Een nieuw dak voor de paardenstal!

Door Stichting Alphense Kinderboerderijen

 • €260,00

  40% van €650,00


 • 4

  Supporters

 • 0

  Vrijwilligers

 • 0

  Uren te gaan

Deel:

Help mee om deze campagne bekend te maken en plaats de onderstaande banner op je eigen website! Kopieer de HTML-code en zet die op je eigen site zodat bezoekers direct kunnen doorklikken. Dank je wel!

Embed code

<iframe src="https://www.voorjebuurt.nl/campaigns/zegersloot2017/widget" width="260px" height="500px" frameborder="0" scrolling="auto"></iframe>

Onze Haflinger en Fjord zijn best bestand tegen een beetje slecht weer. Toch houden zij ook van beschutting in een schone, droge stal. En die stal is er op de kinderboerderij. Alleen het dak is hoognodig aan vervanging toe, want die is lek. Met deze actie verzamelen we geld in voor het dakmateriaal. Hiermee vervangen we zelf het dak en geven we de paarden weer een mooi droog plekje. Omdat de Stichting eigenaar is van de paardenstal, zijn wij geheel afhankelijk van jouw donatie om het broodnodige onderhoud aan de stal, samen met klus-vrijwilligers, uit te kunnen voeren. Wil jij een van de gulle gevers zijn? Spaar dan via deze crowd-funding actie tijdens de Kinderboerderij Actief Toer in Juni mee voor het dak van de stal van onze mooie paardjes! Kinderboerderij Zegersloot is de grootste kinderboerderij van de Stichting en tevens het hoofdkwartier. De ingang van deze kinderboerderij is gelegen aan een zijweggetje aan de Burgemeester Bruins Slotsingel, tegenover Pannekoekenboerderij de Schaapskooi. Op deze kinderboerderij zijn af en toe ponyritjes met pony Billy en is er een heuse imkerij waarvan je verse honing kunt kopen. Evenementen als het Schaapscheerdersfeest en Dierendag/Herfstmarkt vinden plaats op deze kinderboerderij. Ook is Kinderboerderij Zegersloot in het voorjaar de ‘kraamkamer’ van de stichting. De Stichting Alphense Kinderboerderijen heeft in totaal drie kinderboerderijen in haar beheer in Alphen aan den Rijn en Boskoop. Wij zijn bijna dagelijks gratis open voor het publiek en wij trekken jaarlijks zo’n 75.000 bezoekers. Deze bezoekers genieten van de boerderijdieren en de activiteiten die wij organiseren. Dit kunnen wij doen door de bijdrage vanuit de gemeente en voor een groot deel de gulle bijdragen uit het bedrijfsleven en publiek. Kinderboerderijen Actief Toer Kinderboerderij de Zegersloot doet mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer samen met andere kinderboerderijen uit heel Nederland. Wij willen bezoekers, donateurs, bedrijven, scholen, eigenlijk iedereen uitnodigen om in deze week een grote of kleine actie te doen om extra geld in te zamelen voor de kinderboerderij. De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van www.ondernemendekinderboerderijen.nl.

2 Reacties

 1. wim dieho

  Succes met het vervangen, je kunt Nelis niet in de regen laten staan. Nelis is een van de oudste Kibo paarden van Nederland.

  • Femmie

   Inderdaad, die Nelis, jaren lang het Alphense draaiorgel voort getrokken, verdient een droge plek!

Geef een reactie

 1. wim dieho
  €100,00
 2. Anoniem
  €75,00
 3. Anoniem
  €75,00
 4. Anoniem
  €10,00

Deze Campagne is afgelopen. Het is niet meer mogelijk om bij te dragen.

 • 3 Supporters

  Dank voor je donatie! Hiermee steun jij onze kinderboerderij.

 • 1 Supporter
  Van 20 nog 19 beschikbaar

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons als dank een doosje eieren met 6 eitjes.

 • Supporters
  Van 5 nog 5 beschikbaar

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons als dank een verrassingspakketje voor je huisdier!

 • Supporters
  Van 10 nog 10 beschikbaar

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons als dank een pot honing.

 • Supporters
  Van 6 nog 6 beschikbaar

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons een fotoshoot met als eindresultaat 1 foto met 1 kind en dier. Het duurt maximaal 15 min.

 • Supporters
  Van 1 nog 1 beschikbaar

  Dank voor je donatie. Je krijgt van ons als dank een ponykar rit voor kinderen t/m 6 jaar.

This Campagne has ended. No more pledges can be made.

 • 0 Backers
  1 Vrijwilligers nodig