Kinderboerderijen Actief Toer

De Kinderboerderijen Actief Toer is een crowdfundingactie waarbij kinderboerderijen in een gezamenlijke actiemaand en actieweek geld ophalen voor een zelfgekozen spaardoel. In juni 2017 wordt de Kinderboerderijen Actief Toer voor de 4e keer georganiseerd.

Actief Toer in groot succes

De Kinderboerderijen Actief Toer is een initiatief van de Stichting Ondernemende Kinderboerderijen. Het is gestart in de regio Haaglanden, Leiden, Bollenstreek, Westland maar intussen doen ook veel kinderboerderijen buiten dit gebied jaarlijks mee. In de maand juni worden op en rond kinderboerderijen een groot aantal activiteiten georganiseerd die bijdragen aan een grotere bekendheid van het kinderboerderijenwerk en extra inkomsten voor de deelnemende kinderboerderijen. Meedoen? Stuur een email aan info@kinderboerderijenactief.nl De eerste 3 jaar zijn zeer succesvol verlopen. Er is meer dan €100.000 bijeen gebracht voor de deelnemende kinderboerderijen.

Mooie campagne in 2017

Dit jaar doen een record aantal kinderboerderijen mee aan de Kinderboerderijen Actief Toer: 36! Juni is de actiemaand waarin  bezoekers, omwonenden, bedrijven, etc. worden opgeroepen acties te organiseren en/of geld te doneren voor het doel van de kinderboerderij! Kijk hieronder welke kinderboerderijen allemaal meedoen en voor welk doel zij sparen, een nieuw speeltoestel, een hok voor de dieren of juist iets voor de bezoekers? Wil je meer weten over de activiteiten en de achtergrond of hoe je volgend jaar mee kunt doen, ga dan naar de website van de Kinderboerderijen Actief Toer.

 

1044 enthousiastelingen steunden met €120.424,91

97 campagnes van kinderboerderijen

Campagnes

Spellen voor Het Akkertje!

 Op kinderboerderij Het Akkertje wordt al jaren gewerkt voor het plezier van mens en dier. Kinderboerderij Het Akkertje is een onderdeel…

Donaties

  • 239% Bereikt
  • €1.913,40 Opgehaald
  • 0 Uur te gaan