Steun een campagne door online te shoppen!

Online shoppen en tegelijk je favoriete crowdfundingcampagne een extra zetje geven? Dat kan nu gratis! Dankzij onze samenwerking met 4MORGEN gaat een deel van je online aankoopbedrag rechtstreeks naar de campagne van jouw keuze. En het mooie is: het kost je niets extra’s! Lees hieronder hoe het werkt.

4morgen

Zo doe je mee!

punt1Wil je jouw favoriete campagne laten meeprofiteren van jouw online aankopen? Registreer je dan hier en je krijgt een eigen 4MORGEN account, waarmee je direct kunt inloggen.

punt2Vul de gevraagde gegevens in en selecteer onder goede doelen de categorie ‘Voor je Buurt’. Je kunt nu aangeven welke campagne(s) je wilt steunen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op.

punt3Ga via 4Morgen naar de webwinkel waar je je aankoop wilt doen, en plaats je bestelling zoals je dat altijd zou doen. Er zijn er meer dan 1.000 aangesloten bij 4Morgen. Tip: dit gaat nog makkelijker met de Google Chrome plugin.

Punt4Vergeet niet anderen ook op deze optie te wijzen! Wie shopt er tegenwoordig niet online? En op deze manier kan een crowdfundingcampagne een mooie extra binnenhalen!

Het nieuwe doneren

4MORGEN is de nieuwe manier van winkelen waarbij je direct met elke aankoop gratis goede doelen steunt. 4MORGEN biedt toegang tot een groeiend aantal webwinkels, waaronder Albert Heijn, Zalando en Thuisbezorgd. Elke keer wanneer een aankoop wordt gestart vanaf 4MORGEN, gaat er een percentage van het aankoopbedrag naar de crowdfundingcampagne van jouw keuze. Je betaalt zelf niets extra’s.

Gratis doneren? Hoe kan dat?

Normaal gesproken als je een aankoop doet via een website als Beslist.nl, ontvangt deze een vergoeding van de desbetreffende webshop. 4MORGEN werkt eigenlijk net zo, maar via 4MORGEN gaat dit deel van jouw aankoop naar de crowdfundingcampagne van jouw keuze en daarom kost het jou niets extra! Je shopt dus bij dezelfde winkels voor dezelfde prijzen en je helpt mee om de wereld een stukje mooier te maken.

Wanneer verschijnt de donatie bij de campagne?

Heb je via een online aankoop gratis gedoneerd, dan verschijnt de donatie nog niet direct op de campagnepagina. Vanwege de verwerking van betalingen kan het enige tijd duren voor de donatie bij de campagne is bijgeschreven. Maar hij zal altijd worden meegeteld in de eindopbrengst!

Waar vind ik de kleine lettertjes?

Hier, en er zitten geen adders onder het gras. 4MORGEN is een Nederlandse social enterprise, heeft geen winstoogmerk, en wil net als Voor je Buurt helpen om lokale maatschappelijke initiatieven op een vernieuwende wijze aan financiering te helpen. Daarom werken we als Voor je Buurt graag samen met 4MORGEN.

 

Campagnes

Help De Rimboejagers aan een nieuw dak!

Het clubhuis van Scouting De Rimboejagers, Chalet Ockenburgh, heeft dringend een nieuw dak nodig. Via deze crowdfundingsactie willen we dat voor elkaar krijgen.

Donaties

Vrijwilligers

  • 104% Bereikt
  • €12.938,50 Opgehaald
  • 0 Uur te gaan