Workshop Crowdfunding Nieuwegein op 5 april

Door Martijn Arnoldus

Zoek jij geld of vrijwilligers voor jouw project? Ben jij bezig met een initiatief waarmee je Nieuwegein nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op woensdag 5 april!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je ook een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project.

Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne! Deze workshop wordt georganiseerd door crowdfundingplatform Voor je Buurt (www.voorjebuurt.nl) in samenwerking met gemeente Nieuwegein.

Mooie extra: bij crowdfunding via Voor je Buurt maakt je kans op donaties van Stichting DOEN (max. €5.000), VSBfonds (max. €2.500) en Rabobank Utrecht e.o. (max. €2.000).

  • Wat? Workshop crowdfunding door Voor je Buurt (crowdfundingplatform voor buurt, dorp en stad)
  • Wanneer? Woensdag 5 april 19.00-21.30 uur
  • Waar? MEC, Natuurkwartier, Geinoord 9, 3432 PE Nieuwegein
  • Voor wie?  Initiatiefnemers in Nieuwegein die overwegen binnen een half jaar te starten met een crowdfundingcampagne
  • Kosten? Gratis
  • Aanmelden? Stuur uiterlijk dinsdag 4 april een e-mail naar info@voorjebuurt.nl met als onderwerp ‘Workshop Nieuwegein’ met je naam, het aantal personen waarmee je komt en een korte omschrijving van je initiatief.