Bezoekadres:
Herengracht 221
1016 BG Amsterdam

020-3377055

Wij zijn het team van Voor je Buurt

Martijn

Martijn Arnoldus

Martijn is directeur van Voor je Buurt. Je kunt hem tegenkomen bij presentaties en workshops van Voor je Buurt, en hij houdt zich bezig met de zakelijke relaties van Voor je Buurt. Martijn heeft een brede interesse en verwacht dat er in de komende jaren allerlei nieuwe ‘crowdfundingachtige’ manieren zullen ontstaan om creatieve ideeën voor buurt, dorp en stad mogelijk te maken. Met Voor je Buurt wil hij daaraan bijdragen.

Aster3

Aster van Tilburg

Aster is adviseur civic crowdfunding bij Voor je Buurt. Ze geeft trainingen en houdt ze zich bezig met de communicatie en partnerschappen van Voor je Buurt en het vergroten van de kennis over civic crowdfunding. Aster krijgt energie van mensen die samen met veel enthousiasme een idee realiseren om de buurt leuker en beter te maken. Aster gelooft dat crowdfunding daarbij een krachtig instrument is omdat het zorgt voor nieuwe verbindingen, creativiteit en een gedeeld gevoel van eigenaarschap.

Daniëlle Gouman

Daniëlle is crowdfundingadviseur bij Voor je Buurt. Je zult haar tegenkomen als je een campagne start bij Voor je Buurt, en bij onze workshops en trainingen. Daniëlle coördineert alle campagnes en kan je de beste tips geven over het opzetten van een kansrijke campagne. 

Dionne Doets

Dionne is campagnebegeleider bij Voor je Buurt. Met deze stage studeert ze dit jaar af aan de opleiding Cultureel Erfgoed aan de Reinwardt Academie. Bij Voor je Buurt begeleidt Dionne initiatiefnemers van crowdfundingcampagnes, en houdt zij zich bezig met social media en onze blog. Ook kom je haar tegen bij de trainingen van Voor je Buurt.

Arjan Klopstra

Arjan Klopstra

Arjan is coördinator van Crowdfunding VoorNatuur, crowdfunding voor natuurprojecten, dat door Voor je Buurt technisch mogelijk wordt gemaakt, en waarvoor wij ook de projecten begeleiden. Als platformmanager is Arjan het eerste aanspreekpunt voor initiatieven en verantwoordelijk voor de afspraken met partners, projecten en andere betrokken partijen.

Bjorn

Bjorn Wijers

Bjorn runt zijn eigen bedrijf, Burobjorn software development. Hij is bij Voor je Buurt betrokken voor technische realisatie en onderhoud. 

Fotograaf foto Martijn:  Jeroen Dekker; Foto Aster: Giorgos Gripeos CC BY 4.0, Fotograaf Bjorn: Christopher Adams, CC BY 4.0