Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 13 Supporters

  Bedankt voor je bijdrage aan Ecosjop! Vul hier een bedrag naar keuze in vanaf 5 euro.

 • Supporters

  Linnen tas van Ecosjop

 • 5 Supporters

  Linnen tas van Ecosjop, en jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website

 • 4 Supporters
  Van 40 nog 36 beschikbaar

  Ecosjop jute boodschappentas, en jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website.

 • 19 Supporters
  Van 30 nog 11 beschikbaar

  Hiervoor ontvang je een verrassingspakket: een doos met producten uit de winkel! De eerste 50 investeerders ontvangen een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! En Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website.

 • 2 Supporters

  Reserveer je plekje. In het begin zal het assortiment niet heel erg uitgebreid zijn in variaties. Ik wil in eerste instantie liever meer verschillende producten dan meer soorten van hetzelfde product. Maar wil je perse een bepaald product, dan is dit je kans. Als het mogelijk is het product te krijgen komt het op je gereserveerde plekje. Je mag als je wilt je naam en foto op je gereserveerde plekje plaatsen. Ook ontvangen de eerste 50 investeerders een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! En Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website

 • Supporters
  Van 10 nog 10 beschikbaar

  5% korting op al je aankopen voor de duur van een jaar. En een Ecosjop boodschappentas. Ook ontvangen de eerste 50 investeerders een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! En Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website

 • 5 Supporters

  Pakket boodschappen ter waarde van Euro 40,-. Ook ontvangen de eerste 50 investeerders een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website.

 • 5 Supporters
  Van 10 nog 5 beschikbaar

  U krijgt een jaar lang 10% korting op al uw boodschappen. En een Ecosjop boodschappentas. Ook ontvangen de eerste 50 investeerders een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! En Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website.

 • 1 Supporter
  Van 10 nog 9 beschikbaar

  Pakket boodschappen ter waarde van Euro 40,- met noten, een gezondheidsmix, thee, koffie en een jute tas met logo. Ook ontvangen de eerste 50 investeerders een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website. 5% korting op al je aankopen voor de duur van een jaar.

 • 3 Supporters
  Van 10 nog 7 beschikbaar

  Jute Tas gevuld met heerlijkheden t.w.v. Euro 50,- waaronder noten, een gezondheidsmix, thee, koffie, chocola. Ook ontvangen de eerste 50 investeerders een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website 5% korting op al je aankopen voor de duur van een jaar.

 • Supporters
  Van 10 nog 10 beschikbaar

  Sneak preview: Kom tijdens het vullen van de stellingen als eerste een kijkje nemen in de Ecosjop. Je krijgt ook een gevulde boodschappentas, jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website. Ook ontvangen de eerste 50 investeerders een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! 5% korting op al je aankopen voor de duur van een jaar

 • 1 Supporter
  Van 2 nog 1 beschikbaar

  Ik wil je graag persoonlijk bedanken. Je wordt persoonlijk uitgenodigd om bij de opening van de winkel aanwezig te zijn, als VIP gast. En bovendien ontvang je: Een verrassingspakket met o.a een voorraadpot, een boodschappentas en nog allerlei lekkere producten. Ook ontvangen je een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website Korting van 5 % voor 5 jaar.

 • Supporters
  Van 2 nog 2 beschikbaar

  Ik wil je graag persoonlijk bedanken. Je wordt persoonlijk uitgenodigd om bij de opening van de winkel aanwezig te zijn als VIP gast. Bovendien ontvang je: een verrassingspakket met o.a een voorraadpot, een boodschappentas en nog allerlei andere lekkere producten. Ook ontvangen je een uitnodiging voor het exclusieve pre-openingsfeest op een vrijdagavond voor de officiële opening op zaterdag. Datum volgt! Jouw naam komt op de “Wall of fame” van investeerders in de winkel en op de website 10 jaar korting van 5%

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig