Start een campagne 

Via Voor je Buurt kan iedereen met een goed idee voor zijn of haar buurt, dorp of stad een crowdfundingcampagne starten. Bij crowdfunding voer je actief campagne in je eigen netwerk om geld, hulp en materiaal in te zamelen voor je project. Het Voor je Buurt-team denkt met je mee en geeft je advies over de opzet van je campagne.

Waarom zou je kiezen voor Voor je Buurt?
1. Intensieve en individuele begeleiding bij het opzetten van je campagne, gemiddeld beoordelen initiatiefnemers ons met een 8.
2. Kans op donaties aan je campagne van het VSBfonds, Stichting DOEN, Fonds 1818 en verschillende lokale fondsen en overheden. 

In vier stappen realiseer je jouw initiatief met crowdfunding:

crowdfunding voor je buurtcrowdfunding voor je buurt crowdfunding voor je buurtcrowdfunding voor je buurt

crowdfunding voor je buurt start

 Spelregels

  • Je campagne is succesvol als je 100% van je doelbedrag hebt opgehaald.
  • Als je tussen de 80% en de 99% van je doelbedrag ophaalt mag je een alternatief plan aan je donateurs voorleggen. Gaan zij daar mee akkoord dan kun je alsnog van start.
  • Het geld dat je ophaalt via Voor je Buurt komt op een aparte rekening te staan. Als je project succesvol is maken we dat binnen een week naar je over. Als je project niet succesvol is storten we dat bedrag terug naar de donateurs.
  • Het starten van een crowdfundingcampagne is gratis. Als je campagne succesvol is rekenen wij 5% van het opgehaalde bedrag als kosten voor het platform.
  • Alle algemene voorwaarden vind je hier.