Kinderboerderijen Actief Toer

De Kinderboerderijen Actief Toer is een crowdfundingactie waarbij kinderboerderijen in een gezamenlijke actiemaand en actieweek geld ophalen voor een zelfgekozen spaardoel. In juni 2016 wordt de Kinderboerderijen Actief Toer voor de 3e keer georganiseerd.

Actief Toer in 2014 en 2015 groot succes

In 2014 en 2015 organiseerde de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen de eerste twee edities van de Kinderboerderijen Actief Toer. In de regio Haaglanden, Leiden, Bollenstreek, Westland en op een enkele plek daarbuiten werden in een maand tijd op en rond kinderboerderijen een groot aantal activiteiten georganiseerd die bijdragen aan een grotere bekendheid van het kinderboerderijenwerk en extra inkomsten voor de deelnemende kinderboerderijen. Van de 39 campagnes die door kinderboerderijen voerden was 98% succesvol. Een groot deel van de opbrengsten werd verdubbeld door Fonds 1818.

Op naar 2016

Dit jaar doen 22 kinderboerderijen mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer! Niet alleen in Zuid-Holland maar ook in Apeldoorn, Utrecht en Amsterdam. Juni is de actiemaand waarin  bezoekers, omwonenden, bedrijven, etc. worden opgeroepen acties te organiseren en/of geld te doneren voor het doel van de kinderboerderij! Kijk hieronder welke kinderboerderijen allemaal meedoen en voor welk doel zij sparen, een nieuw speeltoestel, een hok voor de dieren of juist iets voor de bezoekers? Wil je meer weten over de activiteiten en de achtergrond of hoe je volgend jaar mee kunt doen, ga dan naar de website van de Kinderboerderijen Actief Toer.

 

541 enthousiastelingen steunden met €72.390,75

65 campagnes van kinderboerderijen

Campagnes

Boer, waar zijn mijn klompen?!

Stadsboerderij Schildershoeve is een unieke, leerzame en groene plek midden in de Haagse Schilderswijk. Een plek waar omwonende vanaf hun balkon de wei…

Donaties

  • 7% Bereikt
  • €50,00 Opgehaald
  • 35 Dagen te gaan

Natuurlijk spelen op de kinderboerderij

Voor en door kinderen onze natuurspeelstrook opknappen en vernieuwen, zodat er weer volop gespeeld kan worden in het groen.

Donaties

Vrijwilligers

  • 2% Bereikt
  • €95,00 Opgehaald
  • 41 Dagen te gaan