel
  €10,00
 128. Marijn Nijssen
  €50,00
 129. Gerry Torsing
  €10,00
 130. Carla Willems
  €10,00
 131. Ilja Bos
  €50,00
 132. Hanneke de Brouwer
  €15,00
 133. Lex en Petra Querelle
  €15,00
 134. Jamie Nederpel
  €15,00
 135. Yvonne Lommen
  €20,00
 136. Bezoekerscentrum Brunssummerheide
  €25,00
 137. Ankie Moonen
  €5,00
 138. Gerard Berkelmans
  €200,00
 139. Willie van Dorst
  €25,00
 140. Marius Hombergen
  €50,00
 141. Marleen Groenland
  €50,00
 142. Henny van Herck
  €5,00
 143. Cindy Burger
  €25,00
 144. Fien Kollau
  €25,00
 145. Hennie Maathuis
  €25,00
 146. Hilde Janssen
  €15,00
 147. Anoniem
  €190,00
 148. Trijnie Stoker
  €25,00
 149. Irene Lemmens
  €25,00
 150. Mevrouw Hombergen
  €100,00
 151. Kim en Ina van Halteren
  €25,00
 152. Jan Besselink
  €10,00
 153. Adeline Besselink
  €10,00
 154. Marianne Hombergen
  €50,00
 155. Stichting Brabants Landschap
  €1.000,00
 156. Anoniem
  €25,00
 157. Anoniem
  €25,00
 158. Anja van den Oetelaar
  €100,00
 159. Bianca Brockhoff
  €25,00
 160. Christel Heus
  €10,00
 161. Anoniem
  €25,00
 162. Anoniem
  €20,00
 163. Anoniem
  €50,00
 164. Albert van Gemert
  €100,00
 165. Mary Eijsma
  €10,00
 166. Claudia Majoor
  €10,00
 167. Anoniem
  €10,00
 168. Ine van Gorp- van Sleeuwen
  €10,00
 169. Anoniem
  €10,00
 170. Anoniem
  €10,00
 171. Hans Wind
  €25,00
 172. Frans Bosscher
  €25,00
 173. Bob van Helsdingen
  €50,00
 174. Henk Bos
  €10,00
 175. Karel Voets
  €5,00
 176. Aukje en Joris Leermakers
  €100,00
 177. Anoniem
  €25,00
 178. Stichting Streekhuis Het Groene Woud
  €1.000,00
 179. Stichting Streekfonds Het Groene Woud
  €1.000,00
 180. IVN Oisterwijk
  €100,00
 181. W.B. Nimmo
  €15,00
 182. Anoniem
  €10,00
 183. Andre v Strien
  €25,00
 184. Carlo van Schijndel
  €25,00
 185. Wanda Catsman
  €25,00
 186. henk hoppenbrouwers
  €15,00
 187. Peter Olijslagers
  €20,00
 188. magda
  €20,00
 189. Wouter Nimmo
  €5,00
 190. Nienke Pool
  €10,00
 191. Angela Duijndam
  €25,00
 192. Anoniem
  €10,00
 193. Christ Grootzwagers
  €25,00
 194. Lia Goudsbloem
  €10,00
 195. Elly Aarts
  €25,00
 196. Anoniem
  €10,00
 197. Sandra van de Waarsenburg
  €5,00
 198. Anoniem
  €10,00
 199. Joost /Oisterwijk in Beeld
  €100,00
 200. Ecotopia
  €250,00
 201. Philo Ijpelaar
  €10,00
 202. Henk Jansen
  €10,00
 203. Anoniem
  €10,00
 204. Marcel van Arnhem
  €10,00
 205. Fons van Heesch
  €10,00
 206. Sarah Boleij
  €10,00
 207. Pieterjan van der Werf
  €50,00
 208. Aad Droog
  €10,00
 209. Rosalie Zandbergen
  €25,00
 210. Margriet Schipper
  €5,00
 211. Marijke Brocken
  €25,00
 212. Beppie Verhage
  €20,00
 213. Hedy van Hemert
  €10,00
 214. Ghita Pluijmaekers
  €25,00
 215. Nelleke Van Wijk
  €10,00
 216. Anneloek
  €10,00
 217. paul SPAPENS
  €25,00
 218. Ad van Gestel
  €10,00
 219. Mirjam Bommer
  €25,00
 220. Suzanne Moelands
  €10,00
 221. Maydana chargois
  €25,00
 222. Esther
  €5,00
 223. Lilian t'Sas
  €50,00
 224. Arieyne Schoormans
  €25,00
 225. Heleen Verduijn
  €50,00
 226. Anoniem
  €5,00
 227. Simon van Esch
  €50,00
 228. Anny en Jan Linden
  €25,00
 229. Anoniem
  €25,00
 230. Anoniem
  €25,00
 231. Barbara Rutgers van der Loeff
  €10,00
 232. Anoniem
  €25,00
 233. Arie Ras
  €10,00
 234. Vera Gielen
  €10,00
 235. Anoniem
  €10,00
 236. Els Verwer
  €25,00
 237. Anoniem
  €25,00
 238. Anoniem
  €5,00
 239. Fia Fiers
  €5,00
 240. Hanne Tersmette
  €20,00
 241. Janneke Kimstra
  €5,00
 242. Frank Van den Eijnden
  €25,00
 243. Wittemok
  €5,00
 244. Jackie van Maarseveen
  €5,00
 245. Anoniem
  €5,00
 246. Anoniem
  €10,00
 247. Monique Smit
  €25,00
 248. Vincent Brink
  €10,00
 249. Jikla Tops
  €25,00
 250. Brigitte Bouhuijzen
  €25,00
 251. Laurie Van de sande
  €5,00
 252. J.A. van Abeelen
  €10,00
 253. Fabiola Gies
  €25,00
 254. Kristian Westerveld
  €25,00
 255. Maartje Schollen
  €5,00
 256. Jan van Zelst
  €10,00
 257. Geert Overmeire
  €25,00
 258. Jan Kapteijns
  €5,00
 259. Lauk Bouhuijzen
  €25,00
 260. Anoniem
  €20,00
 261. Bas Geerts
  €25,00
 262. Emile
  €20,00
 263. Rene Gerritsen
  €10,00
 264. Anita Gerritsen
  €10,00
 265. Anja van Splunter
  €5,00
 266. Menno Wieten
  €250,00
 267. Rene Rovekamp
  €10,00
 268. Christa Philips
  €10,00
 269. Anoniem
  €40,00
 270. Anoniem
  €10,00
 271. Sophia Hermsen-Bosjoven
  €10,00
 272. Hans van Rixtel
  €20,00
 273. Sophie Koens
  €50,00
 274. Cindy Robben
  €20,00
 275. Stefan Rossieau
  €10,00
 276. Adrie Heijmans
  €5,00
 277. Anoniem
  €10,00
 278. Richard Van den Beld
  €20,00
 279. @cberkhof
  €10,00
 280. Nicole
  €100,00
 281. Anoniem
  €10,00
 282. Tonnis
  €10,00
 283. Miek Koopmans
  €10,00
 284. Liesbeth Meijckens
  €20,00
 285. André van Es
  €10,00
 286. Miriam van Gool
  €50,00
 287. Marissa
  €10,00
 288. Richard Zwamborn
  €50,00
 289. Rosl Veltmeijer
  €25,00
 290. Anastasia
  €10,00
 291. Kim Kuijpers
  €10,00
 292. Mieke Lepelaars
  €10,00
 293. John Meulensteen
  €10,00
 294. Anton-Jan Thijssen
  €50,00
 295. Ellen de Haan
  €5,00
 296. Michelle van Leeuwen
  €50,00
 297. Mitsai Tuxeltje
  €5,00
 298. Ronalda Mathlener
  €5,00
 299. Inge Sprangers
  €10,00
 300. Yvonne van Moll
  €10,00
 301. Cees Krijger
  €250,00
 302. Petra Ket
  €10,00
 303. toine cooijmans
  €20,00
 304. Sander Verwoerd
  €10,00
 305. Irma de Potter
  €10,00
 306. GEMEENTE OISTERWIJK OISTERWIJK
  €250,00
 307. Anoniem
  €5,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 91 Supporters

  Kies een eigen bijdrage vanaf 5 euro

 • 22 Supporters

  Persoonlijke bedankmail van Frans

 • 82 Supporters

  Uitnodiging voor de opening door Frans (zomer 2017)

 • 72 Supporters

  Uitnodiging opening + uitnodiging voor een wandeling met Frans (groepsactiviteit)

 • 21 Supporters

  Uitnodiging opening + uitnodiging voor een wandeling met Frans (groepsactiviteit) + boekje van Groot Speijck met een persoonlijke boodschap van Frans

 • 4 Supporters

  Uitnodiging opening + vroege ochtendwandeling met Frans en ergens in het veld nuttigen van broodjes en een sapje (groepsactiviteit)

 • 14 Supporters

  Uitnodiging opening + vroege ochtendwandeling met Frans en ergens in het veld nuttigen van broodjes en een sapje (jij alleen met 1 introduce)

 • 7 Supporters

  Uitnodiging opening + persoonlijk avondje/middag met Frans op de Kampina, incl. bier/wijn/hapjes om te toosten op de nieuwe toren (jij alleen, met 1 introduce)

 • 2 Supporters

  Uitnodiging opening + persoonlijk avondje/middag met Frans op de Kampina, incl. bier/wijn/hapjes om te toosten op de nieuwe toren (je mag maximaal 8 personen meenemen)

 • Supporters

  Uitnodiging opening + naamsvermelding op paneel met het verhaal van Frans over de Kampina

 • Supporters

  Uitnodiging opening + eigen paneeltje op de uitkijktoren met daarop een verhaal over jouw band met deze plek

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig