Wij zoeken 10 Delftse crowdfundingpioniers

Doe mee aan het begeleidingstraject voor de Delftse crowdfundingpioniers! Heb jij een goed idee om jouw buurt in Delft leuker, socialer, mooier of veiliger te maken? En wil jij dit najaar via een campagne geld, hulp en materiaal inzamelen? Meld je dan nu aan! Je krijgt training en intensieve begeleiding bij de opzet van je campagne, een aanspreekpunt bij de gemeente en maakt ook kans op een bijdrage van de gemeente van maximaal €2000 aan je campagne. Omdat je tegelijk met andere initiatieven in Delft campagne voert kun je elkaar ondersteunen in de voorbereiding, elkaar tips geven of samen de media opzoeken.

Maak kans op een bijdrage van maximaal €2000!

 

Als je meedoet aan de crowdfundingchallenge in Delft maak je kans op een bijdrage van maximaal €2000 en maximaal 50% van de gemeente Delft. De gemeente beoordeelt op basis van je campagnepagina (wervende tekst en doelbedrag) of je een bijdrage krijgt.

Je maakt kans op een bijdrage als jouw project bijdraagt aan het bevorderen van:

– Participatie van inwoners van Delft
– Eigen en gezamenlijke kracht van Delftenaren
– Veiligheid en een goed sociaal klimaat
– Duurzaamheid en het Delftse milieu

Als je een bijdrage krijgt wordt deze zichtbaar op je campagnepagina zodra de eerste 20 mensen hebben bijgedragen en je 20% van je doel hebt gehaald.

Hoe werkt het?

1. Aanmelden uiterlijk 22 september. Meld je uiterlijk 22 september aan voor de crowdfundingchallenge door via www.voorjebuurt.nl/starteencampagne een pagina aan te maken. Tip: doe dit zo snel mogelijk, dan kunnen we je nog tips geven om je verhaal nog sterker te maken. Wij maken een afspraak voor een telefonische intake om alvast mee te denken over je crowdfundingcampagne. 

2. Beoordeling 30 september. Op 30 september hoor je of je een bijdrage van de gemeente aan je campagne krijgt. We kijken in een telefonisch gesprek of het realistisch is om op korte termijn een campagne te starten en kijken op welke manier je initiatief een bijdrage levert aan Delft. We streven naar diverse groep.

3. Crowdfundingworkshop 3 oktober. Op 3 oktober volg je samen met de andere initiatieven een workshop crowdfunding waarin je verder aan de slag gaat met het voorbereiden van je campagne. Deze workshop duurt van 15.00 tot 18.00 uur of van 19.00-21.30 uur. Daarna krijg je individuele begeleiding van een crowdfundingcoach van de gemeente Delft en een campagnebegeleider van Voor je Buurt. Ook kun je tijdens en na de workshop tips en ervaringen uitwisselen met de andere initiatieven. Zet deze datum alvast in je agenda!

4. Start campagne uiterlijk 15 november. Uiterlijk 15 november ga je van start met je campagne! Eerder mag natuurlijk ook. Krijg je een bijdrage van de gemeente? Die komt op je pagina te staan als er 20 mensen hebben bijgedragen en je de eerste 20% hebt opgehaald.

 

Campagnes

Mozaïek voor Delft

We gaan een mozaïek creëren op een muur naast speeltuin de Achtertuin in Delft, om de speelplek leuker en veiliger te maken en de connecties tussen Delftenaren en internationale bewoners te versterken.

Donaties

Vrijwilligers

  • 108% Bereikt
  • €5.387,00 Opgehaald
  • 0 Uur te gaan

Circus in de Wijken van Delft

Circus spelen, lekker dichtbij, in je buurt! In februari 2016 willen wij van start gaan met een circusproject voor kinderen uit de wijken Wippolder, Voorhof en Buitenhof in Delft.

Donaties

  • 100% Bereikt
  • €4.520,00 Opgehaald
  • 0 Uur te gaan

Apparatuur voor dans op scholen

Voor non-profit dansprojecten op scholen hebben wij middelen nodig om docenten en apparatuur te betalen. Met deze actie willen geld inzamelen om nieuwe apparatuur aan te schaffen.

Donaties

  • 100% Bereikt
  • €1.100,00 Opgehaald
  • 0 Uur te gaan