Stimuleringsfonds Rabobank Utrecht e.o.

Ieder jaar geeft Rabobank Utrecht, via haar eigen Stimuleringsfonds, een deel van de winst terug aan de samenleving. Hiermee krijgen projecten en initiatieven in de stad Utrecht, Nieuwegein, De Meern, Vleuten en Harmelen een steuntje in de rug. Jouw campagne maakt kans op een donatie tot maximaal €2.000 uit het Stimuleringsfonds! Lees hieronder wat de voorwaarden zijn.

Zo maak je kans

punt1Je maakt alleen kans met een project in de stad Utrecht, Nieuwegein, De Meern, Vleuten en Harmelen. Je campagne moet aansluiten bij de speerpunten van Rabobank (zie rechts).

punt2Rabobank Utrecht bepaalt of je voor een donatie krijgt en hoe hoog die is. Een donatie is nooit hoger dan 50% van je doelbedrag, en maximaal €2.000. Zowel rechtspersonen als natuurlijke personen maken kans.

punt3Binnen een week hoor je via ons of je een donatie krijgt. Een donatie wordt direct zichtbaar op je campagnepagina. Uiteraard moet je campagne nog wel succesvol worden, voor je het geld echt krijgt.

Punt4Uitgesloten zijn: politieke of religieuze activiteiten, organisatie- en personeelskosten (behalve bij vrijwilligersorganisaties), conferenties en congressen, uitgave van historie- of herdenkingsboeken en films.

Let op: je moet achteraf, op aanvraag, kunnen aantonen hoe je de donatie voor je project hebt gebruikt.


VjS_RGB

Campagnes in de gemeente Utrecht maken ook kans op bijdragen van andere Utrechtse partners. Ga verder op Voor je Stadsie »

De thematische speerpunten

Rabobank Utrecht heeft een aantal thematische speerpunten vastgesteld. Wil je voor een donatie vanuit het Stimuleringsfonds van Rabobank Utrecht in aanmerking komen, dan moet je campagne aansluiten bij minimaal één van die speerpunten:

Financiële educatie: voorkomen van schulden, verminderen van financieel misbruik, kinderen en jongeren leren omgaan met geld, ondersteuning bij financiële keuzes.

Stimuleren ondernemerschap: ondernemersklimaat en werkgelegenheid stimuleren.

Participatie: tegengaan bewegingsarmoede, cultuur toegankelijk maken voor iedereen, tegengaan van jeugdwerkloosheid, stimuleren van vrijwilligerswerk.

Duurzaam wonen: energiebesparing en levensloopbestendig wonen.

Verminderen voedselverspilling, verbeteren kennis van en gebruik van gezonde voeding.

 

Campagnes

Talentenfestival Lentekriebels

Op basis van vrijwilligheid wordt een festivalprogramma met Nieuwegeinse talenten, workshops/uitdagingen/verleidingen gemaakt, een festivalterrein ingericht en bewoners van Nieuwegein zuidwest uitgenodigd en gestimuleerd om te ontmoeten, beleven, genieten en mee te doen.

Donaties

  • 134% Bereikt
  • €3.855,00 Opgehaald
  • 0 Uur te gaan