Workshopreeks natuurinitiatieven Noord-Holland

Door Aster van Tilburg

Ben jij bezig met stadsnatuur, een bijenlint, een tiny forest of een ander natuurinitiatief  in Noord-Holland en denk je na over crowdfunding? Wil je met crowdfunding niet alleen geld inzamelen maar tegelijkertijd ook meer mensen betrekken bij je project? Vanaf juli 2017 krijg je extra begeleiding bij het opzetten van een campagne via Crowdfunding VoorNatuur, begeleidt de IVN jou met het realiseren van je initiatief en maak je kans op een bijdrage tot €5.000 van de Provincie Noord-Holland. Kom naar de workshopreeks in september en oktober voor begeleiding bij crowdfunding, het opzetten van je initiatief en contact met andere initiatiefnemers.

Wil je meer weten? Kom naar de workshops crowdfunding bij IVN in de Hortus Botanicus in Amsterdam! Op 13 september krijg je een introductie in crowdfunding en de ‘verdubbelaar’ van de Provincie Noord-Holland 27 september zal er een workshop worden gegeven over het maken van een goede pitch, het campagneplan en stakeholders. Op 18 oktober gaat de workshop over de uitvoering en verduurzaming van je initiatief. Enthousiast geworden? Meld je dan aan via voornatuur@voorjebuurt.nl.

Wat? Workshopreeks crowdfunding voor natuur initiatieven door Voor je Buurt en IVN
Wanneer? 13, 27 september en 18 oktober 19.00 tot 21.30. Inloop vanaf 18.30 uur.
Waar? IVN Noord-Holland bij de Hortus Botanicus, Plantage Middenlaan 2C , 1018 DD Amsterdam
Voor wie? Initiatiefnemers uit Noord-Holland die bezig zijn met een natuurinitiatief en overwegen uiterlijk 1 november 2017 te starten met crowdfunding.
Kosten? GratisAanmelden? Stuur een e-mail naar voornatuur@voorjebuurt.nl met als onderwerp “Workshop crowdfunding Noord-Holland” met je naam, het aantal personen waarmee je komt en een korte omschrijving van je initiatief.

Als je vóór 6 september ook een campagnepagina aanmaakt via https://www.voorjebuurt.nl/starteencampagne/, krijg je tijdens de workshop al een voorlopige beoordeling of je kans maakt op een bijdrage.