Workshop crowdfunding Leiden 30 mei

Door Aster van Tilburg

Ben jij bezig met een initiatief waarmee je jouw dorp of buurt in Leiden nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op 30 mei vanaf 19.00 uur in Leiden!

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!

Wat? Workshop crowdfunding door Voor je Buurt (crowdfundingplatform voor buurt, dorp en stad)
Wanneer? Dinsdag 30 mei 2017 van 19.00 tot 21.30. Inloop vanaf 18.30 uur met koffie en thee.
Waar? Buurthuis Vogelvlucht, Boshuizerlaan 5 2321 SG Leiden
Voor wie? Initiatiefnemers in Leiden die met een concreet initiatief bezig zijn en binnen een half jaar willen starten met een crowdfundingcampagne.
Kosten? Gratis
Aanmelden? Meld je uiterlijk 25 mei aan door een e-mail te sturen naar info@voorjebuurt.nl met daarin het aantal personen waarmee je komt en een omschrijving van het initiatief waar je mee bezig bent.

Deze workshop wordt georganiseerd door het crowdfundingplatform Voor je Buurt (www.voorjebuurt.nl) in samenwerking met Libertas Leiden en de Gemeente Leiden. Mail voor meer informatie over de inhoud van de workshop naar info@voorjebuurt.nl.