Workshop crowdfunding Amsterdam Zuid 7 juni

Door Danielle Gouman

Ben jij bezig met een initiatief waarmee je Amsterdam Zuid nog socialer, veiliger en of leuker maakt en denk je na over crowdfunding als financieringsvorm? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Meld je dan aan voor de workshop crowdfunding op 7 juni vanaf 19.00 uur in Amsterdam Zuid!  

Wil je al in 2017 van start met crowdfunding? Meld je dan ook aan voor het extra begeleidingstraject. 

Bij crowdfunding financier je een project doordat een grote groep mensen een relatief klein bedrag inlegt. Zo vorm je een groep mensen die zich betrokken voelt bij je project en wil meehelpen om er een succes van te maken. Tijdens deze workshop leer je hoe crowdfunding werkt en op welke manier je mensen vanaf het begin betrekt bij je project. Ook werken we samen aan jouw crowdfundingcampagne. Je gaat dus niet alleen naar huis met tips en tricks, maar ook met concrete ideeën en een eerste opzet van je eigen campagne!

Wat? Workshop crowdfunding door Voor je Buurt (crowdfundingplatform voor buurt, dorp en stad)
Wanneer? Woensdag 7 juni 2017 van 19.00 tot 21.30. Inloop vanaf 18.30 uur met koffie en thee.
Waar? Stadsdeelkantoor Zuid, President Kennedylaan 923.
Voor wie? Initiatiefnemers in Amsterdam Zuid die met een concreet initiatief bezig zijn en binnen een half jaar willen starten met een crowdfundingcampagne.
Kosten? Gratis
Aanmelden? Meld je uiterlijk 5 juni aan door een e-mail te sturen naar info@voorjebuurt.nl met daarin het aantal personen waarmee je komt en een omschrijving van het initiatief waar je mee bezig bent.

Starten in 2017?
Denk jij erover na om dit jaar nog te starten met een crowdfundingcampagne en wil je goed voorbereid van start? Meld je dan aan voor de sprintgroep van Amsterdam Zuid! Naast de workshop krijg je extra begeleiding en werk jij samen met andere initiatiefnemers, die ook dit jaar van start gaan, aan de voorbereiding van een succesvolle campagne. Tijdens een spreekuur krijg je de mogelijkheid om al je vragen te stellen aan een van onze adviseurs. Deze sprintgroep is gratis en hiervoor kan je je aanmelden tijdens de workshop. 

Deze workshop wordt georganiseerd door het crowdfundingplatform Voor je Buurt (www.voorjebuurt.nl) in samenwerking met Stadsdeel Amsterdam Zuid. Mail voor meer informatie over de inhoud van de workshop naar info@voorjebuurt.nl.